11 ayBabası neden yok bilmiyorum ama yoksa da sen annesi olarak bunu onun yüzüne vurup bunu onun ayıbıymış gibi yansıtmaya çalışarak asıl sen manipüle etmişsin onu. Bu baba dışında birinin daha ayıbıysa o da senin ayıbındır. Kızın babasını seçmedi ama sen partnerini seçtin üstelik ondan çocuk sahibi olmayı da sen seçtin. Yani çocuğuna yanlış baba seçen kişi sensin. Kızının babası yoksa bu senin ayıbın, kızının değil.
02 Yorumla
Soran11 ayBen de bir an sinirlendim şu anda kızım benimle konuşmak istemiyor ama bir şeyleri anlaması için böyle konuştum
Soran11 ayAyrıca hayatta değil yani benim bir suçum yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayGerçekten ağır konuşmuşsunuz. Hangi yaşta olursan ol böyle bir şey duymak insanın içini yakar. Benim annem kanser hastası ve biri bana annen zaten hasta kendi hayatınıza bakın siz dediğinde boğazım düğümleniyor. Anne veya baba yokluğunun acısını tahmin bilene edemiyorum. Sinirlenince bazen elbet kırıcı seyler çıkar ama böyle konularda dikkat etmek lazım en hassas noktalarından birisidir mutlaka. Zaten babasız olmak zor birinin bide bunu yüzünüze çarpması hele ki bu kendi annesiyse daha acı
05 Yorumla
Soran11 ayTeşekkürler, haklısınız kızım 14 yasinda bu arada
Cevap sahibi11 ayO yaşlarda insan tüm dünyaya düşman oluyor. Anlıyorum tek başına çocuk büyütmek zor hele o yaşlar çok zorlayıcı oluyor. Annemi ben o yaşlarda çok yıprattım ama o yaşlarda bunun farkında değiller bunu bilmelisin. Ayrıca babasız da olunca insan bi asi bi kendini ezdirmeme şeklinde olabilir. Maalesef çocuklar acımasızca olabiliyor yaşadığı tecrübeler onu geriyordur. Baba konusu ama çok hassas bir konu sizin için de elbet zordur ama çocuğunuzun erken yaşta bunlarla mücadele ediyor. Kızınızın bi şekilde gönlünü almanız iyi olabilir. Karşınıza alıp özür dileyip sizin için de bu durum kolay olmadığını anlatıp konuşmanız iyi olabilir. Çocuğunuz sizinle konuşmaktan çekinmesin derdi olduğunda size anlatabilsin. Şimdi eğer devam sinirlenip baban yok tarzı şeyler söyleseniz bu sefer sizden soğup yanlış insanlarla takılabilir ve hatta birine kanıp evden kaçmaya kadar ilerleyebilir. Dikkat etmek lazım sevgiye, korunmaya, güvende hissetmeye ihtiyacı var. Umarım en kısa sürede aranız düzelir ve tekrar yaşanmaz. Kavga anında bi durun başka odaya geçin bi ara verin. O an öfkeyle hareket etmeyin. Kızınız peşinizden gelip devam kavga ediyorsa da şimdi değil diyip gercekten bi uzaklaşın sakin kafayla düşün. Çoğu zaman kavgalar basit şeylerden başlar ve birikmişler yüzünden gereksizce büyür
Soran11 ayTeşekkürler haklısınız evet kızım daha genç yaşta ve hareketleri biraz daha farklı olabiliyor Ben de bir an fazla sinirlendim kızım şu anda benimle konuşmak istemiyor
Cevap sahibi11 ayDaha yeni olduysa kavganız daha kırgındır. Sabah güzel bi kahvaltı hazırlayın veya akşam güzel bi film gecesi gibi hazırlayın sonra konuşmayı deneyin. Kızınızın güvenebilceği tek kişi sizsiniz. Bir şey olmamış gibi davranmayın ama lütfen. Benim ailem çok çabuk bir sey yokmus gibi davranıyordu ve gittikce içime kapandım. O an sinirli olduğunuzu ve söylediğinizin gerçek olmadığını onun sizin kızınız olduğundan mutlu olduğunuzdan ve ne olursa olsun onu seveceğinizi ve korucağınızı söyleyin. Kızım olduğun için hayat benim yüzüme gülmüş oldu. Tarzı şeyler söyleyebilirisniz. Biraz hırçın olabilir konuşma esnasında ama sakin kalmaya çalışın sinirlenmeyin ve sesinizi yükseltmeyin. Eğer hiç iletişime geçemiyorsanız da her gün az az denemekte fayda var. Pahali hediyelerle de denemeyin yoksa ilerde kavga olursa zorlanırsınız ve kolay affetmez istediği olana kadar. Kendinize de iyi bakın tek başına cocuk büyütmek kolay değil kötü yorumlardan moralinizi düşürmeyin lütfen siz de elbet elinizden geleni yapıyorsunuz yoksa kafanıza takıp burada sormazdınız 🥰❤️
Soran11 ayDaha dun oldu kavga ama çok teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 11 ayBence bunu yapan sen değilsin annen ama sen isen de herkes anne olmasın ya insan bunu yoldan geçene bile demez sen kızına diyorsun. Yazık o da şey deseydi keşke "sen de düzgün tercih yapsaydın da babam adam olsaydı başımda dursaydı" yine terbiyeli kızmış
02 Yorumla- 11 ay
Ki sanırım babası vefat etmiş. Daha da kötü yani yaralı bir çocuğu tekrar vurmuşsun
Soran11 ayEvet vefat etti , kötü bir anne degilim sadece bazı şeyleri anlamasi için yaptim
11 ayBiraz sakin bırakın sonrasinda bir anne olarak yapmaniz gerekeni bizden çokndaha iyi hissediyorsunuzdur 😔
01 Yorumla
Soran11 ayTeşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili, bu durumda kızının hissettiklerini anlamaya çalışmak gerçekten önemli.🌼 Kendi duygularını ona yansıtmak, onun gönlünü kırabilir. "Baba" konusunu bir hayli hassas bir noktada dile getirmişsin, bu da onun canını acıtmış gibi görünüyor. Her ne kadar o anda söylediğin şeylerin önemini fark etmemiş olsan da, kızının duygularını dikkate almak ve onunla empati kurmak önemli. Mümkünse, otur ve onunla sakin bir şekilde konuşarak hissettiklerini anlayacağını göster.🫂 Unutma, ona sevgi ve destek göstermek, ilişkinizi güçlendirecektir. Duygularını anlamaya çalıştığını hissettirdiğinde ilişkileriniz düzelecektir.❤️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayGerçekten empati yeteneği büyük bir nimetmiş allahım bana bunu bahşettiğin için teşekkürler. Farkındaysan karşında kavga ettiğin kişi senin çocuğun düşmanın değil. Kavga ederken amacın haklı çıkmak olabilir ancak bunu canını yakarak yapamazsın. Babası yok diye annesi tarafından dahi aşağılanan, ezik görülen bir çocuk sosyal çevresinde nasıl özgüvenli bir şekilde yer gösterecek bunların farkında mısın? İnsan her zaman ağzından çıkan kelimelere dikkat etmeli ancak ebeveyn olduktan sonra bu iki katına çıkıyor
12 Yorumla
Soran11 ayMerak etmeyin insanlarla yeteri kadar empati yapabiliyorum ama fazla ileri gittim diyorum
Soran11 ayBiliyorum**
Narsist bir anne örnegi görüyoruz herhalde. Onun babasız olması kızınızın tercih ettigi bir sey mi? Ki bu sizi de yaralayan bir sey olmalı. Fakat belli ki degil. Çocuğunuzu bu cümlelerle yaralayarak düsman yetistirin. Yaslanınca yüzünüze bakılmadığında bu laf sokmaları hatırlarsınız
21 Yorumla
Soran11 ayBen de bir an sinirlendim ve bazı şeyleri anlaması için söyledim
Kıza senin baban mı var demişsin ama bir annesi de yok haberin olsun. Herkes ebeveyn olamaz defalarca kanıtlamak yerine doğurduğun canına daha temkinli davran. Yaşı gereği hele bunu hiç kaldıramaz.
21 Yorumla
Soran11 ayYo annesi var, kötü bir anne degilim
11 ayO cümle kızda iz bırakacak. Belki de ileride senden uzaklaşmak adına karşısına çıkan yanlış kişilerle iletişim kuracak ve belki de evlenecek. Bir baba figürüne sahip olmak için hemde. Onu gerçekten seviyorsan gönlünü öyle bir almalısın ki seni hissetmeli.
12 Yorumla
Soran11 ayCidden mi
- 11 ay
Maalesef evet.
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
11 ayGönlünü al baban yok ama ben sana hem anne heö babayım de öp özür dile özür dilemek ayıp değil erdemliktir umarım aranız düzelir üzerine gitmeyin evde sevgi görmeyen çocuklar sonra başkalarının tuzağına düşüyor
01 Yorumla
Soran11 ayBenimle konuşmak istemiyor
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
11 aybir anne bunu nasıl kızına söyler ya saka misin aq o çocugu bu dunyaya sen getirdin ona güzel bir hayat vermek zorundasın bir de utanmadan hayat benim yüzüme güldü mü diyorsun ay insallah troldür
13 Yorumla
Soran11 ayBiraz birseyleri anlasin diye soylexim
- 11 ay
bu sekilde kimse bir sey anlamaz sadece öfke büyür ve her gün büyümeye devam eder ayrıca sinirliyken söyledim falan hikaye öfkeyle söylenen her söz sakinken düşünülmüştür
Soran11 ayZaten anlamadi konuşmuyor kızım benle
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk doğurmak başka şey, annelik bambaşka şey. Her zaman söylerim her kadından anne olmaz
38 Yorumla
Soran11 ayŞimdi benim bir lafıma bakarak kötü anne olduğumu mu söylüyorsunuz?
Soran11 ayAslinda çocuk sayilmaz 14 yasinda ama haklısınız fakat benim böyle bir cümleyi sinirlilkkle kurmam beni kötü yapmaz
Soran11 ayEvet ama benimle konusmak istemiyo
Soran11 ayBilemiyorum
Sebep ne bunları söyledin şaşırmam cenaze ye gidersin kadınların beyni orada bile farklı çalışıyor dedikodu vs konuyu başka yere getiren her insan bana göre ors dur
01 Yorumla
Soran11 ayNe alaka?
11 ayTek kelimeyle İĞRENÇ BİR İNSANSIN
o cocuk hiçbir zaman sana zayıf yönlerini anlatmiycak çünki sen cocuğunun zayıf noktasından vuran bir zavallisin, o çocuk yetimdi şimdi bir de öksüz oldu
01 Yorumla
Soran11 ayNe alaka zavallı falan gayet iyi bir anneyim ettigim bir laf benim anneligimi kanitlamiyor
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBabası niye yok. Babası yok diye öyle söylemen evet kırıcı olmuş. O senin bir parçan ona karşı daha nazik ol kırma. Kız çocuğu kırılgan olur. Sonra sevgisini başka kişiliklerde aramasın.
04 Yorumla
Soran11 ayHaklısıniz ama benim de sinirim bozuldu
- 11 ay
Olur öyle şeyler. Kızınla konuş. Seni kırmak istemedim söyle. Sarılıp barışın.
Soran11 ayKonuşmak istemiyo
- 11 ay
Biraz yatışınca konuşursun
Evlerden ırak bir anne... asıl manipülatif sizsiniz. Hem kızıni babasızlıgıyla yaralayıp hem de hatanı anladiğında bile kıza beni manipule ediyor demeniz cok garip.
03 Yorumla
Soran11 ayNe yapmalıyım peki şimdi
Soran11 ayTeşekkürler
11 ayBelki kızının bir düşmanı olsa bu sözü etmezdi ya gerçekten çok acımasızca sen ona anne baba olacaksın ergen ergen tartışmak nedir
16 Yorumla
Soran11 ayAnne kız arasında olan bir kavgaydi biraz sert konuştum
- 11 ay
Anne kız arasında olur da annesin yani sen çok ağır konusmussun üstelik ağlarken gidip tekrar aglatmissin
Soran11 ayEğer cidde sert konustum
Soran11 ayEvet cidden sert konuştum**
- 11 ay
Gönlünü almalısın unutturmalisin
Soran11 ayBilmiyorum ne yapacağımı şu an konuşmuyor benimle
Gizli Üye(36-45)11 ayçocukla sidikmi yarıştıyorsun işte ana var anacık var birde buraya yazmış çocuk sahibi olmayı asla haketmiyorsunuz
11 Yorumla
Soran11 ayNe alaka
11 ayEdepsizliğin adını sinir koymuşsun. Git özür dile kızından.
02 Yorumla
Soran11 ayDiledim konusmak istemiyo benle
- 11 ay
Öyleyse gönlünü alacak bir şey yap konuşmasını sağla
- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
11 ayöncelikle annesin bir ergen gibi davranmısın yaşınız kaç
01 Yorumla
Soran11 ayBen 44 kızım 14 yaşında
11 ayo cümle bir ömür çıkmayacak kızının içinden bilgin olsun.
02 Yorumla
Soran11 ayNe yapayim ki konuşmak istemiyor benle
- 11 ay
bir süre geri çekil bence onu kendi haline birak, zorlama ama hosuna gidebilecek şeyler al kapisinin önüne birak.
bir çicek al... üzgün oldugunu yaz bir kagida birak kapisinin önüne. baska hediyeler al ama yap mutlaka degistigini kanitla.
geri çekilince sende düşün olani biteni cumlelerinin agirligini düşün ve lutfen tekrarlama.
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
11 ayKıza o berbat babayı secen sensin napsın bir de yüzüne vurmus yazıklar olsun
02 Yorumla
Soran11 ayBerbat derken? Vefat etti
- 11 ay
Özür dilerim ben boşandınız sandım
11 ayAğır olmuş ama yinede dikkat etmeniz gerekirdi
05 Yorumla
Soran11 ayEvet biraz ağır oldu
- 11 ay
Olan olmuş kızınız gönlünü almaya bakın derim 😊
Soran11 ayKonuşmuyor benle
- 11 ay
Biraz zaman geçsin belki konuşur şu an zaten hassas bir dönemde zaten davranışları normal
Soran11 ayHaklısınız
Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Neden böyle dediniz haklı bence çok ağır konuşmuşsunuz
04 Yorumla
Soran11 ayBiraz kırılsın diye soyledim
- 11 ay
Siz annesinz siz çocuğunuza böyle davranırsanz başkası daha kötü davranır en çokta sizin canınızı yanar sonra
Soran11 ayTeşekkürler
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Fazla üzerine gitmişsin kızın ve eksik kaldığı yerden vurmussun
011 Yorumla
Soran11 ayNe yapmalıyım peki şimdi
- 11 ay
Gönlünü almalısın. Zaten babasız büyüyen (fiziki de olabilir ruhen de olabilir) 1-0 eksik başlarken senin bir anne olabilir yaşlarınızı bilmiyorum ama sinir halinde bile içe dokunacak cümlelerden kaçınılması gerekiyor sanki çocuğunla yarış yaparmış gibi görünüp aslında babasına laf sokarken suçsuz olduğu noktadan vurduğun için
Soran11 ayTeşekkürler
Soran11 ayCidden çok saygısız konuşan insanlar vardi saygınız için teşekkürler
Soran11 aySaolun
- 11 ay
Kaç yaşında kızınz
Soran11 ay14 yaşında
- 11 ay
O dönemde biraz daha hassas ve kırılgan oluyorlar dikkat etmem gerek
Biraz altan almaya çalışın.
Anne kız günü tarzında bişeler yapın o istemeyecektir ama ısrar edin gönlünü almaya çalışın.
Umarım aranız en kısa sürede düzelir
Babasız olmak zor çünkü.
O yara hiç kapanmiyor sizde Birdaha tartışırken baba lafını açmamaya dikkat edersenz güzel olur
Soran11 ayTeşekkürlerr
Gizli Üye(25-29)11 ayCanm o senin kankan değil kızın canından parça ona merhametli yaklaş bidaha böyle şeyler deme büyüyünce seni terkeder hem özgüvensiz olur
01 Yorumla
Soran11 ayZaten arkadaşı ile konuşurken evden kaçmak istiyorum diyordu daha 14 yaşında birde
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok ağır konuşmuşsun ya. İnsan düşmanına demez bunu. Gönlünü al bu kader kırıcı olmaya gerek var mı? Sanki düşmanın
04 Yorumla
Soran11 ayBiraz bir şeyleri anlasin istedim yoksa ben ister miyim evladim kötü olsun
Cevap sahibi11 ayAma böyle kırarak söylemen uzaklaştırır senden onu.
Özür dile gönülü al
Soran11 ayTeşekkürler
Cevap sahibi11 ayRica ederim
11 aySiz ne biçim annesiniz? madem babasi bu kadar önemsiz evlenmeseydin insan öz kızına yavrusunu öksüzluguyle vurur mu burada Gördüm ki kızınız hep yetimmiste yazık üzüldüm ona böyle bir annesi var🙄
03 Yorumla
Soran11 ayÜzülmeyin gayet iyi bir anneyim sadece sinirlendim bir sn
- 11 ay
Umarım öyledir
Soran11 ayEvet öyle
Gizli Üye(25-29)11 aySenin gibi empati yoksunu, anlayışsız bir anne olmasa da olur.
05 Yorumla
Soran11 ayEmpati kurabiliyorum ayrıca bir lafımdan kötü anne olduğuma mı karar veriyorsunuz
Cevap sahibi11 ayKızın saatlerce ağlamış bir sözün üzerine. Sen ise ağlayacak bahane bulduğunu söylüyorsun. Narsist anne özellikleri gösteriyorsun ama farkında değilsin. Benim de annem böyle. Travmatik annelersiniz.
Soran11 ayKötü bir anne değilim sadece sinirlendim ve fazla ileri gittim kızımın ağlama sebebi de birazcık ergenlik döneminden kaynaklanıyor 14 yaşında
Cevap sahibi11 ayHiçbir narsist zaten aksini düşünmez. Hep iyilerdir, her zaman onlar haklıdır. Karşısında nasıl yara açtığını bilmez ve "biraz üstüne gittim" gibi söylemlerle üstünü kapatmaya ya da kendisini vicdanen rahatlatmaya çalışır. Kötüsün. Kötü bir annesin. Ve bunu kabullenmemekte de ısrarcısın. Kızının yaşı kaç olursa olsun, bu kalbinin kırılmayacağı, senden soğumayacağı anlamına gelmez. Madem empatik bir insansın, o zaman narsist anne özelliklerini araştır da az kendini tanı.
Soran11 ayNarsist değilim sadece herkes sinirlenebilir siz hiç mi annenizle kavga etmediniz
Gizli Üye(25-29)11 ayBaban mı var dediğin nokta biraz sert olmuş tramva yaratabilir kaç yaşında peki
012 Yorumla
Soran11 ay14 yasinda kizim
Cevap sahibi11 ayKavganınız sebebi neydi peki
Soran11 ayYa genel oyle
Cevap sahibi11 ayGönlünü aldın mı peki daha sonra
Soran11 ayHayır
Soran11 ayDün oldu bu olay şu an benle konusmiyor odasında sarki dinloyo
Cevap sahibi11 ayGönlün almanin bir kaç yolu var alabilirsin
Soran11 ayNasıl mesela
Cevap sahibi11 ayÇktım gelirmsin bi
Soran11 ay?
Cevap sahibi11 ayŞimdi olması lazım pardon
Cevap sahibi11 ayDrtlesmek istr mısın
sinir herkeste var, bahane edeceğine kızının gönlünü al.
16 Yorumla
Soran11 ayKonuşmak istemiyor benimle
Soran11 ayBilmiyorum ne yapacağımı
Soran11 ayKonuşmak istemiyo
11 ayKız size kötü bir şey bile dememiş maalesef onu haketmiyorsunuz bence en kısa zamanda kalbini geri kazanmaya çalışın
01 Yorumla
Soran11 ayBenle konuşmak istemiyor
Gizli Üye(25-29)11 ayÖfke ile bir anda ağızdan çıkmış olabilir ama onun babasının olmaması onun suçu değil. Babası yokken böyle bişe demek çok ağrına gitmiştir bunu hiç unutmaz çünkü siz onu en zayıf yerinden vurulduz bilerek veya bilmeyerek umarım aranız iyi olur
03 Yorumla
Soran11 ayGüzel dileginiz için teşekkürler
Cevap sahibi11 ayKaç yaşında peki kızınız
Rica ederim
Soran11 ayKızım 14 yasinda
11 ayFazla ağır konuşmyşsun
12 Yorumla
Soran11 ayTeşekkürler
- 11 ay
Rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySenin oooo luğun yüzünden babası yok sen ağla
01 Yorumla
Soran11 ayKess
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayana kız nasıl bir iletişim içindesiniz öyle
02 Yorumla
Soran11 ayİnan bilemiyorum
- 11 ay
eşinden ayrıldın mı
- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
11 ayAynı annem gibisin. Rezalet.
01 Yorumla
Soran11 ay?
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anne olmayı haketmiyorsun
04 Yorumla
Soran11 ayBir lafıma bakarak bunu demeyin
Soran11 ayGerçekten iyi bir anneyim sadece benimle sinirlerim bozuktu
Soran11 ayBazı şeyleri anlaması için bu şekilde konuştum
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. iletişimini sakin ve arkadaş gibi kur
02 Yorumla
Soran11 ayKonuşmak istemiyor ki
abla dusmanın olsa soylenmez fuze atsaydın
05 Yorumla
Soran11 ayÖyle demeyin g
Soran11 ayşu an konusmuyor benimli
Soran11 ayBenimle*
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 aysaçma bi konuşma yapmışssın
04 Yorumla
Soran11 ayBiliyorum
- 11 ay
ergen bi genç kıza snein baban mı var kim yüünü güldürecek cümlesi fazla olmuş
Soran11 ayHaklisiniz
- 11 ay
konuşup alırsın gönlünü
11 aySenin anneligini ikeyim ben
02 Yorumla
Soran11 ayNeden öyle diyorsunhz
- 11 ay
Yürü git la seninle mi ugrascam umarim kizin senden daha mutlu olur da ona mahcup kalirsin
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ağır konuşmuşsun dostum biraz :D
04 Yorumla
Soran11 ayAnladım
Soran11 ayKonuşmak istemiyor benimle
Gizli Üye(18-24)11 ayKızın 20 yaşında mı?
01 Yorumla
Soran11 ayHayır 14 yaşında
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok kötü birisin çok..
04 Yorumla
Soran11 ayYa saçmalamayın lütfen
Cevap sahibi11 ayHayır çok ciddiyim. Babası ölmüş evladını babasının ölmesi üzerinden yaralayan biri iyi midir? Kızın babası ölmüş ve sen baban yok seni kim mutlu edecek diye yarasına yara katmışsın. Ne kadar yaraladın onu bir düşün, çok üzüldüm kıza.
Soran11 ayGerçekten kötü bir insan veya kötü bir anne değilim sadece ben de sinirliydim
Cevap sahibi11 aySinirli de olsan o şekilde en büyük yarasından kırmaman lazım kızı.. Bir daha asla yapma bunu. Sinirli olduğunda ortamdan uzaklaş mesela. Kişinin en agır yarasından yaralamak nedir? Senin evladın ölse, annen ya da kardeşin de sana dese ki; senin yüzün gülmez, evladın mı var yüzün gülecek dese ne hissedersin
Gizli Üye(30-35)11 ayVay be,,,,, kavgaya bak
01 Yorumla
Soran11 ayAnlamadim
Gizli Üye(30-35)11 ayÜvey mi kızın
05 Yorumla
Soran11 ayHayır öz ve öz kızım benim karnimdan çıktı bildigin
Cevap sahibi11 ayTehlikeli kadınsın
Cevap sahibi11 ayGerçi kocalarından habersiz sitede Fink atan kadınlar yorumlarda ahlaki ders vermişler çok da farki yok aynı şey sayılır
Soran11 ayNe tehlikem olacak be
Cevap sahibi11 ayKalp olarak
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babası nerede ölmüş mü
04 Yorumla
Soran11 ayEvet
Soran11 ayHaklısınız
11 ayAbla sen naptın kıza
16 Yorumla
Soran11 ayNapmisim kiza
- 11 ay
Yani ağır konuşmuşsun
Soran11 ayEvet
- 11 ay
neyse hatanı anlamışsın en azından bir daha da lütfen böyle konuşma kız çocuklarının kırmızı çizgisi babasıdır
Soran11 ayHaklısınız bide kızım genç yaşta daha (14 yaşında kızım)
- 11 ay
neyse olabilir bir seferlik böyle şeyler önemli olan bir daha tekrarlamamak
babasiz olusu
02 Yorumla
Soran11 ayAnlamadım
Analı kızlı napıyonuz ya fknwekgjw
02 Yorumla
Soran11 ayNapmisiz
11 ayEvet ağır olmuş
01 Yorumla
Soran11 ayAnladim
11 ayÇol patavatsız konuşmuşsun