Kıza ayıp mı ettim sizce?

Bı kız var çok güzel diğer kızlar çekemiyor bunu bende tipim iyi boy 185. bu kızla hep bulaşıyoruz birbirimize kavga ediyoruz zıtlaşarak flört ediyoruz. Benim kız arkadaşlarda bu kızın dedikodusunu yapmış ileri geri konuşmuş arkasından işte pavyonda çalışıyor kşar o falan diye. Bu maymunun zoruna gidiyor sinir krizine giriyor benim arkadaşları rezil ediyor. Siz kimsiniz bana öyle diyorsunuz diye ben olaya karışmak istemedim geldi bana da çemkirdi lafları bitince sende adam ol dedi. Kızlar zaten aralarında birbirine böyle şeyler osbu falan demiyor mu bunun zoruna niye gitti diye şaşırdım sonra peşinden gittim sakinleştirmek için. Sinirden ağlıyordu. Sarıldım saçını okşadim. Gene dedi benim için tek kelime etmedin sen dedi bende bilmiyorum diye yeminler ettim ki öylede. Evine bıraktım maymunu, güzel diye kıskanıyorlar kızı resmen bende tersine gidiyorum sinir oluyor bayağı ama hoşuma gidiyor. Ne yapmalı bu süreçte ben bu arkadaşlarımla aramı bozsam. Sen kızdan hoşlanıyorsun diyip beni rezil ederler. Bozmasam bu maymun üzülecek. Seviyor beni galiba. Bende şaşkınım hem çok güzel hem de namuslu diye bilmiyorum ne yapmalı
Kıza ayıp mı ettim sizce?