Eşimi anlayamıyorum artık?

Eşimle 9 aylık severek evlendik ama her geçen gün bunu mu sevmişim diyorum. Siyasi görüşü olsun hayata bakışı olsun konu hakkında fikirleri olsun çok değişik geliyor bana. Şöyle örnek vereyim daha net olur ben covid e inanmıyorum diyor mesela, hamileyim ve annelerimiz daha iyi yapıyordu diyor her şeyi doktorun dediklerini kabul etmiyor eskiler daha iyi biliyormuş güya. Bir konu konuşuluyorken eşim başka şeyden bahsediyor önceden sorun etmiyordum ama şimdi Bi yerde konuşacak diye korkuyorum çünkü alakasız bir şey anlatıyor. Araba bakıyoruz mesela herkesin güzel dediği beğendiği arabayı almıyor yok neymiş onu alırsak elimizde kalırmış yaa herkes iyi diyor arabası olup arabadan anlayan insanlar bunlar diyorum ama yok illa ters düşecek. Artık onunla konuşmak sohbet etmek bir konu hakkında beyin fırtınası yapmak içimden gelmiyor çünkü fikrini merak etmiyorum artık. Sevgili ya da nişanlıyken ne derse doğru mantıklı gibi geliyordu ama şimdi bakıyorum hayata çok dar Bi açıdan bakıyor küçük düşünüyor. Bebek için bir şey alalım dediğimde eskiden o mu vardı biz onunla mı büyüdük dursun sonra alırız diyip heves kırıyor bir ömür nasıl geçer bilmiyorum. Doğum için dış çekim yapalım diyorum ona göre milletten özeniyorum olmasa ne olacakmış falan var mı böyle şeyler yaşayan?
Eşimi anlayamıyorum artık?