Eşimle anlaşamıyorum?

2 yıldır beraberiz 5 aydır evliyiz. Araba almak istiyoruz ama düğün borçları nedeni ile durmadan ben borç ödedim yeni yeni borçlarım bitti. Kendisininde vardı borçları bitti. Düğünde takılan takılar ile araba almak Banada mantıklı geldi ve kabul ettim ama biraz daha iyisi için biraz daha kredi çekmemiz lazım. Ama sürekli para lafı ettiği için durmadan ben borç ödediğim için 5 aydır ara ara bana işte senin maaşını görmüyoruz ben bakıyorum bu eve ben sana bakıyorum gibisinden laflar ediyor bazen yutuyorum. En sonunda bugünde geçti bu mevzu yani yeter artık dedim evlenmeye kadın bakmaya biryerlerin yemediyse evlenmeseydin çalışıyorum krediye laf etmedim yetişmeye çalışıyorum herşeye dedim. Bana ben diğer erkeklere benzemem ben kimseye bakamam bakmak zorunda değilime getirdi evlenmeseydin o zaman dedim oda senin yüzünden evlendik diyor her defasında ama kendisi evlenmek istedi ilk beyaz eşyaları kendisi almak istediğini söyledi ve aldık kız olmama rağmen ben adım atmıyordum. Onların tarafla bizim tarafın takısı ile çekeceğim kredinin oranı birbirine denk düşüyor bende her ikimiz ortak para veriyoruz neden senin üzerine yapıyoruz o zaman dedim. Çünkü iki gün sonra benim arabam diye tutturacak. Böyle dediğim için para lafı yapan ben oldum ama aylardır bana baktığı için ben borç öderken daha doğrusu eve baktığı için laf sokuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eşimle anlaşamıyorum?