Sizce bu davranışımla kızın annesinin gözüne girmiş miyimdir? ( Lütfen önyargılı olmadan cevaplayın ) ?

Yurtta kalıyorum. Konakladığım yurda geçenlerde Malatya'dan bir grup depremzede geldi. O grupta annesi, babası ve kardeşiyle birllikte gelen 23-24 yaşlarında olduğunu öğrendiğim bir kız var. O kızı ilk gördüğüm anda gözlerine vuruldum, uzun süredir hissetmediğim kalbimi hissetmeye başladım; yani galiba aşık oldum. Sonrasında birkaç gün boyunca kızı her gördüğümde istemsiz bir şekilde ona baktım ve galiba beni yanlış anladığı için odasından çok çıkmamaya başladı. Bugün o grup aşağıda oturup çay içerken içimden geldiği için bakkaldan 3-4 paket bisküvi aldım. Daha sonra o gruptan bir kadın ve kızın annesi yanıma gelip teşekkür etti. Sonrasında nereli olduğumu sordu, ben de aslen Adıyaman'lı olduğumu ve kuzenimin de enkaz altında kalıp vefat ettiğini söyledim. Sizce bu davranışlarımla kızın annesinin güvenini kazanmış mıyımdır?
Sizce bu davranışımla kızın annesinin gözüne girmiş miyimdir? ( Lütfen önyargılı olmadan cevaplayın ) ?