Eşime anlam veremiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar. Dün eşimle çok kötü kavga ettik. Elimi masaya falan vurdum kendimi kaybettim resmen. Daha 7 aylık evliyim. Biz flört ederken eşim bana evlenince dışarı hayatım bitecek sen nereye ben oraya ben nereye sen oraya diyordu. Evlendik. Ve gerçekten ev kuşu gibi bir adam oldu. Haftanın 3 günü evde ama haftada sadece 1 kere 1 saat sahile gidip geliyoruz. Bende istiyorum disarda ara sıra kahvaltı etmek. Farklı aktiviteler yapmak. Ben hiç konusunu açmadım oda gel çıkalım falan demiyor. Konuya gelelim dün kendi kendine ben istesem arkadaşlarımla dışarı çıkarım. Sende bana karışamazsin diyor. Sen çıkamazsın ben ve sen farklıyız diyor. İstirahat ediyorum dinleniyorum diye sanma ki arkadaşım yok falan dedi. O kadar kalbim kırıldı ki. Hem bana söz verdi. Söz vermezsini de geçtim istirahat ettiğim için çıkmıyorum demesi benim çok zoruma gitti. Oysa ki ben benimle zaman geçirmek hoşuna gittiği için kalıyor sanıyordum. Çok ağladım. Üzüldüm. Haftanın 5 günü gece 2 3 gibi hale gidiyor zaten bütün gün akşam 11 e kadar yalnızım evde kaldığı zaman yatıyor ikindiye kadar. Ve ben günde 1 kere sadece 1 saat hava alıyorum. Ailem uzakta hiç bir yere göndermiyor gittiğim market bile sorun. Tutsagim anlayacağınız. Ve ben onunla konuşmuyorum. O da çok gururlu benimle konuşmaya çalışmadı. Şimdi nolur benim açımdan düşünün. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Eşime anlam veremiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?