7 yıl kuzenimle ilişkim bitti, annesi hâlâ çocuklarımıza koyacağımız isimleri anıyor, neden böyle yapıyor sizce?

. 7 yıllık bir ilişkim vardı. Kendisi benim kuzenimdi ailem biliyordu ama ilişkimizi onaylamıyordu. En son babam öğrendi baya karşı çıktı beni dövdü kendisi askerdeydi onu aradı kızımdan uzak dur dedi baya küfür etti ne olduysa o günden sonra oldu. Keşke bazı anlar hiç yaşanmasa çok kötü bir gündü benim için. Bu olay olduk tan sonra ertesi gün beni hiç aramamıştı korkak işte ben aradım mırın kırın etti her halde aileside duymuştu kafası baya karışıktı bende ona bir veda etmeden telefonu kapattım ve kırdım sen ce iyi mi oldu abla isteseydi ulaşırdı ama hiç ulaşmak için çabalamadı 7 yıl bir günde çöpe gitmişti aradan 1 ay geçmeden bunların haldır kuldur Kız aradığını duydum akraba ya kulağıma geliyordu en sonunda kız buldular 3 günde tanıdığı kızı istemeye geleceklerdi ve nişanlanacaktı benim içim o kadar kötü bir durumduki anltamm yaşadıklarımı nişanına gittim herkese inat benim 7 yıl emeğim 2 günlük kıza değişmişti neyse aradan 8 ay geçti düğün hazırlıkları derken bunlar nişanı attı ahım yerde kalmadı. Ama gel görki aradan 4 sene geçmesine ragmen hayatıma kimseyi almadım güvenmedim sevemedim neden böyle oldum bende bilmiyorum hala onu düşünüyorum nefret ediyorum kendimden ama unutamıyorum bazen instgram paylaşımlarını görüyorum gönderme yapıyor bana sürekli laf sokan paylaşım lar sanki tam böyle elim gidiyor mesaj atacm diyorum sonra geri çekiyorum bana yaşattıkları geliyor aklıma neden böyle oluyorum neden unutamıyorum abla acaba oda beni düşünüyormudur tekrar yeniden başlayalım dese ne yapmalıyım

Annesi ortamda bende oradaydım sevgiliyken çocuklarimiza. ilerde koyacağımız isimleri pat diye söyledi sizce neden böyle dedi madem benden nefret ediyor bu isimleri niye annesi ortamda söylüyor amaç ne

7 yıl kuzenimle ilişkim bitti, annesi hâlâ çocuklarımıza koyacağımız isimleri anıyor, neden böyle yapıyor sizce?