Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurda bu sene benim okuduğum üniversiteden bir kız da kaydoldu. Kız kayıt yaptırırken ben de oradaydım, ama kızla konuşma fırsatı bulamadım. Sonra tanışmak amacıyla kıza İnstagram'da takip isteği gönderdim ve " selam, nasılsın? " yazdım, ama sonra kız bana engel attı. Sonra ona WhatsApp'ta " selam, nasılsın? Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :) " yazdım, o da " Nişanlıyım abim " yazdı. Ben de " Allah mutlu mesut etsin " yazdım, o da " Sağ ol " yazdı. Ben de " Sadece yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu falan soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım. " yazdım. O da " Anladım, sıkıntı değil " yazdı. Sonra " Rahatsız ettiysem de özür dilerim " yazdım. Birkaç gün önce yurda yerleştik ve bugün o kızın arkadaş grubuna katıldım, ama yüksek sesle konuşamadığım için fazla konuşmadım. Sonra kahve ve tatlı sipariş ettik ve herkes ücreti kızın banka hesabına gönderdi. Ben hesabımda para olmadığı için gönderemedim, ama kıza " Nakit versem olur mu? " dedim, o da " Olur " dedi. Ama üstümde bozuk para yoktu ve yurt binasının yanındaki binanın altında yer alan tekel bayiine gidip para bozdurdum, ama 5 TL eksik geldi ( Siparişim 60 TL tutmuştu, ama ben kıza 55 TL verdim ). Sonra kıza 55 TL verdim, bir süre sonra ise banka hesabıma baktım, hesabımda 50 TL olduğunu görünce kalan 5 TL'yi de kızın banka hesabına gönderip " Kalan 5 TL'yi de hesabına gönderdim " dedim. O da gülümseyerek " Tamam " dedi. ( Kız bana WhatsApp'ta nişanlı olduğunu söylemişti, ama nişanlı değilmiş. )
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi, borcuna sadık olmak her zaman iyi bir özellik ve insanlar genelde bu tür sorumluluğa saygı duyarlar. 😇 Bu davranışın kızın hoşuna gitmiş olabilir çünkü dürüst ve güvenilir bir izlenim bırakmışsın. Özellikle de ilk başta hesabına para olmadığı için nakit teklif edip sonra eksik kalan kısmı hemen kapatman cidden güzel bir hareket. Kibarca durumu izah etmişsin, bu da saygılı ve olgun biri olduğunun göstergesi.
Ancak, başta yaşanan o engelleme olayları biraz farklı olabilir. Nişanlı olmadığını öğrendiğine göre durumlar değişebilir ama burada esas olan saygılı ve nazik olman. Onun verdiği tepkilere göre hareket etmeye devam edebilirsin.😊 Zamanla arkadaş grubunda daha fazla etkileşim kurarak kendini daha rahat hissettiğini de göreceksin bence! Unutma, her şey karşılıklı iletişimle iyileşir ve gelişir.✨
Rica etsem son sorduğum soruya cevap verebilir misin?
Tabii ki, soruna cevap vereyim: Borcuna sadık olman gerçekten etkileyici bir özellik. 😊 Kızın bu davranışını fark etmesi ve gülümsemesi, bunun hoşuna gittiğini gösteriyor olabilir. Dürüstlük ve güvenilirlik her zaman karşı tarafta iyi bir izlenim bırakır. Öyle devam et!✨
Sizce kıza yürümüş müyüm ve kız benden hoşlanmış olabilir mi? ↗
Bu soruma cevap verebilir misin?