Eşimle anlaşamiyoruz?

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle ev işleri konusunda anlaşamıyoruz bana daha fazla destek olmasını bekliyorum mimarım haftanın 5 günü işe gidiyorum eşim polis bir gün gidiyor bir gün gitmiyor aramızda anlaşma yaptık mesela ben yemek yapıyorum o bulaşıkları hallediyo çamaşırları o seriyo ben katlayıp yerleştiriyorum ütülüyorum. sadece bulaşık ve çamaşır serip toplama ondaydı ama mesela bulaşıkları 2 gün bekletiyor izin günümde yaparım diyor ya da çamaşırları sürekli bekletiyor sürekli arkasını topluyorum arkasından koltuğu düzeltiyorum hatta bazen dayanamıyorum bulaşıkları ben hallediyorum. Yarın kayınvalidemler şehir dışından gelecekler daha çok şey yapmam gerekiyor strese giriyorum bana ''strese girip beni de germe'' diyor elimde değil sen de gel hayatım yapabileceğim bir şey var mı diye sorsan ölür müsün dediğimde yapıyorum zaten huzursuzluk çıkarma diyo işim olmaz diyosun yapıyosun sonra oyuna geçiyosun canı gönülden yardım etmiyosun ki dediğimde yapıyorum işte neyine yetmiyor diyo dün kavga ettik ağladım kendimi çok yorgun hissediyorum kardeşim bu ara bizde kalıyor yaz okulu için. birkaç gün önce bulaşık çıktı mesela o gün ikimiz de çalışıyrduk sonraki gün izinli olmasına rağmen yapmamış neden yapmadın diyorum 2 gündür bulaşık duruyor kardeşin yapsın o evdeydi diyo ama o senin görevin kardeşime yap demeden önce biz ev sahibiyiz biz yaparız senin kardeşin benim kardesim farketmez yardım ederlerse ederler dedim onun yapması lazım diye yapmadım diyo e o da yapmamış ihale bana mı kalsın işten gelip onu da mı ben yapayım diyorum sessiz kalıyor. Tablo aldım eve mesela yapıştırmalı ben onu yapmaya uğraşırken yan odada oyun oynuyo bi bak bi yardım et dediğimde ben istemedim ki tabloyu sen istedin sen hallet diyor. Kendisine göre görevlerini yapıyor bilmiyorum ben mi abartıyorum bana göre sürekli küçük hesaplar yapıyo bir de şey var sen gün boyu oturarak çalışıyorsun zaten evde ev işi yap ki hareket edesin diyo bana. ben oturarak rahat çalışmak için zamanında çok çalıştım 20 bin sıralama yaptım kazandım bunu hak ettim diyorum kendi içinde bunun hesabını yapması bana çok itici geliyor 1 aydır samimiyeti de sıcak gelmiyor bana

Eşimle anlaşamiyoruz?