Eşimle anlaşamıyorum?

Üniversite zamanlarında eşimle tanıştım eşim okumuyordu çalışıyordu o vasıtasıyla tanıştık çok güzeldi ve dikkatimi çekmişti sonra tanıştık buluşmaya başladık. Üniversitede birçok ilişkim olmuştu düzgün bir ilişki istediğim için eşimle ilişkim başladı üniversiteyi bitirdikten iş sahibi olduktan sonra nişanlandık ailem en başta okumadığı için istememişti eşimi lise mezunu eşim ama karşı çıkmadılar sonrasında evlendik 6 yıldır evliyiz 4 yaşında bir kızımız var. Şimdi konuya geçecek olacaksam karımla anlaşamıyoruz çalışmıyor sürekli evde, ekonomik olarak iyiyiz ama kafasına göre para harcıyor ortak zevkimiz neredeyse hiç yok boş duruyor sürekli eve misafir çağırıyor kızımızı kendine göre yetiştiriyor. Çok aşırı kıskanç kıskançlıktan kriz çıkarıyor. Arkadaşlarımla dışarı çıkacağım ayda yılda bir müdahale ediyor geçen eve geç gittim diye kavga ettik yatağa almadı beni en sonunda o kadar bunaldımki boşanalım dedim kabul etmiyor başka kadın mı var benimi aldatlyorsun diyor, başka kadınla mutlu olmana izin vermem diyor. Boşanmam dedi zaten 2 hafta sonrada hamile olduğu ortaya çıktı şu an 3,5 aylık hamile eşim. Boşanmıyorum o yüzden ama nasıl arayı düzeltcem çok yoruldum artık kendisi çaba göstermiyor. Seni çok seviyorum diyor ama anlaşamıyoruz hiç. Sizce ne yapayım?
Eşimle anlaşamıyorum?