Bende mi sorun acaba Eşimi anlamıyorum?

yeni evlendik 2 ay oldu kayınvalidem ve kayınpeterim geldiler hoşgeldiler. evlendiğimiz günden beri kız kardeşi okulu olduğu için bizim yanımızda kalıyordu. Hem ziyarete hem de kızlarının eşyalarını almaya gelmişler ok her şey güzel sorun yok buğün eşim aradı ikimizde çalışıyoruz eve 7 de anca geliyoruz. aradı şimdi beni eee akşam ne yemek yapcaksın dedi yaaaaa offff yaa arkadaş evde annen var 25 yaşında kız kardeşin var akşama kadar evdeler zaten daha nee bir de iş yorgunluğumla yemek mi yapıcam ben aileye anlamıyorum yaa bu nasıl zihniyet anneni kız kardeşini bir ara sor yaptınız mı vs diye yok biz karışmak istemedik o sebeble yapmadık derlerse ki bu da yanlış bence sonuçta evlatlarının evi eğer yapılmadıysa bende yaarım dedim vay efendim ne oluyomuş ne varmış bunda niye bozuluyo muşum ben vs bende ne dedik şimdi haksız mıyım dedim kapattım teli insan acır yaa eşine el kızı imajı gibi sinirlendirdi beni yaa dün gece iş çıkışı erken izin alıp doğruca eve koştum yemekler yaptım evime geliyorlar diye dünün yorgunluğu hala üzerimde insan birazda eşini düşünür yaa anlamıyorum bende mi sorun var ben mi kötüyüm acaba?
Bende mi sorun acaba Eşimi anlamıyorum?