Eniştemin teyzeme karşı tavırları beni çok rahatsız etti bunu teyzeme söylemeli miyim?

Arkadaş adam kendisini kaf dağında görüyor resmen. Kadıncağız yıllarca çalıştı eniştemin üç kuruşla zengin olacağım hayallerine kapılıp batırdı hep borçlandı hala da denemeye çalışıyor ama borçlanıyor kısacası beceremiyor kafası basmıyor işte böyle işlere ama adam dünyaya sırf Zengin olmaya gelmiş her şeyi ben biliyorum kafasında. Teyzem yıllarca onun borcunu ödedi parasızlığını çekti. Kadın işten yorgun argın gelmiş o halde yemek yapıyor eniştem de benim yanımda ne kadar yeğenleride olsam boş konuşuyor bir şey bilmiyor konuşuyor işte gerçekten diyor teyzeme. teyzem adına üzüldüm. Kan bağımız var sonuçta onunla bana moral verdi kadıncağız hani üzüldüm böyle bir insana yıllarını vermiş olmasına. Kızı da bıkmış bir şey istiyor almıyor kuzenim de genç kız yani ihtiyaçları oluyor babasının bir şey vermemesinden şikayetçi haklı olarak. Kızlar sizden ricam böyle adamlarla evlenmeyin. Ruhunuzu sömürürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca babamın maaşına takmış. Babamın emeklisi yüksek diye kıskanıyor gibi geldi. Eniştem gümrükte çalışıyor iyi bir iş olmasına rağmen bir de emekli. Buna rağmen 2 maaşı babamın tek emekli maaşı ediyor diye çekemiyor. Gerçekten böyle tiplerden hiç haz etmem. Aynen kardeşim herkes fakir bir sen zenginsin a*q
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eniştem 99 yılında fabrikası varken hep batırdı tüm parasını. Parası olduğu zamanlar diğer herkesin anlattığına göre şimdiki halinden daha da çok egoistmiş.. o borçlar onun aklını başına getirdi de ezikliğini yaşıyor. Yüce tanrım kime vereceğini iyi biliyor gerçekten. Bu adam paranın zerresini hak etmiyor gerçekten boş herif
Eniştemin teyzeme karşı tavırları beni çok rahatsız etti bunu teyzeme söylemeli miyim?