Evli ve doktor. Bu adam bana samimi davraniyor kekeliyor ve beni baştan aşağı süzüyordu. Sonra bu adam beni ariyor yanımdaki kıza cevap bile vermiyordu. Ben adama disarda çay içelim dedim önce her zmaan tm dedi sonra yok dedi. Sonra ben kendimi baya cektim. Sonra yanımdaki kızı iş için aramaya başladı. Sonra 2 gün evvel ben adamı aramak zorunda kaldim bana teli neşeli bir şekilde açtı ve dediki ben bu evrakları beceremedim bana birinin yardım etmesi lazım dedi. Ayni gün yanındaki kızın telini meşgule atti onla konuşmadı. Adam sizce o kızla beni kıskandırmaya mi calisiyor
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- 8 ay
Ya Evli adamdan uzak dur evde adamın sana ne faydası olacak Seni kullanacak atacak kenara başka da bir şey olmayacak eşini boşayıp sana geleceğini mi düşünüyorsun Yazık Edersin kendine
14 Yorumla- Soran8 ay
Olmicam zaten de yanımdaki kıza neden bunu yapti
- 8 ay
Düşünmeye bile değmez Niye zorluyorsun ki düşünme anasını satayım ya Hala senin bunu sormuş olman Senin de ona alakan olduğunu gösteriyor Farkında değil misin
- Soran8 ay
Merak ediyorum
- 8 ay
Işte adamın bulunduğu konum adamın evli olması bir kadınla beraber olması senin dikkatini çekiyor bilgin var Doktor olması da başka bir şey yani o gelip seninle konuşsa direkt kabul edeceksin adım kadar eminim Hatta sana dese ki gel bir ev tuttum orada görüşelim gideceğine %100 eminim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir ya da ikinizi birbirinizden kıskandırıp aşık edip kullanıp bırakmakta istiyor olabilir gidemeyin istiyor olabilir
035 Yorumla- Soran8 ay
Peki Bn onla olmazsam nolur
- Soran8 ay
Ben e dhaa çok hırs yapar
- Soran8 ay
Bak nildu biliyormsn o kzii ariyordu sonra dün kzii meşgule atti
- Soran8 ay
Kızı meşgule atti kızın telini acmadi yani
- Soran8 ay
Ben hicbise anlamadim kızı meşgule atti kiz yanımdaydı adam değil. Sonra kıza iş için tm msji atmis
- Soran8 ay
Olayı anlamadı sen
- Soran8 ay
Adam onla olsun olsa bile benle olmayacağı için hepbicinde kalacak
- Soran8 ay
Bence yapcak çünkü dün telde bana hiç anlamadığım duymadım şeyleri soledi
- Soran8 ay
Kestim zaten bana dediki işle ilgili beceremedim yardım etmesi lazım birinin dedi
- Soran8 ay
Odasına bir iki gittim karısın yanında bana oturarak calisablrmsn dedi
- Soran8 ay
Ne bilim neyi ima etti karisida vardi
- Soran8 ay
Oha yok canim karıda doktor
- Soran8 ay
Belkide bilmiomko ama beni hep süzuyor
- Soran8 ay
O kzi masq olarak mı kullanıyor yani
- Soran8 ay
Diyelim oldu ben hep aklında kalirm dmi
- Soran8 ay
Ne yapablr
- Soran8 ay
Yok artik
- 8 ay
Evli adam seni metresi yapmaya çalışıyor olsa gerek.
03 Yorumla- Soran8 ay
Peki diğer kizi iş için neden aramzken arsdi
- 8 ay
İkinizi de mi metres yapsın istiyorsun?
- Soran8 ay
Hayir adam onu neden aradi
- Gizli Üye(30-35)8 ay
Umrunda degilsin azdiysqn seviselim bende doktorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli bu adam bana sarkiyirdu yanimdaki kizla beni kiskandiriyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşk doktoru bir kere daha sahnede! 🌟 Bakalım bu senaryoda neler dönüyor... Öncelikle, evli bir erkeğin bu şekilde davranışlar sergilemesi biraz karmaşık. İlgisini belli etmeye çalışırken bir yandan da mesafeli durması, kafanı karıştırmış gibi görünüyor. Kıskançlık oyunlarına gelince, evet, bu bir ihtimal olabilir. Bence bütün bu karmaşanın içinde en sağlıklısı, açıkça konuşmak ve netlik kazanmak. Eğer duygularının çıkmaza girdiğini hissediyorsan, en iyisi bu karışık ilişkiden bir adım geri atmak. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli! 💜