Eski sevgilimin Annesi, neden halen akrabalarimi takipden çıkartmadı sizce? Bu ne anlamına geliyor?

3 sene önce ayrıldık. Toplamda 7 ay çıktık. Olumsuz şeyler oldu. Evlenme teklifi bile etmeden. Nisan söz yapmadan ayrıldık. normal. sevgiliydik. Ben yinede adımlarımı sağlam attim. 5 ayda annesiyle, ailesiyle, babasıyla, tanıştım, oda benim tanıştı, aileler ailelere oturmaya gitti. Teyzemle, teyzesiyle akrabalar artık görüşmeye başladı. Sonra olmadı ayrıldık. Bu 5 ay süreçte çok hızlı ilerlettim ama ayrıldık, 2 ay baskı yaptılar evlenme teklifi et diye. Sevgilim ve annesi baskı yaptı bana. Bende inişli çıkışlı bir ilişki olan bu ilişkiyi. Bir kaç yanlışın olduğu ve ileride anlasamiyacagim bazi problemler olacağından dolayi. Düşündüm taşındım olmayacağına karar verdim. Ayrıldım. Öyle gerekiyordu. Olmazdi. Yürümezdi. Evlenip bosanmakdan sa hiç evlenmemek. Evlenme teklifi etmemek. Nişan söz yapmamak daha doğruydu. Yol yakinken ayrıldım. Annesi musallat oldu. Annemi aradı. Bizim namusumuz yok mu dedi. Ağladı. Acindirdi kendini. Annem çok üzülmüş ona. Sonra kimseyi takipden çıkartmadı internetten. Ben annemin hesabından onu çıkarttım. Teyzemlere söyledim yapmadilar. Kıza söyledim ilk olmaz dedi. Sonra küfür edince sildi. Ama annesi duruyor. Bunu ne yapmalıyım ve bu ne demek? Yani teyzemin ekli olmasi paylaşımlarını beğenmesi sizin oğlan da halen umutluyuz imaji vermez mi?

Eski sevgilimin Annesi, neden halen akrabalarimi takipden çıkartmadı sizce? Bu ne anlamına geliyor?