Kocamdan dolayı baska erkeklere bakıyorum? Devam etmeli miyim?

Yeni evli sayılırız ve bazen yanimda kizlara bakıyor. Arabadayken falan daha cok kadinlara yol veriyor. Nişan döneminde falan yoktu boyle seyler. Birkac defa rahatsizligimi dile getirdim, bakiyorsun bakman hosuma gitmiyor diye.

Yahu gereksiz kiskanclik yapiyorsun, kadin önümden geçiyor ne fazla 10 sn sürüyor, neyine bakabilirim zaten diyor. Baska yere bak diyorum tartışıyoruz bu sefer. Daha cok kadinlara yol veriyorsun diyorum. Ne yapayim ezeyim mi diyor. Iyide kadinlar yola atlamiyor ki. Kendisi durup yol veriyor, bazen yaya gecidi dahi olmuyor. Ve o esnada ben inceledigini düşünüyorum. Erkekler saniyelikte olsa komple inceleyebiliyorlar yani.

Bende empati yapabilsin diye aynisini yapmaya başladım arabayi ben kullandigim zaman. Erkek yaya gorunce duruyorum, yol veriyorum. Eşimle konusurken önümüzden erkek gecerse ona bakiyorum ya da bakiyormus gibi yapıyorum.

En son bir beyefendiye yol verdim, nereye gidiyorduysa şık giyinmisti, takim vardi uzerinde. Yol verdim, sagol tarzi isaret yaptı.(bir de genelde beyler sagol isaretini cok yapıyor) Niye durdun dedi. Yayayi mi ezeyim dedim. adam bekliyordu seni, durmana gerek yoktu dedi. Gerek vardi ki durdum dedim.

Yani erkeklerin kendileri her turlu pisligi kadina yapıp, kadinin buna ses cikarmamasini dusunmelerine sinir oluyorum. Sen o kadar kiza bakacaksin, goguslerini, poposunu inceleyeceksin erkeksin cunku, hakkin var buna.

Ama ben bakınca, ben yol verince sorun oluyorsa rahatsiz oldugun seyi baskasina yapmayacaksin. Zaten evlilik tahmin ettigim gibi degilmis. Her an bosanma yoluna bile gidebilirim yani. Yeni yeni huylar çıkarıyor imzayi attıktan sonra.

Kocamdan dolayı baska erkeklere bakıyorum? Devam etmeli miyim?