Eşimle anlaşamıyoruz?

Evliliğimin 3 yılındayız ilk evlilik döneminde aile bana yardımcı olmadı annem tek nafakadan başka geliri yok birde evlenmeden önce aldığım ev var eşimden habersiz anneme yardım ediyordum ( eşim istemiyordu abim var o etsin diye ) sonra farkketi ve kavgalar başladı bende ailem ile bağı kestim ama 3 yıl boyunca bu kavga devam etti en küçük şey tartışma dönüp aileme ve bana ağza alınmayacak şeyler söylüyor en son dolap kapatma mevzusundan küçük tartıştık yine aynı aileye döndü olay sonra eşimde bende çalışıyoruz kriptoda belli meblağ para var ama düşünce baya zarar ettimve krediler çektim eşime söylemeden evi çevirmeye çalıştım (eşimden para almam kendi maaşı kalır ona ailesi yardım eder bazende tatil vb olaylarda yardım eder evlikiği beraber yaptık) en son eşim farketti bende mahcup oldum ortalama 550 bin TL borç var kendimize ait yatırımlık bir dairemiz daha var onun borcunuda ödüyorum ama eşim sen ailene yardım ettin hakaretler küfürler ağır sözler sonundada evden kovup git öldür kendini cesedini istiyorum dedi ve yolladı bende bir süre telefonu açmadı sonra açınca korktum dedi bişey yaptın diye yok dedim hemen arkasına iyi o zaman ol dedi tekrar bir sonraki gün buluştuğumuzda direk annenin evini sat anneni çıkar dedi bende yapmam dedim annemin bir geliri dahi yok ve ben evlenmeden önce aldım onu ve yine aileme bana hakaretler bir önceki gün boşanalim demişti bende artık tamam o zaman bende istemiyorum borç konusunda kız bağır çağır ama herşeyde bana aileme hakareti kaldıramıyorum bosanalim dedim aradan bir kaç saat. Sonra ben sen özür dilersen kabul etcem diyor ama ben her iki kelimenin biri özür dilerim di diliyorum ama ben içtenlik hissetmedim diyor ve başlıyor başka şeyler demeye ben çok yoruldum boşanmak aklımdan çıkmıyor artık sizlerinde yorumunu almak istedim.

Güncellemeler
1 yıl
Ve devamlı olarak intihar etmemi istiyor
Güncellemeler
1 yıl
Sonrada sinirle söylüyorum diyor
Eşimle anlaşamıyoruz?