Teyzeme anlatmalı mıyımm?

arkadaslar bı hafta once ben teyzeme gıtmıstım.. eniştemde ordaydı.. ben bıraz dolgun bı kızım cok dıkkat ceken bı yapım vardır.. enıstemle cok yakındık baba kız gıbıyız yanı. ama son zamanlarda enıstemın hareketlerı degısmeye basladı.. o gun onlara gıttıgımde her sey basladı.. kapıyı o actı bı anda sardı benı boynuma yakın bı yerden optu.. bende yanlıslıkla oldugunu dusundum.. daha sonra kiler odasına gittim bı kutu vardı bir bahane bulup geldi arkamdan kutunun ıcıne bakıyordum ben ayakkabı falan vardı.. orda poşet var falan dıyıp organını bana kalcama surttu.. hemen bagırıp cıktım odadan.. teyzem hamile ve 2 yasında kucuk bı cocugu var.. ben anlatmalı mıyım teyzeme bunu.. enıstemle o olaydan sonra hıc yuzyuze gelmedık.. taa ki bugune kadar aptal aptal guluyor bana karsı daha sonra elimi tutmaya calısıyor. bende hep onun oldugu ortamdan uzaklasıyorum.. ben kıme nasıl anlatacam bılmıyorumm.. sızce ne yapmalıyım? hata bıraz bende cok yakın davrandım salak gıbı.. teyzeme nasıl anlatacam bılmıyorum ve adam yaptıklarından pısman deıll bellı edıyor bunu
Teyzeme anlatmalı mıyımm?