Arkadaşlar. Dün eşimle çok kötü kavga ettik. Elimi masaya falan vurdum kendimi kaybettim resmen. Daha 7 aylık evliyim. Biz flört ederken eşim bana evlenince dışarı hayatım bitecek sen nereye ben oraya ben nereye sen oraya diyordu. Evlendik. Ve gerçekten ev kuşu gibi bir adam oldu. Haftanın 3 günü evde ama haftada sadece 1 kere 1 saat sahile gidip geliyoruz. Bende istiyorum disarda ara sıra kahvaltı etmek. Farklı aktiviteler yapmak. Ben hiç konusunu açmadım oda gel çıkalım falan demiyor. Konuya gelelim dün kendi kendine ben istesem arkadaşlarımla dışarı çıkarım. Sende bana karışamazsin diyor. Sen çıkamazsın ben ve sen farklıyız diyor. İstirahat ediyorum dinleniyorum diye sanma ki arkadaşım yok falan dedi. O kadar kalbim kırıldı ki. Hem bana söz verdi. Söz vermezsini de geçtim istirahat ettiğim için çıkmıyorum demesi benim çok zoruma gitti. Oysa ki ben benimle zaman geçirmek hoşuna gittiği için kalıyor sanıyordum. Çok ağladım. Üzüldüm. Haftanın 5 günü gece 2 3 gibi hale gidiyor zaten bütün gün akşam 11 e kadar yalnızım evde kaldığı zaman yatıyor ikindiye kadar. Ve ben günde 1 kere sadece 1 saat hava alıyorum. Ailem uzakta hiç bir yere göndermiyor gittiğim market bile sorun. Tutsagim anlayacağınız. Ve ben onunla konuşmuyorum. O da çok gururlu benimle konuşmaya çalışmadı. Şimdi nolur benim açımdan düşünün. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Cevabın nedir?
+1 yıl''Dün eşimle çok kötü kavga ettik.'' Kavga mı sözlü tartışma mı? ''Elimi masaya falan vurdum kendimi kaybettim resmen.'' Yanlış yapmışsın elini masaya vuracak tek kişi kocan olmalı. ''Biz flört ederken eşim bana evlenince dışarı hayatım bitecek'' Yanlış. ''sen nereye ben oraya ben nereye sen oraya diyordu.'' Doğru demiş. ''Ve gerçekten ev kuşu gibi bir adam oldu. Haftanın 3 günü evde ama haftada sadece 1 kere 1 saat sahile gidip geliyoruz. Bende istiyorum disarda ara sıra kahvaltı etmek. Farklı aktiviteler yapmak. Ben hiç konusunu açmadım oda gel çıkalım falan demiyor.'' Yanlış. Beraber bisiklet sürebilir, koşabilirsiniz. Sinemaya da gidebilirsiniz, dövüş sanatlarına da yazılabilirsiniz hatta online oyunları birlikte oynayabilirsiniz. Çözüm tartışma, kavga değil sevimlilikle tatlı dille sulu gözle ikna edebilirsin eşini ama ona sesini yükseltirsen yapacağı olsa da yapmaz :) ''dün kendi kendine ben istesem arkadaşlarımla dışarı çıkarım. Sende bana karışamazsin diyor. Sen çıkamazsın ben ve sen farklıyız diyor.''Haklı ''Oysa ki ben benimle zaman geçirmek hoşuna gittiği için kalıyor sanıyordum. Çok ağladım. Üzüldüm.'' İstirahat etmesinin yanında seninle de olmaktan hoşlanıyordur belki. Giyin, süslen kocanın yorgunluğu kalmayacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kocana senin himayende oldugunu hissettirmeki oda duunmesin kadin lafi dinliyorum onun dedigini yapiyorum diye durduk yere oyle demesi ondandir arkadas arasindada olabilir olum sen ev kizimisin evdesin diyenler olabilir guzelce al karsina bana soz vermistin. Neden boyle diyorsun de. Himayen altina almaya calismaki farkli seyler dusunmesin. Cikarsin tabi de ama ben yanliz kaliyorum skiliyorum de. Ustune gitme
24 Yorumla
Soran+1 yılAma bana da yazık ya. Hep ben ayakta tutmaya çalışıyorum. Çok iyi çok merhametli bir insan. Aramız iyiyken de beni düşünür. . Ama ne oluyor neden böyle düşünüyor anlamıyorum. Zaten hafta boyunca evde tekim ondan hiç bir şey anlamıyorum. bir cumartesi günü 1 saat dışarı yüzü görüyorum. 😐
- +1 yıl
Dedim ya iste durduk yere diyosa arkadas cevresinde muhabbet acilmistir oda nem kapmistir. Tamam sanada yazik anliyorum tek yanliz kaliyosun. olsun alttan al biraz guzelce konuski tartismayin tartisirsaniz mevzu buyuyebilir gerek yok ilimli yaklas pozitif ol. Onada kizma erkek o biz erkeklerin kafasi cok farkli calisir onun icin yargilama fazla mutlu mesut yasayin. Negatif dusunmeki yanlis seyler soylemeyesin yapmayasin. Masaya felanda vurma ki kendini ispatlamak icin seni uzmesin tamammi sakin ol o senin kocan. Canini sikma olur bu tur seyler. Allah herzaman mutlu etsin huzun vermesin. O ne kadar evde yonetici tavir sergilesede unutmaki bir evi kadin yonetir. kadin ne isterse o olur ama bunu ona belli etmeki kendini ispatlamak durumunda kalmasin.
Soran+1 yılHaklısınız. Ama sürekli özür dileyen benim çok yoruldum artık
Şu ara onu kıskansam da belli etmeyeceğim. O korkuyor böyle şeylerden benden soğudu mu diye tutuşur zaten eminim. Çok yoruldum biraz da o beni anlasın 😐- +1 yıl
Ozur dilemek kotu birsey degil siz evliliginizi dusunuyosunuz bir kadinda bunu yapar. O erkek belki ozur dilemez cunku cogu erkegin kafasi zit illa inat yapar illa dedigim olsun illa o gelsin tavirlari yapar. Yapsin yahu o oyle dusunsun sen kucuk dusunme yuvana bak onunla ilgilen kucuk hesaplar pesine dusme bu evlilik zor seydir evli degilim ama cok iyi anlayabilme yetenegim vardir her konuyu. Onun icin sakin olun. Dusunmeden hareket etmeyinki bidaha boyle bir soru yazmak zorunda kalmayasiniz oturup beraber cay kahve icip sohbet muhabbet icebilesiniz. Yasim sizden ufak sakin akil veriyo sanmayin yasima gore olgun biriyimdir. Mutlu olmanizi temenni ediyorum
+1 yılDaha durun. birbirinizi tanima donemleri bunlar. takilma her evlilikte olur ilk zaman catismalari. yok oyle demis yok cikarim demis. erkekler bir seyi yapmak istediklerinde yaparlar. ne sana verdigi soz nede yorgunlugu etken olmuyor. evde kaliyorsa emin ol senin icindir 😊esin sana sinir ani ile konusmus her lafa takilmamak lazim. kiskanclik da ilk donemlerde olur. sonra azaliyor. merak etme. simdi onunki liderlik psikolojisi. ama su erkeklerinizi masrafsiz hayata alistirmayin derim. cocuk olunca zorlaniyorlar bu sefer yapmayin.
00 Yorumla
Çalışma imkanın varsa bir an evvel işe girmeni tavsiye ederim. Hiçbiri olmuyorsa ve karşı tarafta fazla gururlu ise kendi huzurun için sen inadı bir kenara bırak ve al eşini karşına durumu anlat eminim anlayış gösterip bunun için bir şeyler yapacaktır. Gemileri yakmak kolaydır zor olan orta yolu bulmak.
15 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ilerde ki markete bile zor gidiyorum. Çalışmak mı ? Çok konuştuk
Anladım tamam diyor yine aynı
Soran+1 yılEvet. Bazen korkutmaya çalışıyorum. Asla aldatmam büyük konuşmayayım ama.. geçen gün bilerek bir yazıyı okuyor gibi yaptım. İlgi göstermeyen bir adamın karısı ihanet ettiğini yazmış. Ondan sonra tutuştu 2 gün değişti. Sonra yine aynı. Zaten bir kavga da en çok söylediği Laf babanı arıyorum git babanın evine. Beni korkutmaya çalışıyor. Çok gurursuzum çok. Hiç korkusu yok
.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Görücü usulü ile evlenmiş olsaydın
Sen eşini eşin seni tanımak için birbirinize daha yakın daha ilgili olmak birbirinizin iyi ve kötü yönlerini bilmek için birbirinize daha çok zaman ayıracaktınız doğru mu?
Günümüzün gençleri ne yapıyorlar gel çıkalım görüşelim koklaşalım gezelim tozalım yiyelim içelim hollayalım zıplayalım
Kendi kafalarına buyruk karar verip aaaa biz çok güzel anlaşıyoruz gel evlenelim canlarım cicimlerim.
Eeee evleniyorlar evlendiniz hadi bu sefer bak ne oluyor biliyor musun bu senin anlattığın oluyor işte yalnış sa yalnış de10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabam ve annem yeni evliyken resmen annem evde tutsak gibiymiş, pazar alışverişini bile babam yapıyormuş annemi göndermiyormuş kendi doğup büyüdüğü mahallede yaşananlarına rağmen 😞 Babamın yaptığı, psikopatlığın yanında azıcık sevgi de olduğu için bence. Annem hiç sesini çıkarmıyormuş yuvayı dişi kuş yapar hesabıyla sanırım. Ama lütfen beni yanlış anlayıp kendinizle bağdaştırmayın ben sadece benzeri durumu anlatıyorum. Her neyse, nasıl olduysa zaman geçtikçe yavaş yavaş annem de sesini çıkarmaya, şikayetçi olmaya başlamış sanırım. E bide tabi zaman da değişiyor çevre olarak, sevgi de azalıyor. şu an yaklaşık 25 yıllık evliler ve dürüst olmak gerekirse aralarında sevgi yok, insanlar (çevre) da zamanla çok değişti ve annem eve geç gelicek (akşam 10-11 gibi) gelecek olsa bile merak etmiyor, pek sormuyor etmiyor 😳 Belki size faydası olur diye detaylı anlattım, umarım faydası olur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin olsun ayni benimkinin kafasindan evlendigindede boyle olmasa bari...
Ben olsam herseyi soylerim yani kendi kendini yiyip bitirmeye gerek yok az sesini yukselteceksin kendi dusuncelerini soyleyeceksin uzuldugunu boyle seyler soylememesini vs. hepsini acik acik soylemezsen bu erkek milleti anlamiyor biraz salak bu konuda.
Bide arada küs ona nasilsa gelir sana neden boyle oldugunu sorar sende anlatirsin
Kendin uzerinde degisiklikler dene belliki evlendikden sonra sıkilacagini bilmiyordu evin icinde yeni aktiviteler yapmaya calisin birbirinizi yeniden taniyin yani
Bide ona üstüne basa basa evliligin cocuk oyuncagi olmadigini seninde evlilikden beklentilerinin oldugunu soylemen lazim. Tek kisilik yasayacaksa kendisiyle evlenseymis nedemek ben giderim sen gidemezsin. Hic korkma direk yuzune yuzune soyle01 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru çiftler arasında ne olursa olsun bu olcak bir hata yaptığında onun anlamasını kendine gelmesini beklersen yanılırsin yaptığını iyi bişeymis gibi yapmaya devam eder insandir idrak edemeyebilir. tadini kaçırmadan ufak dersler vermeli ciftler birbirine kimsenin kimseye ustunlugu yoktur.
Erkeklere güvenilmeyeceğini gösteren örenklerden biri daha.. Durumunuza üzüldüm. Eşiniz sizi avucunun içine aldığını ve ona muhtaç olduğunuzu düşünüyor. Bu sebeple sanırım kaybetme korkusu yok. Böyle bir korkuya sadece siz sahipsiniz. Yerinizde olsaydım; anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla -alttaki yorumlarınızı da okudum- suratına bile bakmazdım onun. Eskisi gibi değer vermezdim. Versem de belli etmezdim. Burnu sürtsün. Aynısını yapın demiyorum ama babanın evine git diyen birinin evinde de daha fazla kalınmaz. Ama ekonomik özgürlüğünüz de yok anladığım kadarıyla. Siz her şeyden önce yaşınız hâlâ küçükken onu kazanmaya çalışın. Bir yerden iş hayatına atılın ne olur ne olmaz. Artık gerisini zaman gösterir. Siz de ona göre hareket edersiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. erkeğin sucu kızlar gemezk ister hiç olmazsa hergün gelince 1 saatliğine gezdir kızı ev kuşu yapma diyecemde bende evlennce bensiz dışarı cıkmaz bu konuda kıskanıyoruz biz bende cıkmam cıkarsamda karımla cıkarım böyle durumlar erkek yüz vermeyince kızda bir erkekten bir ilgi görüse kocasını aldatır hep böyle olur kızı ilgisiz bırakırsan oda bir erketen ilgi görünce tavırları değişir senden vazgcer belki aldatır adam mallık yapıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam büyük konuşmayayım ama aldatmam ama. İnsan özeniyor tabi etrafın da ki insanlara 😐
+1 yılNormal hayatına devam et, Onunla mecbur kalmadıkça konuşma, sessiz kal. Susmak en büyük tepkidir. Bir kaç gün içinde hatasını anlayıp özür dilerse ne ala. Yok umursamadan hayatına devam ediyorsa o odundan ümidini kes. Boşa uğraşıp yorulma, kurumuştur o sana karşı. Yeşermez bir daha istediğin kadar sulasanda gözyaşlarınla...
10 Yorumla
+1 yılİşin zor Allah kolaylık versin bu durum evlenince baya bir kişide oluyor aşırı kıskançlık ve ben gezerim sen gezemezsin ben erkeğim ne yazıkki bu saçma fikirler hala var. Koca olarak eşini alıp çıkması beraber gezmeniz gerek sende hava al eşinde olması gereken bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBen aman masraf etmesin falan diye diye öyle alıştırdım malesef. Balayına bile gitmedim benim kerizligim. Benim gibi kaç tane kaldı. Kıymet bilmiyor
- +1 yıl
Herşey dozunda güzel abartmamak güzel ama istemekte hakkın evlendin diye hapis hayatı yaşayacak değilsin evden çıkmayan gezmeyen insan var mı birbirinizi severken bu yüzdendir biterse yazık olur
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. bence biraz fazla büyütüyorsun olayı kocasının evde olması için dua edecek kadınlar varken sen kahveye şuraya buraya gitmediğine sinir oluyorsun adam seni sevmese eve hiç gelmez senle beraber olmak istemese hep dışarda olur ama senle konuşurken kendini ifade edemediğini ya da yanlış ifade etmiş olabileceğini düşünmekteyim yine de sen sen ol dişiliğini kulllan adam dışarı kaçarsa biraz zor döner eve her şey sende bitiyor güzel tatlı dille herşeyi yoluna sokacaksınız inşallah kardeşim
02 Yorumla
+1 yılSonuçta yeni bir evlilik henüz alışamamış olabilir, sana da öyle davranmasının sebebi iş sebeplerine falan sinirlidir, sana patlamış olabilir. Kafana takmamaya çalış demiyorum çünkü aynı evde yaşıyosunuz mümkün olmayan bişey kafana takmamak yani. Eşine de ki ben seninle zaman geçirmek istiyorum, seninle mutlu oluyorum aynı zamanda eğlenmek istiyorum. Belirli zamanlar dışarıda olalım falan yani öyle ablacım, üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılbir süre konuşma onunla sen her istediğini yapmışsın onun bırak bakalım şimdi bir yapma o zaman görsün bakalım ne olacak.. belki de bişeye sinirlenmiştir o da olabilir yani 7 ay boyunca kendini tutmuş olması dışarı çıkma konusunda biraz değişik kaçar sen bekle bir süre dediklerini bir yapma o zaman bişeyler değişebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence seni kizdirmak adina oyle soylemis fakat kirilacagini dusunememis gururluysa biraz sessiz kalarak kirginligini belli etsen tartismadan daha etkili olur diye dusunuyorum. Cunku ortada buyuk bir mevzu ya da eylem yok. Seninle vakit geciriyor oyle ya da boyle evdede olsa
00 Yorumla
+1 yılbencilce olmuş. ayıp ya sen yapamazsın ben yaparım bıde ustune ben yorgunum dıye cıkmıyorum yoksa sana bayıldıgımdan değil iması. erkektir normal üzme kendini eğer yuvanı bozmak ıstemıyorsan böyle kabulleneceksın ama bunlar bana ters dıyorsan da çocuk olmadan enıne boyuna düşün. umarım huzur dolu güzel bir yuvanız olur değişir herşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yasinda ekonomik ozgurlugunu kazanmadan dvlenirsen bu olur bunu yasayan sadece sen degilsin, yapmissin bir hata ve bir yuva kurmussunuz resmiyette. Kocana fazla müsamaha gostermissin senin ona muhtac oldugunu ve senin onun avcunun icinde oldugunu biliyor
. bu yuzden güc gosterisi yapiyor ve sana baski uyguluyor.. sen onun malı olmussun.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bir çalışma hayatın olmalıydı eğer olsaydı bu hayvan sana böyle muamele yapamazdı. Hala şansın var. Ya ailene söle onun kulağını çeksinler. Yok öyle ben 11 lere kadar gezerim sen beni bekle. Sen onun gözünü korkut bence. Eve geldiğinde ilgilenme onla bişe sorarsada umursamaz davran telefonuna bak gülüp eğlen. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur de anlasın. böyle evlilik hayatı olmaz.
00 Yorumla7 aylık evliyim dedin. Umarım hamile felan değilsindir. Yanlış anlama boşan demiyorum ama çocuk meselesini iki kere düşün ona göre karar ver. Baktın olmuyor mutlu olamıyorsun sen yoluna o yoluna.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum. 7 ay içinde görüp görebilecegim bütün kavgalari gördüm. Artık kavga konusu kalmadı. . Ama durup dururken yine bir şey çıkıyor.
+1 yılBu böyle devam eder karşına alıp konuşmazsan. Sakin ol ve üzme kendini ayrıca eşin dahi olsa sevgini tamamen gösterme şımartma onu sakın sonrasında uğraşan sen olursun. Ama bunu çözümliye bilirsiniz.
00 YorumlaEzdirme kendini aciz davranma.
Sakın çocuk yapma evliliginiz rayina oturana kadar.
Psikolojik destek alin cift terapistlerine gidin05 Yorumla
Soran+1 yılAnsikeyete ve Depresif bozukluğum var zaten 😐
Soran+1 yılEvet gittikçe tahammülsüz bir insan oluyorum. Daha kötü oluyorum 😐
Soran+1 yılLustral ve ativan kullanıyorum bir de uyku hapı. Esencan özel bir hastanede İstanbul ilinde. Fakat artık İlac kullanamıyorum eşim ömür boyu İlac la mı yaşayacaksın diyip tedavi mi kesti. Başladığım gibi birakmaliydim. Gittikçe deliriyorum.
+1 yılHer iki tarafta sakin bir şekilde konuşmalısınız evlilikte sorumluluk çok önemli ve çok baskı yapmaması gerek yoksa zamanla sen eşinden soğursun hislerini kaybedersin bir şekilde uzlaşmanız gerek
00 YorumlaBunları görünce iyiki evli degilim diyorum. Birine guvenmek cok zor
21 YorumlaBoyle evlılık yürümezki ya alttan alıp susucaksın ya karşına alıp konuscaksın ya da zamanla yıpranıp bosanıcaksın
10 YorumlaSessiz kal ve üzüldüğünü Belli et derim benim için kaldığını düşünmüştüm de durmadan konuştuğunda o anlar zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. evlenmeden önce nasildi peki hic o zamanlar farkina varmadinmi? ben ve sen farkliyiz demis bunu belli ettirmedimi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSakin bir şekilde onu karşınıza alıp konuşun. Birlikte baş başa vakit geçirmek istediğinizi anlatın.
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum. İnsan kocasından utanır mı ya. Buraya gidelim şunu çok beğendim demeye utanıyorum. Yiyecek konusunda ne istesem alır gözüm kalsın istemez ama sanki kendime bir şey aldığımda veya almak istediğim de surat yapiyor gibi geliyor. Söyleyince de nankör diyor kızıyor. .
- +1 yıl
Ekonomik bağımsızlığa sahip misiniz?
Valla farklı sizin durum yaa. Güzel dille anlat içindekileri. Beni de anla biraz farkli şeyler yapalım de sevgini hissettir. Ki anlasın
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar belli ki bütün sülale biliyor onu nasıl sevdiğimi. Zaten o yüzden şımardı
Soran+1 yılGittim 1 hafta kaldım kavga etmiştik git dedi. Onsuz yapamadım gel beni al dedim. Ya kendin gelirsin ya da Bosaniriz ben gelmem dedi. Böyle biri işte 😐
+1 yılCanm mesajını aç ordan mesaj atcam konuşabiliriz istersen bir iki fikir verme amacıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki açıyorum
Hiç birşey olmaz ondan okadar kavga her aile arasında oluyor. Akşam güzel bir yemek yap. Güzel sofra. Kendinede bir bakım kıyafet iki kur yap. Eşinin sevdiği seyleri yap. Sabah uyanınca eskisinde daha iyi olursunuz
00 Yorumla
+1 yılİşin baya zor aslında hani yapacağın pek de birsey yok ailen yakın da degil hani ama isteklerini anlat eşim olarak senden bunları istiyorum diye ve olmuyorsa bence devam etmenin anlamı nedir ki kolelik mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kavganın kazananı olmaz iki tarafta zararlı çıkar sonuçta aynı evdesiniz orta yolu bulmaya çalışın. zaten yeni evlisiniz karşılıklı anlayış gösterin
00 Yorumla
+1 yılaile terapisine başlayın gecikmeden flört edin birbirinizle gerekirse
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak ki
Yuvayı dişi kuş yapar bence adim atmalisin. İlerde daha çok pişman olmamak icin
15 Yorumla
Soran+1 yılAma hep yaklaşıyorum. Haklı da olsam hep ben alttan alıyorum. Gönlünü alıyorum bıktım artık.
Soran+1 yılOda çok alıştı bu duruma.
Soran+1 yılEvet haklısın ama biraz da o korksun. Ben çok yoruldum ona sevgi dilenmenkten. Özür dilemekten. 😐
Yol yakın. Evlilik değil esaret bu.. köle misiniz? Esir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBir komşum var Allahtan altta. Geçen gün isteyken mesaj attım. Onunla yukarıdaki mağazaya gidip geliyoruz diye. Eve geldim annem aradı onunla konuşurken o aradı. Telin niye meşgull lan ne bok yiyorsun o kadınla falan. Bıktım
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bütün ipleri vermissin. O da parayi ben getiriyorum ben hesap vermem mantiginda.
00 Yorumla
+1 yılvee işte köprüyü geçince bir erkeğin daha gerçek yüzü ortaya çıktı hikayesi.
00 Yorumla
+1 yılBazı seyleri zamana bırakmak lazım zamanla belki birbirinize daha anlayışlı davranabilirisniz
00 Yorumla
+1 yılErkek olgun değil sanırım bayan milleti hapis gibi tutulmaz bunalır insan
00 YorumlaBu nasil evlilik böyle git konus baktin adam olmuyor cocuk yapmadan bosan
00 YorumlaBirbirinizden özür dileyin ilknuc sene zorlu geçer sonrası oturur fevri davranmayin ve birbirinize bagirdikca kalpleriniz birbirinden uzaklaşır unutma bunu.
00 YorumlaYazık adama sen gibi deliyi almıs. Adam bir saat huzur bulamıcak mı
00 Yorumla
+1 yılZor valla turkiyedeki buyuk problemlerden biri bu durum başta bazı seleri cozmek gerek evlendikten sonra degil, inş düzelir ama inş demekle olma bu işler netlik cozum gerek, gidişat bence yol yakınken cocuk ta yok iken iyi dusunup tasınmak.
10 Yorumlacocuk yoksa ayrıl böyle hayat geçmez. profildeki sen isen maşallah zaten çok güzelsin. seni tutsak eden biriyle yaşayamazsın bir ömür..
00 YorumlaÜzgübüm ama çok kaldirmissin onun g. tünü. Seni eş diye değil köle diye almis. Öyle evlilik mi olur. Sen de resti çek madem öyle de boşan gitsin.
10 Yorumla
+1 yılKonunun temelini ve aranızda nasıl bir düzen anlaşma tarzınızın olduğunu bilmediğim için yorum yapmak pek doğru olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence umursama elbet o konuşıcaktır evlilik bu kendini ezdirme
00 YorumlaÇok sıkıntı gerçekten ya tamam kıskanç'lik desem oda değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum
İlgisizlikk kötüüü sonuçlar soğurabilir00 Yorumla
+1 yılYa bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin 😂😂 koca karı gibi konuştum 😀😀
00 YorumlaEvde gul gibi karisi varken ava cikmis ekle konusalim istersen
00 YorumlaBence alttan alarak sorun çözülebilir. İki taraf içinde birbirinizin kararlarına saygı duymalısınız
00 YorumlaAdam seni bildiğin garantilemiş kısacası köle olarak almış eve. Dua et bol bol
00 Yorumlazorla gezmeye cikar. gez toz
00 YorumlaBasta öyle bir söz vermesi yanlıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Bende o yüzden kızdım zaten 😞
Evli adam 11 e kadar disarda napiyor
00 YorumlaEvlilik dünyasina hos geldiniz :-)
10 Yorumla
+1 yıloff ıcım sıstı evlılıkmı aman aman uzak bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sabret baktin olmadi memlekete git
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Sana başından bile demiş niye kabul ettin peki
00 Yorumla
+1 yılSizin sorununuz farklı
05 Yorumla
Soran+1 yılNedir mesela?
- +1 yıl
Cınsel hayatınıza renk getırın bunuda sen yapacaksın
Soran+1 yılO konuda bir sıkıntımız yok. Sadece eşime bazn anlam veremiyorum
- +1 yıl
Anlam veremedıgın ne
- +1 yıl
Mesajı acar mısın
cicim ayi bittigine göre baslayabilirsiniz..
00 YorumlaYatağa sokma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYol yakınken boşa gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?