Bosansin istemem. Duygularima engel olamiyorum. Yanlis farkindayim. Evli 49 yaşında ben ise 36 yaşındayım. Adam bana samimi davraniyor. Adam bana cigimli konusuyordu simdi normal adimi soyluyor. Daha öncesinde bana temas ediyordu benimle konuşurken kekeliyor du. Bu hafta da dün aradi. Bugun geldi dün geldi. Bugun beni gordu güzel giyinmiştim. Sonra nasılsın dedi. Adam beni görünce bile bakışları değişik. Onu unutmaya uzak durmaya çalışıyorum ama ya ariyor ya geliyor.. Ben napacagim. Adam hem evli hem aynı yerdeyiz. Korkuyorum...
Dünde biz toplantı yaptık yemekli. Ve adam beni uzaktan gördü bakti. Hayran hayran. Sonra yanima geldi. Yanımdaki kadin ona selam verdi ona hicbirsey demedi. Ama ben selam verdim bana merhaba dedi. Sonra yine arkamda dolandı az daha popom degecekti. Kadin dedi ki bu adam bu ara dalgın çok dedi. Sizce neden böyle? Bi arkadas ta el etmiş hoca bunu görmemiş. Ama bana her defasında selam veriyor ve nasılsın diyor. Sizce durum ne? Takıntı yaptı mı? Bana bugun selam verince biraz tepkisi gibiydi. Gozunun önünde birine çiçek verdim çünkü uzman olan doktora.
Bugünde tip mesaji attim bana yine cigimli yazmis. tesekkur edip bu emojiyi atmis. Sarilma emojisi Yazdıkların ne güzel demiş.
Bugünse öğrendim yanımdaki kız da ona tebrik msji atmis onada sevgiler demis cicek emoji koymuş. Bana kucaklama emojisi koydu. Bu adam ne yapmaya calisiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşko, durum oldukça karışık gibi görünüyor. Bu adamın size olan ilgisi açıkça rahatsızlık veriyor ve duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsun. Ancak unutma, o adamın evli olması ve aynı iş yerinde olmanız, bu durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Onun samimi davranışları ve jestleri seni etkiliyor olabilir ama sağlıklı bir ilişki için uzak durman gerekebilir. Belki de sadece arkadaşça davranmak istiyor ama karışık sinyaller veriyor olabilir. Senin de duygularını netleştirmen ve sınırlarını belirlemen önemli. Ona karşı olan duygularını yönetmeye çalış ve gerektiğinde uzak durarak kendine odaklan. Bu durumda duygularını kontrol altına almak ve mantıklı kararlar vermeye odaklanmak önemli. Sorunun çözümü senin elinde, kendine ve duygularına karşı dürüst olmalısın. 🌟🤗🌺