Eşimle anlasamiyorum Ne yapmalıyım?

Eşimle 2 senedir evliyiz çok severek evlendim hiç bir şey istediğim gibi olmadı mutlu olmak için herşeyi kabul ettim ailemden farklı şehirde yaşıyorum hiç arkadaşım yok köyde yaşadığım için mağaza vs falanda yok hatta burada insan bile yok evde çok sıkılıyorum 1 yaşında bebeğim var hep onunla ilgileniyoroum bazen çok yorgun oluyorum bazen hasta ama eşim hiç destek çıkmıyor bı muhanbet bile edemiyoruz şakadan anlayan biri değil tek basina saatlerce filim izliyor film hakkında muhabbet ediyim diyorum susturuyor gece yatarken arkasını dönüp uyuyor öyle rahat ediyormuş ne desem kavga olarak algılıyor bağırıp çağırıyor ve tersliyor çok sevdiğini söylüyor ama sevenin böyle davranacağını düşünmüyorum geçenlerde yine tartıştık bana el kaldırdı bende ona yüzüğü verdim eve gidicegeimi söyledim sonra bı şekilde barıştık ama bu hareketinden dolayı sinirim geçmiyor çok soğuk birisi ve hiç eğlenmeyi bilmiyor markette bile bişey alsam karışıyor dışarda beni azarlıyor böyle pasif biri değilim sesimi çıkarınca kavga çok büyüyor boşanmaya gidiyor ne yapmalıyım ona hasret olmamak için herkese hasret düştün ama o saygısız ve anlayışsız ne yapmam lazım
Eşimle anlasamiyorum Ne yapmalıyım?