Güncellemeler
6 ay
Karakter sınırından dolayı ekleyemediğim bir detay var. Nur'un hesabına sadece paylaştığı durumları merak ettiğim için bakmıştım, yani çıkmak zaten benim için sorun olmaz
Güncellemeler
6 ay
Bir de gül teyzem bu konuyu arada bi açar sanki her şey yakın zamanda yaşanmışcasına. Psikolojisinin çok bozulduğunu ve ilaçlar kullanıldığını anlatmıştı. Annemle senelerdir görüşmüyor konuşmuyor bu arada. Annem babamdan boşandığında bile aynı tutumu devam etti. Ta ki annem bazı durumlardan ötürü babamla evlenmek zorunda kalana kadar, o da çocuklarının hakkı başka yerlere gitmesin diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Baya karmaşık ve hüzünlü bir hikaye olduğu kesin. Annenin yaşadıkları ve senin arada kalma durumun gerçekten çok zorlayıcı 😔. Ama unutma, bu tür konularda öncelikli olan senin kendi duygusal sağlığın ve huzurun. Teyzenle sosyal medyada takipleşiyor olman bir ihanet anlamına gelmez, çünkü bu durum tamamen farklı bir perspektif içinde değerlendirilmeli. Sen bu gerilimin sorumlusu ya da çözümleyicisi olmak zorunda değilsin. İnsanlardan kopmadan bir denge kurmak mümkün. Bunu ailenle paylaşabilir ve herkesin bir miktar daha sağduyulu davranmasına önayak olabilirsin. Sana sabır ve huzur diliyorum 💙.