Kocam eve gelmiyordu bende hep yalnızdım. Annemde beni almaya geldi annemlere gittim 5 aydır annemlerdeyim eşim ilk aylar arayıp soruyordu. Sonra baska birine dönüstü resmen düsmaniyim gibi davraniyor süanda başka bir şehirde beni birakıp gitti surekli boşanmak istiyorum diyor gercekten çok yoruldum beni engele atiyor bazen kaldıriyor surekli kufur ediyor bana ama bizde severek evlendik 3 yıllik evliyiz hic mutlu olamadım. Annemlere geldigim icin çok sinirli beni birakip gitmiyecektin ailesine de dedi bosanmak istiyorum ne yapacagimi bilmiyorum yardiminiza ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Eğer boşanmayı istemiyorsan annenin evine niye gittin ki? Benim arkadaşım da bu hataya düştü. Sonra beni almaya bile gelmiyor diye ağlamıştı günlerce. Ayrıldılar en sonunda. Adam almaya gitmedi. Aile evine gitmek, süründürmek anlamına gelmiyor. Siz annenizin evine gidince, sürüne sürüne dönsün, kıymetinizi anlasın diye beklerken, adamlar ayağına gitmem. Nasıl gittiyse öyle gelecek. Gelmiyorsa boşarım moduna giriyor. İlişkinizi daha da berbat yapmış. 5 ay kısa da değil. Eğer boşanmak istemiyorsan evine dön. Konuşmaya çalış. Baktın olmuyor, geri git anne evine ve boşanma davası aç. Bir durum yapıyorsan ya devamını getir ya da bu durumu sonlandır
Ben annemin evine gitmedim annem beni göturdu tek kalmama dayanamıyordu. Oda zaten nasıl gittiysen oyle gelecen dedi ailem dedi 1 değil 2 değil aynı hataları yapıyor gelip söz versin bir daha yapmam diye ama defalarca dedi gelecem gelmedi.2 hafta once de mesaj atti ben İstanbul 'a gidiyorum diye ve gitmisti bu çok bana koydu cok seviyordu nasıl böyle oldu anlamadım cezaevinden çıktı Kuran içti dedi yapmam tekrar yaptı. şu an burada değil elimden birsey gelmiyor mesajlarıma goruldu atiýor cevap veriyor sonra engele atıyor kaldırıyor anlamiyorum ne yapmaya çalıstığını
Yapman gerekeni gerekeni sende biliyorsun. Madem gittin, madem ilgilenmiyor. Dönsen de bir şey değişmeyecek belli. Boşanıp kendi yolunu çiz. 5 ay çok uzamış. Hiçbir erkek kolay kolay gelmiyor. Gelecek diye bekleyeceksen kendin git. Ha istemiyor musun? O zaman aç boşanma davanı. Tut avukatını. Biraz ipleri eline al, senin hayatın bu
Bende bosanmak istiyorum. kendide diyor ben böyleyim değismem ve değişmıyecegini biliyorum aileme söyledim annem dedi tm babam diyor boşanmak kolay değil ne yapacağımı bilmiyorum. Keske burada olsaydı giderdim ama lakin baska bir şehirde gidemiyorum. Ona dedim sen aç
Avukatı barodan temin edersiniz zaten. Sen davın aç. Böyle bekleme, hayatından, psikilojinden çalıyorsun. Ailenle yaşamak zorunda değilsin. İş bulup, kendi evine çıkabilirsin
Evet haklısın boşansam avukat barodan alabilirim. Ama ailem hala diyor bekliyelim onlar açarsa açsın açmadıysa bekliyelim pişman olur bende çok isterim boşanmayı ailem bırakmıyor aslında sadece babam boşanmaya karşı sen aldin onu katlan diyor. piskolojimde hiç iyi değil asıl suçlu o suçu bende arıyor ben hayatımda çalısmadim cok utangaç yapım var çalısabilirmiyim bilmiyorum istesemde ailem istemez yani yapacağım hiç bir sey kalmadı.
Boşanma o zaman adam kafada bitirmiş
O şu an sinirden söylüyor olabilir ama onada dediğimde ben ne zaman istersem ozaman açarım davayı
İstiyirum ailem istemiyor boşanmamı ne yapacağımı bilmiyorum.
konuş anlaş
Konustuk ve ayrılmak istediğini söylüyor bende dedim o kadar boşanmak istiyon erken boşanma davanı aç kocamın aileside şu an sinirli ne dediğini bilmiyor 1 ve 2 ay daha bekle belki pişman olur
Bende boşanmak istiyorum babamda bizim ailede boşanmak olmaz ayıp ama gorüyorda mutlu degilim 3 yıllık evliliğimde 1 yıl beraber olamadık cezaevine girdi bekledim hep bir suç kaydı var taki gece yarısı 4 'te eve gelip kollarımı bağlayıp siddet uyguladı artık dedım yok bitti. ben gercekten bilmiyordum böyleydi çalısmiyordu abim annem gıdamı ihtiyaçlarımi getiriyordu bana bir kocalık yapmadı inşallah en kısa zamanda boşanırım
aileden ayrı yaşayabilirsin zor gibi dursada yanında durmuyorsa onlara da gerek yok çalış bi an önce kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış anlamıyorum bu geri kafalıları boşanma yokmuş iyi gel sen evlen sen yaşa onla o zaman
Ilk 3 ay konuşuyorduk ondan sonra bu gitti yerine çok farklı biri geldi konuşmak istiyorum tersliyir küfür ediyor bana diyorki 1 yıl sonra konuşalım ya dedimki 1 yıl ne alaka
Boşansam bende ayaklarımın üstünde duracam insallah.