Yeni evlendim, eşim beni anlamakta zorluk çekiyor. Ne yapmalıyım?

3 aylık evliyim evlendiğim günden bu yana bir sürü problem yaşıyorum. Eşim bana ilgi göstermiyor sevgi göstermiyor yüzüme dahi bakmıyor evde hiç muhabbet dahi yok. işten eve gelir üzerini değiştirir hemen eline telefonu alır başlar oynamaya diyorum ki bak ben mutsusuz böyle devam etmen ilişkimize zarar verir ama yok kocam beni dinlemiyor ‘sen beni anlamıyorsun’ diyip duruyor ben bunun neyini anlıyım allah aşkına bana bir açıklarmısınız. Bununlada sınırlı değil tabiki olanlar ablası gil abisi gil hergün toplanıp dedikodumu yaptılar hakkımda kötü konuştular insanlara beni kötülediler bu çekememezliğin sebebi nedir bilmiyorum bunları eşim bildği halde onlar benim ailem diyip beni zorla yanlarına götürüyor istedğim gibi giyinemiyorum giyinmek derkende açık değil tabiki ablası gil kızarmış halbuki ablası gilin kızlarının g*tünde don yok arkadaşlarımla buluşamıyorum biyerlere gidemiyorum çünki ben evliymişim evli bir kadın istediği yere gidemez istediği gibi giyinemezmiş bende artık en sonunda patladım dayanamadım ablası gile laf söyledim bağı kopardım bu seferde eşim başladı ablam gili neden üzdün neden böyle yaptın diyorumki senin ailen benim beni benim mutlulugumu neden düşünmüyorsun dyorum onlar benim ablam diyor eğer onlarla konuşursan bırakırım dedim artık. Neden böyle ben bir anlam veremiyorum mutlu olmak varken neden mutsuzluk peşimizde
Yeni evlendim, eşim beni anlamakta zorluk çekiyor. Ne yapmalıyım?