Annem yaklaşık ay önce doğum yapmıştı, birkaç hafta önce de Danimarka'dan teyzem anneme ev işlerinde yardımcı olmak için Türkiye'ye geldi. Gelirken bize bir sürü şeker, çikolata falan getirmiş; ayrıca bana ve ortanca kardeşime de 1000'er Kron para getirdiğini söyledi. Yaklaşık 10 gündür de bazen ortanca kardeşimle, bazen de üçümüz birlikte dışarı çıkıp geziyoruz. Teyzem genellikle kendi ihtiyaçlarını alıyor, ama bize de sürekli istediğimiz bir şey olursa alabileceğimizi söylüyor. Geçenlerde kardeşimle birlikte hamburger yemeye gitmişler. Bugün de yine ben, ortanca kardeşim ve teyzem dışarı çıkıp teyzeme, biraz da ortanca kardeşime biraz alışveriş yaptık. Kardeşim kendisine 400 TL tutarında elbise aldı, ücretini teyzem ödedi. Sonrasında teyzem 3 çocuğuna 1,000 TL tutarında ayakkabı aldı, onların ücretini de ben ödemek istedim, ama teyzem " Ben bunları çocuklarıma alıyorum " diyerek reddetti. Sonrasında eve dönerken de teyzemle birlikte bakkala gidip teyzemin çocuklarının istediği Rocco Sıkı Şeker'lerden 9 kutu aldık, 81 TL tuttu ve teyzemin yaptıklarına karşı ben de ona bir iyilikte bulunayım diye düşünerek onların ücretini de ben ödedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gitmiştir
O nasıl iş lan kaç yaşına gelmiş yetişkin çocuğu olan kadın doğum mu yapar. Yuhh yani ayıp denen bir şey var ya
Kardes tam masumsun. Bir de tek tej anlatmissin.😄
Olayı başından itibaren anlatayım da, ona göre yorumda bulunun diye düşünerek tek tek anlattım. 😂
Bir sakıncası var mı? 😂
Roko sıkı sekeri bile anlatman oyle geldi. Teyzen ne comert kadinmis 3 bin tl vermis resmen. Benimki arayip sormaz bile.
Evet, teyzem gerçekten çok iyi biri.
Sen sinavi naptin. Sanki sinava calisiyordun? oyle hatirliyorum.
Hâlâ Yks'ye hazırlanıyorum, ama geçenlerde dedemgil bana, Türkiye'nin geleceğinin belirsizliğinden dolayı belki beni yaz sonuna doğru temelli kalmak üzere Danimarka'ya gönderebileceklerini söylediler.
Yani senin bilecegin is. Tabi orada is imkanlari ve hayat kalitesi sana daha uygun olabilir ama bence kesin olmadan yks calismayi birakma.
Daha dün, dedemgile gittim ce orada dedem, babaannem ve halamla bu konuyu konuştuk. Benimle yaptıkları konuşmaya bakılırsa kesin gibiydi. Ayrıca birkaç hafta önce babaannem bu konuyu anneme de açmış, annem de olumlu baktığını söylemiş.
Farkli bir kultur gorursun. Sevindim seni adina. Allah gonlune gore versin.
" ve " yazacaktım, düzeltici çok zeki olduğu için " ve " yi, " ce " dlye düzeltmiş. 😂
Amin, inşallah. Teşekkür ederim.
Ama çok da farklı bir kültür göreceğimi sanmıyorum, çünkü bizim köyün yarısından fazlası Danimarka'da yaşıyor. 😁
O koy neresi😄
2 tane teyzem var, 1 tanesi Danimarka'da yaşıyor; 4 tane halam var, 2 tanesi Danimarka'da yaşıyor; 2 tane dayım var, ikisi de Danimarka'da yaşıyor; 1 tane amcam var, o da Danimarka'da yaşıyor.
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinin Kuşca köyü
Gitmek kolay mi ki
Bildiğim kadarıyla Danimarka vatandaşlığı olan biriyle formalite evlilik yapıp bir müddet evli kalanlara oturum izni veriliyormuş.
tamam da nereden bulacaksin. Ancak kuzeninle falan evlenmen lazim.
Amcamın büyük bir pastanesi var, babaannemin söylediğine göre amcamın yanında çalışan birkaç tane Pakistan'lı kız varmış.
Olmadı vatandaşlık alana kadar onlardan biriyle formalite icabı evlilik yaparım. 😁
Yazik degil mi o kizlara?
Bunu para karşılığında, kendi istekleri ile yapıyorlar ve çoğu zaman evlendikleri adamın yüzünü bile görmüyorlar. Yani sandığın gibi, arada ilişki vb. olaylar olmuyor.
:) komik çocuk seni
Neden böyle bir yorum yaptığını anlamadım. Bu davranışımda herhangi bir komiklik var mı? 😁
Güzel bir davranış