Karımla anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?

Eşim gereğinden fazla asabi. Her defasında diyorum ki, insan gibi tartış ama yok. Sürekli aynı şeyler. Yemin ediyorum kafayı yiyecem. Boşanmak istiyorum ama kendisine üzülüyorum bu defa. Tam olarak 1 haftadır da görüşmüyoruz, son olaylardan sonra çektim kapıyı çıktım. Kendimi öyle pis bir durum da hissediyorum ki, böyle b. k çukuruna düşmüş gibi. Çırpındıkça da daha çok batıyormuşuz gibi bir his var içimde. Bazen diyorum ki boşanın herkes kendi yoluna baksın. Boşanmak belki çözüm ama dediğim gibi ona üzülüyorum bu defa da. Belki de gereğinden fazla bir şekilde. Bazen de, tekrar dene onun da kendince haklı olduğu noktalar var diyorum fakat bu sefer de aileme ettiği hakaretler aklıma geliyor. Kötü bir insan demiyorum demek istemiyorum kendisine, belki canımı yakmak için söylüyor, ama çok canım yanıyor gerçekten. Yine barışırsam kendimi karaktersizmiş gibi hissedeceğimi düşünüyorum. O kadar lafı duyup da tekrardan bir araya gelmeyi kendime yediremiyorum. Böyle bir acayip halim var işte. Napacağıma dair tek bir fikir yok aklımda.
Karımla anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?