Kamuda calişiyorum evli adam bana laf atiyor? Yerim degisecek sebebi? Ben napmaliyim?

Ben kamuda calisiyorum bir adam var prof. Ve Ben bir bayan arkadaş ile çalışıyorum. Adam üst makamda. Her geldiğinde bana laf atıyor kızın yüzüne bakmiyor. Kiz yanina gidiyor yine yüzüne bakmiyor. Ama bana her defasında laf atıyor benimle konuşuyor samimi ve suzuyor.. Neyse bir iki gün önce sef beni çağırdı yerim değişebilir mis. Ben bir hata yaptım ama bilerek değil yanlış bir giriş yapmışım. Aslinda soyle soyleyim yerimi seviyordum fakat geldiğim den beri hep dışlandım. Arkadaslar bana cokda samimi davranmadı. Sorumlu olan kisi benimle alay bile etti. Son zamanda iş yüküm de arttı. Aslinda çok sevdiğim bölüm ama bunaldim da bir yandan. Cok calisiyorum ama kıymeti de bilinmiyor sanırım. Yerim tam olarak neden degiscek bilmiyorum. Ama şikayet gitmiş muhatap olduğumuz insanlardan.. Simdi bölüm değişikliği olacak benim sanırım. Sizce ne yapmalıyım? Daha öncesinde karşı çıktım ama şimdi karşı çıkmak bile istemiyorum. Belki bende artik gitmek istiyorum çünkü psikolojim kötü oldu. Herseyde bir hayır var mıdır?

Kamuda calişiyorum evli adam bana laf atiyor? Yerim degisecek sebebi? Ben napmaliyim?