Benim babam çok şiddete meyilli birisi. Küçüklüğümden beri haklı ya da haksız arada fiziksel şiddet, neredeyse her zaman da psikolojik şiddet gördüm. Çok çekingen birisiyim, belki de bu yüzden. Büyüdükçe babamın davranışları daha çok batmaya başladı. Çünkü kardeşim bile babamdan güç alıp bana zorbalık yapıyordu. O dönemlerde biriyle nişanlanmıştım fakat bana şiddet uyguladı ve t"cavüz etti. O kadar sevgisiz bir ailede büyüdüm ki o adamın bana iyi davrandığı zamanlarına kanıp tek iyi davranışında tüm yaptıklarını affettim. Fakat ayrı ülkelerde yaşadığımız için bir süreliğine annemin evine dönmüştüm. Ertesi gün nişanlımın yanına geri döndcektim. O zaman babam da evdeydi. Bir gün yine tartışma yaşandı ve komşular eve geldi. Kapıyı açtığı karşı komşunun kızı (benden 2 yaş büyük) bana hakaretler ve tehditler etti. "Sen çok oldun, elimde kalırsın" gibi şeyler ve üstüme yürüdü. O an zaten dünya yine başıma yıkılmış gibiydi ve hiçbir şey diyemedim. Kızla da normalde hiçbir sorunumuz yoktu hatta ara sıra bahçede otururduk eski sevgililerini yattığı kişileri falan anlatırdı. Geceleri barlara gider alkol alırdı ama onun babası benim babam gibi değildi, muhtemelen ona el bile kaldırmamıştı. Ben de onun hakkında bir ton hakaret ve yaptığı şeylere dair bir ton şey yazdım kağıda. "Boyalı şehir magandası, gösteri istiyorsan sirke git, kenar mahalle varoşu, senin ailen senin yediğin haltları bilse sizin eviniz bizimkinden beter olur" gibi şeyler yazdım. Onun da tıpkı benim gibi babası tarafından şiddet görmesini istedim. Benim başıma gelenlerden daha kötü şeyler yaşamasını istedim. Bizim evde ne zaman kavga çıksa, babam bana ne zaman saldırsa o kızın adını verip erkeklerle yattığını, yattığı kişiyi binaya bile getirdiğini söylüyordum. Sanırım artık babası ona da iyi davranmıyor. Yalnız kalmış. Geçen gün kapının önünde kendi kendine küfürler ediyordu. Komşularla da arası eskisi kadar iyi değil. Sizce iyi yapmış mıyım? Artık o varoşun da hayatı benimki gibi midir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana sır olarak paylaşılan bir şeyi ortada pekte bir şey yokken paylaşman hoş değil bence, başkasına uygulanan şiddetten ya da olumsuzluktan keyif alman da pek sağlıklı bi psikolojide olduğunu göstermiyor bence
Sen aptal mısın? O kaşar ben şiddet görürken buna alkış tutuyor, o zaman ben de haklı olarak onun da başına aynı şeylerin gelmesini isterim. Sen sana böyle davranan biri kötü bir şey yaşasa çok üzülürsün sanki ya kıyamam 😂 boş insan.
Pek de bir şey yokken demişsin 😂 umarım senin de kapına gelip tehdit hakaret ederler.
Sen canım mısın hemen hakaret ediyorsun? İnsan gibi cevap veren birine bile böyle saldırgansan bence otur dön bi kendine bak? Şiddet görürken değil tartışma yaşanırken geldi yazmışsın. Biri sana dayak atarken karşında alkış tutma durumu da yok, gerginlik sırasında sizde birbirinize girmişsiniz. Önce düzgün soru sormasını bil, sonra duracağın yeri bil bak arkadaşım
hiç tanımadığın birine bile beddua edecek kadar alçaksın, ne demişler kalbinin ekmeğini yiyorsun canım önce git kötü kalbini düzelt
dangalağa bak
adam akıllı soru sormasını beceremeyip anonim birine bile carlıyıp beddua ediyorsun, kalbin kapkara skdödkdödks
Ulan senin dediğini dedim nesi beddua bunun? Hani "pek de bir şey yokken" demişsin ya, e madem ciddi bir sorun değil bu o halde senin de kapının önünde üzerine yürüyüp tehdit ve hakaret etsinler, ne de olsa pek de bir şey değil bu. Ben normalde birinin babası tarafından bu tür şeyler yüzünden şiddet görmesini ya da olumsuz bir şey yaşamasına zaten karşıyım ama o kişi sonuçta ben şiddet görürken buna alkış tuttu, gelip düzgün bir dille gürültüden uyarmak yerine diğer insanlara gösteriş olsun diye zorbalık yapmayı tercih etti, tıpkı babam gibi. Bence kendisi de babasından dayak yemeyi hak etti. Benim yerimde sen olsan babasına bırakmaz gider kendin döverdin. Ayrıca saldırgan yorumu kim atmış ilk ona bak empati yoksunu seni 😂 sözde feministsindir de sen şimdi.
Ya yallah ne baş ağrıttın
Sen daha karasın. Umarım babandan dayak yersin 😂 prenses gibi büyütüldüğün halde millete yargı dağıtmaya çalışan varoş.
soruyu düzgün sormayıp insan gibi yorum yapan birine bile carlıyorsun tekrar söylüyorum düzgün bir psikolojide değilsin bence git görün
Madem insanların yorumlarına saygı duymayacaksın soru sorma buna açık değilsen
Ayyyy cidden kötü bir insansın ve çocukluk travmalarına bunu kılıf uydurmuşsun , düpedüz kötüsün başka bahanesi yok bir de bu açıdan bak
Ben soruya gayet detaylı bir şekilde yazdım. Yazılanı algılama problemin varsa o senin problemin. Sonuçta hakkında kötü şeyler söylediğim kişi herhangi masum birisi değil. Gelip beni tehdit, yaşadıklarımı bilmesine rağmen, şiddet olaylarını bilmesine rağmen sırf şımarıklığından kapımın önünde beni tehdit eden ve saldırmaya çalışan biri, onu asla ilgilendiren bir şey olmadığı halde. Bunu yapma sebebi de tamamen ordaki insanlara karşı kendini güçlü ve üstün göstermek. Bir de kız çirkin biri, kızın arkadaşının annesi de beni övüyormuş onun yanında güzel olduğum için. İçten içe hasetliği vardı zaten muhtemelen. Benim babam da hep bu sebepten şiddet uygulayan biriydi. Hayatta pek de bir vasfı olmadığından insanlara kendini üstün göstermek için böyle bir yol seçmişti kendine. Ve böyle insanlar, kısacası şiddete meyilli insanlar kendileri şiddet görmeyi hak ediyor. O bana saldırmaya çalıştıysa, benim başıma gelenlerden keyif aldıysa benim de onun başına aynılarının gelmesini istemem de bir problem yok. Anlaşıldı mı?
Okumadım, gözlerimi yorduğuma değmez aynen kanka
Hâlâ aptalsın ya. Ne travmasından bahsediyorsun? Burada travma kelimesi ya da bununla ilişkili herhangi bir şey bile geçmiyor 😂 mükemmel bir hayatım olsaydı bile birine şiddet uygulamaya kalkan birinin şiddet görmesini temenni ederdim. Bir de durup üzüleyim mi? Sen sana saldırmaya çalışan biri olsa eminim ki dayak yediğinde koşup gider yardım ederdin değil mi 😂 şımarık şey.
Hadi sg
ya sana yorum yapan birine bile direkt beddua etmeye geçiyorsun sjsmsjsksm, bence kişiliğini yeteri kadar belli ettin , naş naşş
Eğer "pek de bir şey olmadan" diye küçümseyici bir yorum atmasaydın seni bu kadar aşağılamazdım. Benim başıma gelince "pek de bir şey olmayan" durum, senin başına gelince neden olumsuzluğa dönüşüyor 😂 muhtemelen değersizim tekisin, kötü muameleyi aşağılanmayı ve hor görülmeyi hak ediyorsun. Daha okuduğun 2 satırı anlamaktan acizsin. Soru da benim sorum hadi naaaşşş
Canım sen salllaaak mısın rol mü yapıyorsun? pek bir şey yok dediğim kapınıza gelen kızla ilgili olan kısım , soruda kızla ilgili olan tarafı anlatmışsın sadece hakaret etti sen çok oldun elimde kalırsın dedi demişsin. Buna istinaden sende ona kendi başına gelenler gelsin diye kötülük ediyorsun? Ne yaşıyorsun ya amaaan cidden anlamazsın
Apt"al zaten ben de bunu kastediyorum. Diyorum ki, bu pek bir şey değilmiş ya hani, kızın benim kapımın önüne gelip tehdit ve hakaret etmesi, benim yaşadığım şiddete alkış tutması, o zaman senin de başına bu tarz bir şey gelsin diyorum. Alakan olmayan kızın teki senin de kapına gelip tehdit ve hakaret etsin o zaman, nasıl olsa büyük bir sorun değil bu. Ayrıca şiddete alkış tutan ve saldırgan birinin başına benim başıma gelenler gelsin tabi ki isterim 😂 ne alaka yani bu? Senin kapına biri gelip üstüne yürüse tehditler etse sen babasına bırakmaz kendin saldırırdın. Senin gibilerin ciğerini bilirim. Daha fazla görüş yazıp da kafa ağrıtma iyi günler.
ya aynen kanka sensin
Çok kötülük görmüşsün üzücü ama bunu kullanarak insanlara kötülük yapacak birisine dönüşmüşsun bu tehlikeli kısım
Bunu kullanarak insanlara kötülük yapmak? Bana kötülük yapan, tehdit eden ve saldırmaya çalışan birine bunu yaptım. Kendisi ben masum olduğu halde saldırmaya kalktı, ben ona aynı şekilde karşılık verince bu mu suç 😂 o pslik ben şiddet görürken buna alkış tutuyordu, ben de o da aynılarını yaşasın istedim. Zaten onu insandan bile saymıyorum. Ayrıca masum birine kötülük yapsaydım dediğinde haklıydın ama hiçbir zaman masum birine kötülük yapmam. O kıza bunu yapmamın da yaşadığım şeylerle bir alakası yok, güzel bir hayatım olsaydı yine ona aynı şekilde cevap verirdim. Yaşadıklarımı anlatma sebebim de kavga sebeplerini açıklamaya çalışmam.
bu kıza bir şey denmez gizli üyecim boş ver , kafayı sıyırmış
Neler olmuş ya