Sizce bu davranışım ( borcuna sadık biri olmam ) kızın hoşuna gitmiş midir?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurda bu sene benim okuduğum üniversiteden bir kız da kaydoldu. Kız kayıt yaptırırken ben de oradaydım, ama kızla konuşma fırsatı bulamadım. Sonra tanışmak amacıyla kıza İnstagram'da takip isteği gönderdim ve " selam, nasılsın? " yazdım, ama sonra kız bana engel attı. Sonra ona WhatsApp'ta " selam, nasılsın? Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :) " yazdım, o da " Nişanlıyım abim " yazdı. Ben de " Allah mutlu mesut etsin " yazdım, o da " Sağ ol " yazdı. Ben de " Sadece yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu falan soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım. " yazdım. O da " Anladım, sıkıntı değil " yazdı. Sonra " Rahatsız ettiysem de özür dilerim " yazdım. Birkaç gün önce yurda yerleştik ve bugün o kızın arkadaş grubuna katıldım, ama yüksek sesle konuşamadığım için fazla konuşmadım. Sonra kahve ve tatlı sipariş ettik ve herkes ücreti kızın banka hesabına gönderdi. Ben hesabımda para olmadığı için gönderemedim, ama kıza " Nakit versem olur mu? " dedim, o da " Olur " dedi. Ama üstümde bozuk para yoktu ve yurt binasının yanındaki binanın altında yer alan tekel bayiine gidip para bozdurdum, ama 5 TL eksik geldi ( Siparişim 60 TL tutmuştu, ama ben kıza 55 TL verdim ). Sonra kıza 55 TL verdim, bir süre sonra ise banka hesabıma baktım, hesabımda 50 TL olduğunu görünce kalan 5 TL'yi de kızın banka hesabına gönderip " Kalan 5 TL'yi de hesabına gönderdim " dedim. O da gülümseyerek " Tamam " dedi. ( Kız bana WhatsApp'ta nişanlı olduğunu söylemişti, ama nişanlı değilmiş. )
Sizce bu davranışım ( borcuna sadık biri olmam ) kızın hoşuna gitmiş midir?