Uzun suredir bunalimdaydim. Eski erkek arkadasimi biraktim evli diye, kendime yakistiramadim evli biriyle ciktigimi ustelik ilkim oldugunu dusunmek baya strese girdim. Ustune bide calisma stressi yorgunluk derken daha buyuk yanlislar yaptim. Teyzemle hep kavgaliyiz enistemle arami iyi tutmak istiyo fakat enistem 15 senedir bana asik. ben buyuzden hep uzak oldum taki teyzem annemle kavga yapana kadar. Bende enistemle iyi gecinmeye basladim kavga cikmasin diye. Fakat sonunda nefsime yenik dustum, kac senedir deniyordu ve sonuc olarak basardi. Birliktelik yasandi. Hemde iki kere ne yapacagim simdi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla maşallah basit bir kadın, kolay bir lokmasın. Düşünme bunları, bak yoluna.
Biliyorum basitim, fakat buyuzden degismek istiyorum ne yapmam lazim? Yoluma bakiyodum zaten taki yoldan cikarana kadar ugrastilar
Ben diyemem bunu, uzun bir konu bu. Saçma sapan. 15 senedir eniştenin durumunu teyzene neden söylemedin oğlum?
Yaşınız kaç ve sevgilinin evli olduğunu biliyor muydun ilk başta ve bunu senden başkası bilşyor mu evli biri ile sevgilin olduğınu ve teyzen niye enişten ile aranı iyi tutmanı istedi o bilmşyor muydu onun niyetini
Ilk sevgilim evliydi fakat ayrilcagim diye hep oyaladi, tabi bu zaman icerisindede ben onla evliyken cikmis oldum, ve bu cok agrima gidiyo, simdi gercekten bosandi fakat onunla evliyken ciktigimi degistirmiyo, vicdan azabindan biraktim belki esiyle aralari duzelir diyede con seviyorum onu, cok asigim hala seviyorum, buyuzden zaten enistem hep bana yanlis bi sekilde yaklasmaya calisiyodu, acikcasi enistemle birliktelik yasarken onu dusundum, o evli olan kisiyi, enistemden nefret ediyorum, fakat aklim karisti digerini dusunerek nasil boyle bisi yaptim aklim almiyo ölu gibiyim duygularim iyicene köreldi, teyzem saniyoki ben kendimi yuksek hissediyorum buyuzden bunlardan uzak duruyorum, buyuzden degil kocasi bana hep asigim ve beraber olalim diye yaklasinca uzaklastim 15 senedir boyleyiz, sonuc olarak dort gun once birlikte oldum kafam okadar karisik diye sonra bidaha yaptim
Boşandıktan sonra sizi aramdı mı demedi mi gel diye yaşlarınız kaç sizin eski sevgiliniz ve eniştenizin ve enişteniz ile birlikte olmanız eski sevgiliniz ile aranızda bişey varken onun evli olmasındwn zorunuza gitmesinden olan olmjş pişmanlok ve kendini suçlamak çözüm değil eski sevfili konusu evli iken ne kadwr sevgili kaldın inan bilmiyorum umarım çok uzun değildir ama evli bir erkeği sevme suç değil tabi uzun bir süre sevgili kalma biraz kötü ama yine de aşk sonuçta bnecw yuma yıkmadın kötü giden bir evlilikti o uüzden seni aldı hayatına diye düşünüyorum
Benim icin bosandi, hala birakmiyoki beni, fakat kadin dedi benden sonra hicbizaman mutlu olamicaksiniz, evliyken rahat birakmadin bari simdi rahat birakta yuvali toplayim, bunu duyduktan sonra uzak durdum, zaten ailemdendd korkuyorum, ama onu okadzr seviyorumki benligimi kaybetim
Eşi naısl öğrendi ki baya bir sorun olmuş eğer sakıncası yoksa kompke anlatın bende fikir verip hem sizi rahatlatırım hemde yeni bir yol haritası çizeriz kafanız baya karşık belli nefret etiğiniz adamla olmuşsunuz eğer sakıncası yoksa gizliden çıkarsan yazabilirim ama sakıncası yok ise
Onunla nerdeyse o senedir beraberdik, bi anda silip atamadim, buyuzden, enistem buyuk bi hataydi, hem fizikrn cekimsel oldu ama daha cok digerini dusune dusune oldu, oda sandiki bende ona sonunda asik oldum mutlu oldu sandi, fakat nefret ediyorum teyzemi benle aldatigi icin, ben hala digerini seviyorum unutamadim, ve cok daha buyuk yanlislar yapmaktan korkuyorum, sonunda biseylere zarar vermekten veya biseyler yapmaktan korkuyorum, dengem bozuldu ondan sonra, kulanip atsa bi sekildr anlardim, ama o adam beni cok sevdi yuvasini dagitacak kadar bense ailemden korktum, bide esinin hala umud ediyo olmasi bide arada cocuklar var yapamadim, olmuyo yapamiyorum
Sizi anlıyorum yemin ederim benzerini yaşadım ama yardımcı olmama müsade eder misin konuyu baştan dinliyeyim en baştan siz kiminle kalıyorsunuz teyzene gitme durumun ne diğer ilişki nasıl başladı ne kadwr sürdü onunla aranda bieşy geçti mi yaşlar kaç ayrılalı ne kadar oldu o başanalı ne kadar oldu bunları anlat bende snaa bir erkek olarqk bunj yap deme şansom olsun
Ben gizliden cikarsam sapiklar doluyo, eger siz cikarsaniz hemen eklerim
Tm bekliyorum
Sizi bekliyorum ama
Olan olmuş geri dondurenezsin yanlısından dön normal hayatını yasa
Tsk ederim haklisin acaba illerde bi sorun olur mu?
Olsada olmasada bu yaşadığın hayatında yaşandı olanı degistiremeyiz gelecek nasıl şekillenir neleri getirip götürür bilinmez şu an yaptığın hatayı tekrar etmemeye odaklan
Dogru diyosun, en onemlisi kendi hayatima odaklanmam
İllaki bırak yaşanan geçmişe gomulsun sen hatanın tekrarlama hayatına odaklan başka elinden ne gelir yeniden hayatına böyle sorunlu ilişkiler sokma yeter
Zaten hayatimi toparlamaya calistikcz dahada dibe cekiyorlar zaten yoruldum biktim herseyden yaptiklarim dahada bi agrima gidiyo
Toparlayamadigin nedir ne kadar dağıttın
Toparliyamadigim hayatim. Ne bi ise tutuna bildim, ne evlendim, yasim kaca geldi, ustune buyuzden daah buyuk yanlislar yaptim, zaten ailevi sorunlar yuzunden hep kendimi yabliz ve dislanilmis hisettim buda beni daha cok disarda sevgi aramaya yitti, fakat bu sekil daha cok bunalima girdim, ve o onceki evli olan kisiyi hala unutamadim, zaten buyuzden enistemle bunlar yasandi, ben digerini unutmaya calisirken onal bunlari yasadim ve bu bana cok agir geliyor bunu duzeltemicem bu hata cok fazla
Yanlışlar üst üste gelir derler insanın hayatında bazen böyle kötü donemler yaşanır ama eninde sonunda geçer güzel günlerde gelir sen şu an karanlığı görüp hiç ışık olmayacak diye umutsuzluğa kosuyosun ama sabırlı olup hayatin için gayret gösterirsen asarsin ailesel sorunlarını bilmiyorum lakin onlarda düzelecektir yalnız ve dislanmayi anlayamadım neden yalnizsin
Keske bilsem neden yanliz oldugumu. Saf ve temiz oldugum icindi galiba, sonuc olarak canavara donustum, goremedigim sevgisizligim beni kotu ve hircin ve yanlislar yapan biri haline donderdi, yanlizim cunku onlar gibi olamadim hep iyimser oldum, saf yerine konulunca biyere kadar dedim ve yanlizligi sectim veya yitildim, boyle oldu
Ne yaparsan yap ama yalnız kalma en büyük yanlisidir bu insanin bakma milletin artistlik laflar edip az insan çok huzur demelerine biseyleri payalasacak kimsen yoksa bu hayatta hatalardan kurtulamazsin hayatındaki travmalar uzun konuşulması gereken konular bu konuları konuşmaya cesaretin varsa ister bı uzmanla üzerine git istersen sana yardım edebilecek bu işlerden anlayan bı arkasinla konuş ama gerçekten bunları aşıp daha kaliteli bı hayat istiyorsan yap bunu
Haklisin fakat utaniyorum bunu bi insana anlatmaya meslegide olsa yinede yaptiklarimi anlatacak yuzum yokki
Bak bana anlattın şimdi utanacak bişey varmiymis dünyada herkes mükemmel bı senmi siyaha burhnmussun cehenneme tek kişilik bilet şansı zamanı çıkmış hata hatadır yapmışsın bitmiş diğer anlattiklarinsa travmatik olayların yansımaları bunların üzerine gidip hayatın için cabalamalisin kendi başına bunu halledemeyecegini goruyosun o zaman yardım almalisin ki bu kötü gidişata bı dur diyebilesin olayı suçluluk piaikolojisiyle düşünmekten vazgeçip çözüm odaklı düşünmeye baslamalisin
Haklisin hep biseyler suclu ben sucluyum diye diye bi turlu yardim alaladim, cozumde bulamadim, buyuzden dedigin gibi yapmaliyim acikcasi ben hep kendimi pis gordum diger insanlari temiz, insan hata yapinca boyle dusunmeye basliyo bunu insanlarda oyle dusubuyo ama dogru bundan sonra cozum odakli dusunmem lazim dogru
Bu insanın temel pisikolojisinden gelir kendini suçlayıp yiyip bitirmek sana bişey kazandırmaz daha ne hikayeler var bu hayatta kimse senden ne kirli ne temiz hepimiz yaşayıp gidiyoruz bu hayatın içinde sen sadece fazla depresiflesmissin bu konuda bu karamsar zinciri Kirman tekrar nefes alıp kendine gelmen lazim yoksa giderek kendini hasta edersin
Gittiği yere kadar sürdür gitsin
Yakalainca iyi olmayacak
Dikkatli olursanız yakalanmasınız.
Yakalnirsak ölumle biter
Sende herkese vermeye başlamışsın ya
Iste ne yapcagim bilmiyorum, digeri ilkim olduktan sonra ve boyle bitince ne yaptgiimi bilmiyorum :/ kayboldum baya bi
Olan olmuş bşr an önce bu durumdan kurtulmaya bak
Haklisin uzak durmak ubutmab en mantiklisi, illerde bi sorun olur mu
Burada bırakırsan bir sorun olmaz ama devam ederse sorun o zaman başlar işte
Dogru bunu soyelemek lazim, sorun olcagini anlamali
Aynen söyle ve uzaklaşmaya çalış zor olur belki senin için ama mantıklısı bu
Ben uzak dursamda teyze sorun oluyo hep soruyo niye bukadar uzaksiniz, bilmiyorum aklim almiyo, teyzemle yakin olsam sorun degil, fakat kocasi erkek onla bukadzr icli disli olmaya gerek yok niye bunu anlamiyor, sonra anlatmaya calisam baska seyler anlicak vede dogruda iyi olmicak
Enişte olmadığı zaman git teyzelere
Dogru en mantiklisi
Konuşmak ister misin
Bütün evli erkekler sana aşık
illk ne zmn mueadına erdiaşığın..
Keyfini sür
Yakalana kadar dimi😂 zaten ne geldiysr basima bu keyif yuzunden geldi
Dikkatli olur sık yapmazsan kolay yakalanmazsin. Abartirsaniz başka..
Olur olur
Ne olur?
Devam
Devami? Sonu ne olcak?😂
Sonu yok ki 😊 en iyiside o
Eee ne olcak şimdi
Keske bilsem
Afiyet oksun trol
Trol olsam sorulara cevap dahi yazmazdim, gercekten ne yapacagim bilmiyorum buyuzden yardim istiyorum, bu durumdan kurtulmak icin