Ayrılalı 3 buçuk sene geçti ama neden halen sevgilimin annesi, teyzemi, yengemi takip ediyor?

Toplasan 7 ay çıktık. Bu süreçte annesi kızını hep dolduruşa getiriyordu. Yok senle evlenmiycek, yok senle zaman geçiriyor falan. Neyse biz ayrıldık. Annemi aradı telefonda ağladı. Sonra kimseyi takipden çıkartmadı. Bir yıl geçtikten sonra teyzem bana, eski sevgilinle barış. Annesi halen bizi takip ediyor. İnstagram dan Facebook'tan takipden çıkartmadi. Demek'ki halen ümit var dedi. Bende eski sevgilime mesaj attım. 3 gün tartıştık. Olmayacağını kendi de söyledi. iyi ki ayrilmisiz dedi. iyi ki bitmiş dedi. Bende akrabalarımi takipden çıkartmasını söyledim. Ilk kabul etmedi. Yok onları sevdik falan dedi. Bende en son üçüncü gün kü konuşmada. Küfür ettim. Kendisine ve ailesine. Toplu bir küfürdü. Siz şöylesiniz tarzinda bişeydi. Bu sefer bana bidaha yazma dedi ve akrabalarımi takipden çıkardı. Bende annesinin de çıkartmasını söyledim o tamam dedi. İnstadan çıkartı ama facede duruyor. Ordan çıkartmak aklına gelmedi. Annesinin telefonuna instasina girip akrabalarimi çıkartdi ama facesinde duruyor. şu an 3 yılı geçti ama halen annesi çıkartmadi. Ben annesiyle de mesajlastim. Akrabalarımi takipden çıkart dedim. Benim kitabimda çıkartmak yok yazdi. Neyse bu kadına ben kızıyla asla barismayacagimizi. Ben istesen kız istemeyeceğini söyledim ama sirf beni akrabalarıma rezil etmek için sülalemi takip ediyor. Çıkartmıyor. Onlara sizin oğlanı sevdik barışmaya açığız imaji veriyor. Ama bitmiş ve ölmüş bir ilişki birdaha asla olmayacak. Ben simdi napiyim. Kızı engelledi beni yazamıyorum da. Annesi nuh diyor peygamber demiyor. Annesine maydonozdun ilişkimize falan da dedim. Annesi küfür etmeseydin. Saygılı konuşsaydın falan dedi. Ona rağmen halen teyzemin paylaşımlarını beğeniyor. Ben bu kadına küfür mü ediyim. Napiyim? Annemin facesine girip ikisini takipden çıkarttım da teyzemlerin kine nasıl giriyim. Teyzeme söyledim olmaz ayıp olur çıkarsak o çıkarsın diyor. Onlarda öyle diyor. Ne yapmalıyım? Evlenme yaşım geldi. Bizimkiler baskı yapıyor. Kimseyi bulmuyor anca söyleniyor. Teyzelerde o kızla barışmami istiyor.

Annesine küfür et çıkartır
Kıza yazamiyorsan kardeşine yaz o çıkartsın annesinin hesabindan
boş ver takma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ayrılalı 3 buçuk sene geçti ama neden halen sevgilimin annesi, teyzemi, yengemi takip ediyor?