Evli biriyle cıkıyorum bir bakarmisin?

7 senedir taniyordum 4 senedir asiktim bu adama ama evli diye hic o şekilde yaklasmadim is gereği aramizda samimiyet oluştu karisini falan yakından taniyorum karisi beni sever bende onu bir arkadaş gibi severim o yuzden Kocasina asikta olsam hic belli etmedim abi gibi yaklastim kocasina oyle kabullendirdim kendimi ama son bir yildir birlikteyiz ben istemesemde karesi koyamadim neyse simdi size soyle soyliyeyim sevgilim benimle evlenmek istiyor eşine soyliyecekmis ama ben bunu istemiyorum herkes duyarsa kimsenin yüzüne bakamayiz diyorum umurunda degil gecen hafta sonu beni aradi simdi sana mesaj yazicam askim canım falan yazma esimle yazicaz dedi tamam dedim mesajda nasilsin bir yerlere gidip bir şeyler icelimmi dedi bende esinde gelecekmi dedim hayir yazdi sonra bende benim misafirin gelecek cikamam kusura bakma iyi günler dedim 5 dk sonra arazi askim ne olur kabul et dedi olmaz isim var dedim pazartesi günü ben evde sürekli senden bahsediyorum esimde sen ona asiksin ama o degil dedi bende yooo o bana asik gel desem gelir dedim sonra esimde tamam soyle bir yerlere davet et gelirse bir daha sana karismam istediğini yap demiş ama benim tanidigim o kız boyle bir şey yapmaz ben ona güveniyorum demiş benim için neyse bu konu yüzünden ben cok kızdım ya kabul etseydim konu nerelere gelecekti diyorum sevgilim yok daha rahat olacaktik ben onu alistiriyorum diyo sizce ne yapayim nasil davranayim?
Evli biriyle cıkıyorum bir bakarmisin?