Ben tesettürlüyüm, pasaklı veya çirkin biri değilim * 6 ay oldu evleneli ve kocam başka açık kızlara bakıyor. Dışarıda falan hemen mmuhabbete giriyor, internette de takip ediyor? Üstelik kendisi akademisyen, üniversitede hep açık kızlar falan var. Ben ev hanımıyım neden böyle yapıyor kocam? Ben de açılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKocanız da çok büyük alışkanlık ve saplantılık var ve her gün karı kız görmek ten senin gibi çiçeği burnun da her şeye muhtaç ilgiye şefkate koklaman ya sarılıp öpülmeye değer verilip değerini de sizin bir çiçek gibi geceli gündüzlü açmaya sulamaya ihtiyacınız var bunlar olmasa çiçekler ölür değersiz hissedilirse onun için insan ilk önce kendine bakıcak sonra karşı tarafa bakcak sende eşine gözüne seksiği iç çamaşırları al gecelikle gez sexsi iç çamaşırları al giyi yanına yanaş okşa erkeğin huylandığı yerlerden vurucaksın biz erkekler sekste ilk önce saksoyu çok seviyoruz sanmıyorum saksoyu sevmeyen erkek yoktur ilk önce soyucan onu dudakların dan öpüp oturken üstüne oturup göğüslerin büyükse yüzüne sürtüceksin üstünde kalkmış penisini hissettiğin gibi ileri geri yapıp onu azdırıcaksın göğüslerini ellerine koydurup onlarla ilgilenmesini okşamasını uçlarınla oynayıp seni azdırmasını ağızına alıp ellerinle avuçlayıp göğüslerini yavaş ve narin emip yağlıyacak o zaman gör bak neler oluyor o ev üstünüze yıkılmasa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belki adamın tarzı böyledir yani flört vari konuşur ama ileri gitmez. Sen açılsan bir şey değişmez, zaten evde açık halini görüyor. Açılırsan şu olabilir etraftaki adamlar sana bakıyor diye, sana bakmaktan etrafa bakamayabilir. Allah'a gerçekten inanıyorsan, kendi iç dünyanda ilkelerini çiğnemiş olacaksın.
00 Yorumla
1 yılNe alaka sen kapanırken eşin için mi kapandın ki işin de işin için açılacaksın bence çok saçma ayrıca seni olduğun gibi sevmeli kapalı veya açık olunca değil kızlara bakacak olan herhalde bakar sen açılsan da kapansan da bu şey değişmeyecek senin yanında başka kızlara bakması da aldatmak sayılır
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTesettürü bırakacaksan bunu onun için değil, istiyorsan kendin için yap. Gözünün dışarıda olması onun karaktersizliğinden kaynaklanıyor, senin görüntünden değil. İstersen dünyanın en çirkiniyle evlenmiş ol, rızanla evlendiysen evlisindir. Suçu kendinde aramamalısın. Hata onda.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Böyle bir durumda hissettiğin karışıklığı anlıyorum, gerçekten zor bir durum 😔. Herkesin özgür iradesi vardır ve seçimlerinde kendini rahat hissetmelisin. Tesettür veya dış görünüşten ziyade önemli olan, kendine saygı duyman ve kendi değerini bilmen.
Eşinin davranışları seni üzdüyse, bu konuda onunla açık ve samimi bir şekilde konuşman iyi olabilir. İyi bir iletişimle belki de ilişkide nelerin eksik veya yanlış gittiğini, birlikte neler yapabileceğinizi anlayabilirsiniz. Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir.
Kendi rahat etmediğin bir şeyi yapmak zorunda hissetme 🌸. Peki, böyle bir konuşma yapmayı düşündün mü, kendini nasıl ifade edersin sence?01 Yorumla- 1 yıl
Arkadaş. Eşine sorması gereken konuyu bize soruyor ya. Anlamadım gitti bu milleti 😅
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
131Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Açılmak istiyorsan açılabilirsin ama bu kocanı sana bağlamayacak. Sorun sende değil çünkü kocanın karakterinde.. kendinde kusur arama boşuna..
130 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Tesettürlü olduğunuzu düşünüyorsunuz sadece. Farz için kapanmadığınızı düşünüyorum..
Eşiniz çapkın çapkınlık kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez!
Gözü aç olan hep aç olur!52 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 🌸
Gönlünce olsun 🌸
Sevindim mutlu oldum...
Hayır sakın açılma. Sen Allah'ın rızası için kapandın. Başkası için değil. Eşin için açılırsan hem sana hem ona günah yazılır. Yine de sen bilirsin ama kimse için açılmaya gerek yok. Aldatmak isteyen erkek sen açıkken de aldatır
83 Yorumla
Soran1 yılBaşkası kocam ama?
- 1 yıl
Bence sen ilişkinizi gözden geçir. Belki de onların açık olması değil başarılı olması yetiyordur. Sen ev hanımısın sonuçta seni cepte görüyor olabilir
Soran1 yılBen de üniversite mezunuyum. Kocam çalışmamı istemiyor diye istemiyorum, ben de istemiyorum zaten çalışmak.
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Bu durumda, nasıl hissediyor ve ne istediğinizin farkında olmanız çok önemli. Başörtüsü takmak, inanç ve kişisel değerlerle bağlantılı bir karar olduğu için sadece eşinizin bakış açısıyla hareket etmek yerine kendi inanç ve değerlerinizi göz önünde bulundurmanız gerekir. Partnerinizin bu konuda sizi anlaması ve saygı duyması da sağlıklı bir ilişkinin parçasıdır. Eğer aranızda bu konuyla ilgili bir iletişim problemi varsa, bunu açık bir şekilde konuşarak her iki tarafın da duygu ve düşüncelerini paylaşması faydalı olabilir. Sizin kim olduğunuzu değiştirmek yerine, eşinizin sizi olduğunuz gibi kabul etmesi ilişkideki sağlıklı bir temelin göstergesi olacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBacım evlenmeden nerdeydin 6 ay daha böyle cicim ayları gibi bu adam evlenmeden önce de böyle olması lazım. hadi bilmedin kocan.. afedersin neyse , onun yanında sende biraz saftiriksin , açılmak nedir kocan açıklara bakıyor diye Allah ıslah etsin düşünceni.
51 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce sürekli bir arada değildik ya? Şimdi onun mesaisi hariç genelde hep yan yanayız.
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer kocan için yaşıyorsan bu günahın vebalini ödersin. Bak canım bu hayatta bir duruşun olsun. Ahireti düşün. Ne zaman ölücez ne kadar yasicaz garantisi yok. Uzmanlar bas bas bağırıyor deprem olacak diye. Bir ayet okudum geçen gün sonradan açılan kapali kadınlar dinden çıkmış gibilerdir. Eğer kocan açık kızlara bakmasını biliyorsa sende ayaklarının üzerinde dur ona haddini bildir ayrıl boşan ondan. Seni kapalı halinle sevecek birsuru erkek vardır emin ol. Sevmeseler bile Allahin sevgisi önemli bunu düşün sen bi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAçık kızlar pasaklı veya çirkin mi? kocanın gözü dışardaysa sen de allah için kapandıysan eğer şimdi biri için açılmak ne kadar doğru? kocanın kızlara bakma sebebi onların açık olmasıyla alakalı değil kocan eminim vücut hatlarını belli eden ama kapalı kızlara da bakıyordur. Sorun tesettürde değil kendini değiştireceğine kocanı uyar
46 Yorumla- 1 yıl
Tesetture gore acik giyinrn, normal giyinen bir insanin suçu ne dimi?
Cevap sahibi1 yıl@zeynep3000 Buna desek suç asla kocasında değil :D
- 1 yıl
Her kadin kapali ya da acik boyle bir duruma uzulur onu anliyorum ama adam bakiyor ise bende kapali degilsem dini kesime gore suclu olan benim galiba. Bu kafada cok insan var
Soran1 yıl@zeynep3000 ben açık kadınlar suçlu demedim onu nereden çıkardınız?
- 1 yıl
Sabah cok erken uyandim yanlis anladi isemde afedersin. Birkac kez boyle seyler isittim baskasindan da duyunca... mutlu bir yuvan olsun, acilmak ya da herneyse senin kararin. Guler yuz tatli dil varsa eşinde seviyorsa hersey daha guzel olur bence
- 1 yıl
@zeynep3000 Bu arada dediğin doğru. Bazı kapalı kadınlar açık kadınların cennete gidemeyeceğini idda ediyorlar böyle konuşanlara rasgeldim. Kapalı kadınların bazıları açık kadınlara içten içe dinsiz gözüyle bakıyorlar
1 yılSen ona evde her şeyinle güven, o gitsin sağa sola baksın, muhabbet etsin. Bunun ne tesettürle ne açıkla alakası var, mesele tamamen saygı. Sen evde ona sadakat gösterirken, o hâlâ dışarıya göz gezdiriyorsa burada asıl problem onda. Düzgünce oturup “Bu neyin kafası?” diye sorman lazım, çünkü bu durum uzun vadede seni yorar, kırar. Kendin gibi olmaktan vazgeçme, sırf onun bu saçma davranışları yüzünden de kendini değiştirmeye kalkma. Baştan böyleyse, bunu yüzüne vur ki ayılsın kendine gelsin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sen Allah rızası için kapandın. Beşer mutlu olacak ilgisini çekerim düşüncesi ile açılmak saçma. Allah'a dua edin Allah'dan isteyin. Eşinize de açık açık sorun neden "benden başkasına bakıyorsun" diye? Eşinizle bol bol vakit geçirin. Belki düzelir, düzelmezse de boşanın.
10 Yorumla
1 yılNeden açılmayı düşünmek yerine evinde ona özel giyinmeyi düşünmüyorsun? Yanlış anlama zorunda olduğun bir durum değil ama biz kadınlar dişiliğimizi kullanmazsak maalesef erkeklerin gözü dışarı kalabiliyor ki daha çok yeni evlisiniz.
Ayrıca görücü usulü mü evlendiniz acaba?10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHanımefendi siz neden kapalısınız?
Bunun cevabını düşünün ve "Bende açılmalı mıyım" sorunuzu tekrar düşünün.
Nasıl bir mantık kurdunuz acaba çok merak ediyorum.
Başı açık olup, kocası kapalılara bakanlarda, kapanırsa kocaları bakmaz mı?
Siz tesettür konusunu tekrar okuyun.
Erkeklerin kadınlara zaaflarını tekrar okuyun.
Kalbinizi kırmamak için başka bir şey yazmak istemiyorum.
42 Yorumla- 1 yıl
Tesettürü iyice oyuncak gibi kullanıyorlar bu zihniyetler yüzünden bizde soğuttular bizim toplumda çoğu Müslüman sözde dindar insanlar aslında dinle İslamiyete hiçbir alakası yok yanlış anlaşılmasın soruyu soran kişi için bunları söylemiyorum ama gerçek bu İslami sadece kapanmakla namaz kilmaktan ibaret değil kapalı değilim acik giyiniyorum ama çok şükür vicdanlı adaletli merhametli biriyim tarz olsun diyede kapanacak değilim Allah için kapanirim kapancksamda
Cevap sahibi1 yıl@leyla2100000 Hanımefendi size katılıyorum. Tesettür önce kadın olsun erkek olsun insanın masumiyetinde, vicdanında, iyi niyetinde, göz kapaklarında olacak ki; oralar kirlenmesin. İslam da başını kapatmak ilk 100 önemli konuya bile giremez. Vicdanın iyi niyet elbisesi giymemiş çıplaksa, saçını kapatsan ne olur, edebin yoksa eşarbın olsa ne olur?
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Kocan seninle niye evlenmiş o zaman, açık kadın istiyorsa tesettürlü biriyle evlenmemeliydi, ortada bir çarpıklık var.
Bence bu durumu kabullenme, otur konuş, o tip bir isteği varsa yol yakınken ayrılın.
Benim dini inancım yok, tesettürlü kadınlara da ilgi duymam, açık kadınlala ilgilenirim ve doğal olarak açık kadınlarla yakınlaşırım. Senin kocan arada kalmış bence sanki.
00 Yorumla
1 yılSaçmalama. Onun için mi dininin emirlerinin vazgecicen?
Evde ona özel giyin süslen. Onunla ilgilen. Eger uzun süre hala boyle devam ediyorsa. Ona bundan rahatsızlık duyduğunu belirt. Hala devam ediyorsa mayası bozuk olabilir. Yapacagin bir şey yok. Ya katlanacaksın. Ya da malum.
O kafaya koymuşsa her halükarda yapar zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılbi kere açılacaksan da kocan için açılma.. önce boşan sonra git ona nasıl bi kadını kaçırdığını göstermek için açıl gitsin.. ama arkana da dönüp bakma.. iyice delirt..
herşeyden önce eşler birbirinin içini bilir. burada yorum yapanları sktr et.. hayatını yaşa. içinde böyle bi kuşku varsa doğrudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılakademisyenler isleri geregi cok konuskan insanlar. bircok kiz ogrencisi vardir onun ve o gozle baktigini sanmiyotum, seninle evlenmis sonucta. sen elinden geldigince mutlu et kocani. Boyle diyorum ama her meslekte de curuk yumurta cikiyor. Umarim senin kocan onlardan degildir
20 Yorumla
1 yılSen onun için tabikide açılmıycaksın kocan sfsiz old için yani açılsanda o bunu yapmaya devam edecek çünkü “ben evli bi adamım karımdan başkasına bakamam “ ahlakını oturtamamış. Senden kaynaklı değil başkasıda olsa aynısını yapıcak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin sen acilsanda hep kadınlara bakacak. Bu tip erkkler aldatan erkeklerdir.. üzgünüm bu tip insanlari tanımamim sebebi eşlerimiz 20 yıllik evliyim ve hepimiz aldatik kadın olarak. Kız arkadaşlarımda aynı. Ve bence her evlenen kadın evlenirken aldatilacagini bilerek evlenmeli sonra böyle şok üstüne şok yaşıyoruz. Misal daha önce sen farketmedin mi? Evlenince mi farkettin ee şimdi salmış çayıra mevlam kayira godemezsinde her boku yer.
00 YorumlaOhh maşallah, akademisyene bak sen!
Ben herkese bakiym ama benim hatunuma kimse yan gözle bakamasın kafasında, nefret ederim.
Açılmayın hamfendi, siz de açık beyefendilere bakın 🤷🏻♂️30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılErkek doğası böyle yapacak bir şey yok. Kendini beğendirmek için açılmaya da kalkma. Çünkü adam zaten belli ki kapalı kadınları evlenilecek olarak görüp açık kadınları da eğlence malzemesi olarak görüyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazı erkeğin gözü doymuyor ya da sadece bakmadan duramiyor. Ama hoş değil tabi evliyken. Sizdr evde açık , rahat giyinin güzelliğinizi görsün. Bazen ev işleri yoruyor ama vakit ayırın muhakkak..
10 Yorumlasen evde açık değil misin? evde onlar gibi giyin. zaten tesettür bir giyim tarzı değil ki o dikkat çekmemek için değil mi? niye tesettürlülere ilgi duysun tabii açık yani normal kadın görüntüsüne ilgi duyacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılBazi kapali kadinlarda (artik kafani kapatinca kapali acinca acik demek de bir garip) kocasinin baska kadinlara bakma nedeninin diger kadinlarin acik olmasina bagliyor ki sanki kapali olanlara bakmiyorlarmis gibi...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılGiyim tarzının ne olduğundan bağımsız, kocanla birbirinizi severek evlenmediniz mi? Görebildiğim kadarıyla aranızdaki ilişki heyecanını ve tutkusunu yitirmiş. Daha 6 aylık bir evlilikte bu noktaya gelmiş olmanız fazlasıyla düşündürücü.
00 Yorumla Daha da evde dikkat çekici şeyler giyin açılınca yine bakacak başka kızlara
55 Yorumla
1 yılUmarım hayal ürünüdür yazdıkların böyle bi şey varsa sorun senin kapalı olman değil sen çok açıkta olsan başkasına bakacak kişi bakar sorun kocanın adam olmaması Allah sabır versin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocan tam bir beyinsiz inancından ötürü kapalıysan açılma ama öylesine kapalıysan açıl
Kapalılar gayet hoş bu arada13 Yorumla
Soran1 yılÖylesine kapalı ne demek? İnancım için kapandım.
- 1 yıl
ee inancın için kapandıysan ne diye kocam beğenmiyor diye açılıyon neyin kafasındasın sen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe alakası var açık kızlara bakıyor değil kızlara bakıyor kocamda bir sorun var kesinlikle senle alakalı değil
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılSonucu tamamen açılmakta buluyorsan sen sadece bedenini kapatmışsın.
Yapacak olan açık da olsan önünde bacak aranı açıp kendini de sunsan gene yapar gene yapar.00 Yorumla Hepimiz inançlara ve değerle saygı göstermeliyiz. Hele hele sevdiğimiz insana en büyük saygıyı göstermeliyiz. Kocan senin bu konuda rahatsız olacağını bilmiyor mu? Bence ilişkini gözden geçir. Ben olsam direk bitirmiştim. Bir düşünsene eşim başka erkeklere ilgi gösteriyor tam bir ahmaklık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen Allah rızası için kapandın esin için acilmamalisin ki açık kızlara bakıyorsa o zaman açık hır kadınla evlenseydi bu durumda seni günaha sürüklemeye izin verme
00 Yorumla Açıklıkla alakası yok açılsanda bir şey değilmeyecek. Kocan doyumsuz. Açık kızlar sadece kullanmak istiyor. Cinsel isteği çok yüksek. Yemeğine şap at. Düzelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılSence bu olay senin tesettürünle mi alakalı ya gerçekleri görmüyosun ya da görmek istemiyorsun adam sadık biri değil belli ki ve belli ki şerefsz ama sen hala ezik gibi onun için açılmayı düşün yazık
00 Yorumla
1 yılbu durumda degismesi gereken sen misin sence? hos böyle karaktersiz erkeklerin degisicegini düsünmek de sacmalik olur, bir ömür gecmez bunla bosan
00 Yorumla
1 yılNe alaka bee kocan senin açık kapalı her halini herzaman görmüyo mu zaten açılırsan kocan için değil başkaları için acilmiş olucaksın saçma saçma sorular sormayın ya
00 Yorumla
1 yılişiniz zor biraz. hadi bakmasına diyelimki gözünü alamıyor, ama muhabbete girip hele birde internette takip etmesi ne cesaret diyorum. Siz demiyormusunuz ne diye takip edersin diye?
00 Yorumla
1 yılKocanın hareketlerine çekidüzen vermesi gerekirken kendinde eksiklik hissetmen büyük hata. Ve bu bir inanç meselesi. Sen tesettürü inandığın Allah için girdin, kocanın seninle ilgilenmesi için değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama. Evde dekolte giyin kocana güzel görünmek için güzel kokular sürün hoşnut olacak şekilde karşıla. Güzel bakışlar yap. Gözümün dışarıda olmasını biraz kendinde ara neden diye.
00 Yorumla
1 yılSırf onun için açılmana değmez açık açık konuş istemiyorum böyle yapmanı hareketlerine dikkat et bi dahakine uyarmam dersin takmayip yine aynı şeyi yaparsa sana kalmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKocanın pis huyu değişmez sen açılsan da açılmasan da. Adamın kanında var karaktersizlik.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin açılmanla değişecek bir şey değil bu tür tipler adamlar anladın mı boşa kendini yorma huylu huyundan vazgeçmez öyle adamla da işimiz olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynısını sende yap diyicem ama empatiden yoksun bi esseğe bisey anlatamazsın tabi geçmis olsun istediğin kadar açıl saçıl değişmez bu tipler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşünmen çok üzücü. Kendini değiştirmek gibi bir şey yapmamalısın. Açık açık bu durumdan rahatsız olduğunu söyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenene kadar aklın nerdeydi? kariyeri için evleniyorsunuz sonrada aglıyorsunuz. sen Allah için kapanıp sırf kocan içinmi açılcaksın? onuda geçtim açılınca sanki kocan başka kızlara bakmicaktı. Adamın karakteri o sen ne yaparsan yap boynuzlanırsın sana tavsiyem cocuk falanda yapma
00 Yorumla
1 yılSen başını kapattığın gibi kocan da gözlerini kapatsın. Tabii Allah için. Yoksa daha çok açık verirsiniz
00 YorumlaKız açılma sakın ayrıl ondan. Sen açılınca yine aynı olur o. Bekarken hiç bişey sezmedin mi ya
00 Yorumla
1 yılSen daha da açık ol üstten askılı göbek dekolte giy sıfır kalça boy etek giy bak bakalım kocan bakar mı bakmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende bunu anlamıyorum. Senden kapalı olmanı bekler ama açık kadından yeşil ışık görünce yürümez koşar. Aldatır bende düşünüyorum acaba kapalı kadınlar nasılsa eşim diye dış görünüşlerine önem vermiyorlar mı
00 Yorumla
1 yılSorun o kocan olucak herifin karakterinde bas tekmeyi pşta. Allah böylelerinden uzak tutsun. Açılınca ne olucak? O adam bk önde gideniyse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyyy saçmalama MK bunun için niye açilasin onlarda olan gö* meme sende de var sonuçta o onun karaktersizliği vee şöyle bir şey var açık olup evli olan kadinlarin kocalari da bakabiliyor böyle yani açık kapalilikla alakasi yok
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni hizmetçi olarak almiş anlaşilan😃 klasik erkek
1 yılyani bunun önüne geçmen lazım açılman bişey ifade etmicek zaten evde açık değilmisin ne fark edicek normaldede açılsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Erkek ler kadınlara değil onların aksesuar larina aşıktır. Başka kadınlar ne giymiş ona bak adamin fetişlerini yakala.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen olayi yanlis anlamisin , evde acilman gerekiyo kocana. Disarda degil , eger tamamen acilmak istiyosan acil tabi..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kocamda öyle 1 senedir hep böyle bende kapalıyım açılayım mı dedim hayır dedi bende ters psikolpji yapıp onun yaptıklarını ona yaşatıyorum cok zoruna gidiyor hak ediyor böyle yapan birisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Bence kocanın gözünü bağlamayı dene daha mantıklı olur
10 Yorumla
1 yılBu soruyu gerçekten soruyorsan zaten kapanmanın mantığını kavrayamamışsın demektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılEvde onun istedigi gibi olabilirsin tüm dikkatini üzerine çekebilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılakademisyense oradaki kız öğrencilere çakıyordur haberin olsun, kızlar puan almak içni yapar
00 Yorumla sen açılınca kocan kapalı kızlara bakarsa sorun açık kızlarda değil bilmiş ol :d
00 Yorumla
1 yılseninle nedne evlendi ki coo yanlis bir davranış ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılO kocanın ayıbı sen açıkma boş ver bıda yaparsa da bence ayrıl aldatabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben tesettürlüyüm ama kocam açık kızlara bakıyor, açılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler