7 senedir taniyordum 4 senedir asiktim bu adama ama evli diye hic o şekilde yaklasmadim is gereği aramizda samimiyet oluştu karisini falan yakından taniyorum karisi beni sever bende onu bir arkadaş gibi severim o yuzden Kocasina asikta olsam hic belli etmedim abi gibi yaklastim kocasina oyle kabullendirdim kendimi ama son bir yildir birlikteyiz ben istemesemde karesi koyamadim neyse simdi size soyle soyliyeyim sevgilim benimle evlenmek istiyor eşine soyliyecekmis ama ben bunu istemiyorum herkes duyarsa kimsenin yüzüne bakamayiz diyorum umurunda degil gecen hafta sonu beni aradi simdi sana mesaj yazicam askim canım falan yazma esimle yazicaz dedi tamam dedim mesajda nasilsin bir yerlere gidip bir şeyler icelimmi dedi bende esinde gelecekmi dedim hayir yazdi sonra bende benim misafirin gelecek cikamam kusura bakma iyi günler dedim 5 dk sonra arazi askim ne olur kabul et dedi olmaz isim var dedim pazartesi günü ben evde sürekli senden bahsediyorum esimde sen ona asiksin ama o degil dedi bende yooo o bana asik gel desem gelir dedim sonra esimde tamam soyle bir yerlere davet et gelirse bir daha sana karismam istediğini yap demiş ama benim tanidigim o kız boyle bir şey yapmaz ben ona güveniyorum demiş benim için neyse bu konu yüzünden ben cok kızdım ya kabul etseydim konu nerelere gelecekti diyorum sevgilim yok daha rahat olacaktik ben onu alistiriyorum diyo sizce ne yapayim nasil davranayim?
Cevabın nedir?
Malesef konuyla alakalı empati yapamıyorum kusura bakma. Ama bir kaç şeyde ben söyleyeyim. burada ki amacın günah çıkarmaksa, KS ailesi gerçekten amacına hizmet ediyor diyebiliriz. Sen her ne kadar kötü niyetli olmasanda yaptığın şey kötü ve ufukta nefret tohumları barındırıyor. Senin yaşadığın bu yasak aşkı devam ettirecek olursan ilerki yıllarda çekecek olduğun olağanüstü sıkıntılara da hazırlıklı ol derim. İnsan tanıdığı birinden yediği kazığı asla unutmaz hele bu çocuğu olan bir kadınsa, acısını fazlasıyla çıkaracaktır ve o hayat sana zindan olur. Allah korusun intihara kadar yolu olabilir. Burdaki çoğu kişi gibi sana sadece yol yakınken bu işten uzaklaş demekle yetinebilirim. Zira bu aşkın (ikinizde dahil olmak üzere) kimseye bir hayrı olmayacaktır. Hayat filmdeki olaylar kadar masum değil malesef. Ayrıca olaya karısı ve çocuğu açısından da bak, onlara vereceğin manevi zararları bir düşün. O herifede bunları düşünmesini söyle. Bunlar olmaması gereken şeyler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliyken sana gelen adam, karısı arkadaşın ve o kız öyle yapmaz diyecek kadar sana güvenen bir kadın? Ve sen o evli adamla sevgilisin, unutma ki evliyken işte yakınsınız diye sana gelen adam daha sonra başka işte başkasına yakın olunca seni de siler. Bence adamın karısı bu kadar iyi niyetliyken gidip karısı ile görüşüp anlatman. Karısı boşanmaya kadar verirse boşanırlarsa senin de o adamdan ayrılman ki sap gibi kalsın ahlaksız herif. Hoş sende az ahlaksız değilmişsin ama bu iyiliği o adamın karısına yap bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam karısını bırakmaz amacı karısını kabullendirip senle rahat rahat gönül eğlendirmek. yoksa hukuk denen bişey var kanunlarda karısını aldattığı belli olursa kapısından kolay ayrılamaz nafakasıdır para konusudur kadın bırakmaz onu kolay. alıştırıyo karısını bu. günahtır ama kadın sana ne güveniyo vazgeç bu sevdadan yarın bigün seninde başına gelir kadını üzersen kardeşim
39 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin üzmek istemiyorum kimseyi :(
Cevap sahibi+1 yılVazgeç ozaman hem başkası hem sen üzülürsün kendini geçtin başkasını üzme kadın travma yaşar Psikoloji si ne hale gelir kendini o kadının yerine koy. anlıyorum senide kalpte mantık olmaz ama vazgeç
Soran+1 yıl:(( simdi ayrilsam bu karisina söyler senin yüzünden ayrildik diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılMantığı n yok oldu sanırım. Aşktan gözün kör. Söylese şimdiye söylerdi. Adam sevse seni şimdiye bırakırdı karısını. Hem sen onu bırakınca karısıyla arasını niye kötü yapıp onuda kaybetsin.
Soran+1 yılŞimdiye kadar çoktan söyleyecekti hep ben engel oldum kavga ettim kactim ondan daha kotu oldu biz kavga edince evinde hic huzuru kalmadi karisi beni aradi is yerinde bir sorunlu var falan diye
Cevap sahibi+1 yılYuvayı yıktın desene. Ne diyim umarım hayırlısı olur kimse üzülmez
Soran+1 yıl:(( umarim oyle olur ayrilmayada korkuyorum devam etmeyede
- +1 yıl
Tum yorumlari okudum ve tek olayi kavrayan sen. olmussun tebrik ederim :) adam kiza iliskiyi kabullendirmek istiyor. Hem karisyla iyi olacak hemde kizla kendini tatmin edecek. mutlaka adam dirt yildir kizi taniyor. esimden ayrilirim blofunu saglam yapmis ki kizin bunu istemeyecegini biliyordur. tipik erkek mantigi iste. cogu evli erkek boyle bir istetme hatun ister. Evdekiyle ara acilir cogu zaman. kiz hakkinda yorum yapamicam akli zekasi kit belli...
Cevap sahibi+1 yılEvet @benitez ben nekadar anlatsamda pek anlamıyo saf kız çok sanırım
+1 yılBen seni yadırgamıyorum ama bence vazgeçmelisin..
adam işin dalgasında gibi geldi bana sanada yazık karısına da.
kimsenin mutsuzluğu üstüne mutluluk inşa edilmez , yuva yikanın da yuvası olmaz derler. Çok kılişe bir laf ama dikkate alınmalı.
Allah yardımcın olsun.21 Yorumla
Soran+1 yılTSK sagol
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım Allah senin belanı **** ... KENDİNİ SUÇSUZ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMA... yok o görürmüş yok bu seni Allah görüyo Allah !!! sen bu yaptıklarının yanına kalcağını filan mı sanıyosun? Veya kendini son derece suçsuz aşk bu der gibi? İNŞALLAH YAŞATTIKLARINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN... görücü usulüyle de olsa o adam evli... bir de karısıyla arkadaşmışsın.. TÜÜÜÜ senin kalıbına SENİN GİBİ KADINLAR YÜZÜNDEN BEN KENDİMDEN UTANIYORUM... İNŞ. AYNI DURUMU YAŞARSIN... HATTA İKİ KATINI ... ALLAH'IN, MELEKLERİN, İNSANLARIN HATTA BÜTÜN EVRENDEKİ CANLILARIN; HAYVANLARIN, EŞŞEKLERİN LANETİ ÜZERİNE DURSUN... vicdansız karı...
20 YorumlaBide çocugu varmış adamın ya yapmayın * dışarda erkek mi kalmadı milletin kocasına tövbe estağfirullah piyasada sizin gibi kaşarlar varken çok yuva yıkılır , herkes duyarsa kimseniin yüzüne bakamayiz demiş bide kızım sizde o yüz varken bakarsınız merak etme vazgeçme gibi bir niyetin yoksa umarım herkes siizin ne halt oldugunuzu öğrenir görür o kadındanda güzell bir dayak yiyip kendine gelirsin inşalllah. Hadi eyvallah.
72 Yorumla
+1 yılFarkettim ki kızlarımızda evli erkek fetişizmi var. Burada insanların seni alkışlamasını mı bekliyorsun? İnsanlar takdir mi etmeli seni? Aynısını baban annene yapmış olsa mesela bu olayın senin için tanımı "ahlaksızlık" olurdu değil mi? Sen yapınca adı "aşk" olmuyor bunun. Sadakatsiz bir insan ilerdede aynısını sana yapacaktır. Çünkü evlilik sadece aşk üzerine değil sadakat üzerine de bina edilir. Bir kere o binayı yıkan biri neden bir daha yapmasın?
50 Yorumla
+1 yılÖncelikle sana güvenen bir kadına bu haksızlığı yapman üzücü bir durum. Madem adam boşanacak o kadına acı çektirmeden bir an önce bitirsin olayı. Ona dolaylı yollardan birbirinizi sevdiğinizi söylemek yerine direkt olgunca karşısına çıkıp durumu izah edin. Düşünerek hareket et, karşıdaki sana güvenen biri ve daha önemlisi hemcinsin (*˘︶˘*)
10 YorumlaGerekirse al başını git ama kimsenin yuvasını yıkma. Buna sebep olma :(
22 Yorumla
Soran+1 yılYuvasini yikmak istemiyorum ki ;(
- +1 yıl
ne istiyosun? Allah ne yaşattıysan yaşatmadan seni öldürmesin inş.. o zaman anlarsın ne demekmiş...
hem evli hem eşini tanıyosun aynı yerde çalışıyorsun hemde çocu var onlar ayrılırsa senin için iyi olabilir ama eşi için hayat çekilmez bir hal alır sirf senin slaaklığın yüzünden bir aile yıkılıcak başka erkek mi yok * ülkesinde gitip gitip evli adamlara sarkıyosunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılOff ya ben istemiyorum ki ayrilmasini falan kendisi söylemek istiyo ikna edemiyorum
Soran+1 yılAyni is yerinde calisiyoruz ve ikimizinde cikmasi isten imkansiz
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz o adamla evlensen bıle sanmıyorum cok mutlu olacagınızı elbet bı yerden acısı cıkar
Bence ayrılmasın
Bayan arkadasının yerinde olmak istermiydin?
İstemezdin değilmi?
Hemcinsine bu ayıbı yapman cok yanlıs...41 Yorumla- +1 yıl
Yine aynı fikirdeyiz
+1 yılTamam aşağılık pisliğin tekisin de ikiyüzlülük yapma bari. .
Madem insanların yüzüne bakamayacak kadar büyük bir aşağılık olaya bulaştın, bulaşmasaydın madem?
İkisi bir arada gitmez iki yüzlülük ve aşağılık pislik olmak. .
Son olarak canın cehenneme. .10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. İlk önce seni döve döve öldürmek isterim inan bana her bir yanın kan içinde kalana kadar. Ardından o iti de aynı şekilde. Bu toplumla sizin gibi namussuz ve karaktersizler in yeri yok ve olmayacak.
133 YorumlaBence rabbine sığın ve af dile. Onunla yavaş yavaş da olsa görüşmeyi kes. Sonra kendi yoluna bak. Öteki kadın olma. İçindeki hislerin ona olan özlemin hiç bitmicek sanırsın ama bitecek emin ol ve elinden geliyorsa o işten ayrıl ya da başka bir bölüme geç. Sadece bu dünyanı değil öbür tarafını da düşün.. O evinden senden uzakta sana anlattıklarından çok uzakta bir hayat yaşıyor. Evinde mutlu değilim dese de mutlu. Sen kendi kıymetini kimsenin gözünde küçültme kardeşim.
00 Yorumlaokurken beynim yandı desem yeridir arada bir virgül koysaydın da daha anlaşılır olsaydı,
neyse tavsiyemiz genel olarak şudur "yuva yıkanın yuvası olmaz" uzak dur o aileden, kendine bekar ve sevebileceğin birini bul.30 Yorumlabugün senin için bir başkasından vazgeçen yarın bir başkası için senden vazgeçer...
asıl konu ise sizde nasıl bir mide varki iğrençlikler ile dolup taşmış !50 Yorumla
+1 yılmidemi bulandırdın.. bide suçsuzmuş gibi anlatmaya çalışıyorsun
80 Yorumla
+1 yılaşk, sevgi hikaye. palavra şeyler bunlar. siz tamamiyle bir menfaat alışverişi yapıyorsunuz. o seninle cinsel-heyecan boşluğunu dolduruyor sen ise onunla duygusal boşluğunu. ancak bunun adını sevgi, aşk diye yaftalıyorsunuz..
33 Yorumla- +1 yıl
@güven1 ben gerçekten sevgi ve aşkın var olduğuna inanmıyorum. kainatta da hiçbir zaman var olmadı zaten. onun için hikaye dedim..
+1 yılSen arkadas kavramini kavrayamamissin ne yazik ki
Kimseyle arkadas olupta yuvasini yikma80 YorumlaAyıp.
Çok ayıp.
Yazıklar olsun.
Aşkın 2 yila 3 yila geçecek yasaklar kalkınca sonra seni kullanılmış tuvalet kağıdı gibi kicina sürüp klozete atacak.
Bu dediğimi kenara yaz.00 Yorumla
+1 yılçocuğuda varmış yuvalarını yıkma sen yoluna o yoluna
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBunun üzerine mutsuzlugun üzerine yuva kurmaya mutluluk insaa etmeye kalkma yarin o adam bunu sana yapar aynisi basina gelirse basini vuracak tas ararsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam sevdiği ile beraber olmak istiyor nesi yanlış ki, ömür bu sevmediğin insanla geçer mi boşansın bence
10 YorumlaYuva yıkarsın..
Senin ki şeytanidir. Aşıksan içinde yaşa ve öyle öl.. Yuvaya dokunma20 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin ne diyeyim adam evliyse zaten senin onunla aşk yaşamak gibi bir hakkın yok sizin ucuzluğunuz yüzünden kadının yuvasını yıkma karısından da boşanmaz mezhebi geniş adamın.
10 Yorumla
+1 yılO çocuğun yerine kendini koy bence baban annen ayriliyor gerisini anlatmama gerek yok... Ayrıca herif sana iyi ayak çekiyor. Gobimr geldi.. uzaklaß onlardan...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama işte senin gibiler yüzünden insan birilerini sevmekten, evlenmekten korkuyor. Birazcık gururunuz haysiyetiniz olsun ya. Yazık o kadına senin gibi bir arkadaşa, eşi gibi bir şerefsize inandığı için.
10 Yorumla Bu adamdan sana hayır gelmez bugün karısına yapan yarın sana yapar hem evlenmiş kendi mutluluğun icin baska kadının hayatini da karartma mutlu olamassin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlenmek istiyorum demis ve sen herkes duyar kimsenin suratına bakamam diyosun. Ulan evli erkeğin altına yatmaktan niye utanmiyosun madem Sürtük.
30 Yorumla Bugün eşini aldatan yarın aynısınıda sana yapar bu adam seni seviyormu zannediyorsun..
20 YorumlaKopek gibi korkuyo karisindan. Sen bir sene verdiginle kalicaksin
30 YorumlaBurada garipsedigim karısı da ne geniş meshepli, kocasina ona aşık olmussun oda sana asiksa karismam diyebiliyor
Vay * nerelere geldik00 YorumlaEvlendikten sonra bedavaya getirmek için adam güzel yöntem bulmuş. Sen neye karar verirsen ver bu kafayla zaten her yol o adamın istediği yere varacak :)
00 YorumlaYa vallaha sizin gibiler yuzunden insanlar bosaniyir kadinlar falan oluyor kadin erkek demiyorum bole seyler yapanlar kendinize sayginiz olsun aşağılık harketker bunlar baska adammi yok veremeye illa evlimi olmasi gerekiiyor fantazimi kuruyorsun ne bu ya vallaha sizin gibileri ne bileyim ya
12 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş ya kimseyi de kınama kınadigin şey basina gelmeden olmezsin kimseyle ilişkiye falan görmedim ben kimsenin yuvasinida yikmak gibi bir isteğim yok seviyorum asigim 4 sene karsi koydum kactim ama olmadi ne yapayim insanin elindemi asik olacagi insani maalesef insan kendi secemiyor by
Senin gibi kadinciklardan Allah m iyileri korusun. inşallah geberirsin. ahise
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanımm benim evlenip ayrılmış çocuğu olan bir adamla beraberim ben ki o 5 sene önce ayrılmış bu bile bana yanlış geliyor:( amam aşığım çok seviyorum
ama senin yaptığın çok büyük bir yanlış geri adım at derim00 Yorumla
+1 yılharbi safsın , bugün bunu karısını yapıyorsa yarın sana da yapabilir rahatlıkla
10 Yorumla
+1 yılAllah başıma vermesinde valla kör testereyle yemin ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun cocugu var mı kac yillik evliler ve sizin yasiniz kac gercekten seviyor musun bunu?
01 Yorumla
Soran+1 yılYasim 24 onun 30 cok genç yasta evlilik yapmis 1 çocuğu var 10 yillik evli görücü usuluyle hic gormeden evlenmis
bir yuvayı yıkmak üzeresin ve kendine cehennemden yer beğen ;) kemiklerine kadar ısınırsın ;) zebaniler gö*üne odu bastımı aşık olursun :D
00 YorumlaO adamin karisi seni yakalasa agzini jaaart diye yirtiverir abe susak
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuda anlamıyorum kocani madem benden kiskaniyorsun niye arattiriyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin, sizin gibilerini bizden uzak tutsun seni de islah etsin ne diyeyim
10 Yorumla
+1 yılhayat senin yol senin.
yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim.20 Yorumla
+1 yılBeynim durdu okurken. Ne yaparsan bir kere yanlis yapmissin git tovbe et onlardanda uzak dur Allah affetsin seni
00 Yorumla
+1 yılSenin bu zaafindan faydalanicak hic bir evli kadin esini bir baska kadinla paylasmaz. Sonuc olarak sen yasak iliskinin kurbani olursun gerisini sen dusun arkadas
00 Yorumla
+1 yılSevmekle aşık olmakla amaç ne yuva kurmak dimi. Yuva yıkanın yuvası olur mu!!!
00 Yorumla
+1 yılçıkmayın o topa çok harabe bırakırsın arkanızda yazık insanlara la -.-
00 Yorumla
+1 yılO kadar gevsek gordum bu kadar gevseginide gormedim midem bulandi l*n adamla karisindan yakinda evine yatak odasinada davet eder grup yapmaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen bisey yazmıyorum yorumlar anlatmış zaten bir insan neden göz göre göre kıskandırır pes dogrusu
00 Yorumla bence yalan söylüyor hanımı öyle bir şey demez, seni arardı şimdiye doğrumu diye
00 Yorumla
+1 yılsana güvenen biri tarafından aldatılmak kötü olsa gerek
00 YorumlaÇok karışık yazmışsın anlamadım tam konuyu:) ayrıl adamdan en doğrusu bu olur.
00 Yorumlautanmadan soruyon mu bide sanane insanların düşüncesinden elini vicdanına koy doğru olanı yap
10 Yorumlakızım kızana geldiysen gel bana ben bekarım, evlilik bozmanın vebalini ileri ki hayatında görürsün
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabi yemi nediyorum yüzük alıp takacam parmağıma evliler daha çok itibar görüyor. s. çam bu hayata.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok yanlış bir şey bu
Senin başına böyle bir şey gelsin istermiydin?10 YorumlaSenin başına böyle bir şey gelsin ister miydin?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBen ne bakacağım Allah baksın sana.
00 Yorumla
+1 yıliyi b*k yemişsin tadı nasıl?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Kesinlikle ilişkine bir son ver.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kalptir bu arkada'ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılHiç Yakısıyomu Sana Cok Ayıp Coookk o_O
02 Yorumla
Soran+1 yılOff ahlak dersini kendinize saklayin
- +1 yıl
Yüz Yok Bende Teneke Çaktım Diyosun Yani.
Ne tür küfürlerden hoşlanırsın?; ))
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
10 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı