Sizce kıza iyi cevap vermiş miyim?

Tango'da bir süredir bir kızın canlı yayınlarına katılıyordum. Kız hoşuma gitmişti ve ben de kendimce onun hoşuna gitmeye çalışıyordum. Bugün yine birkaç arkadaşıyla birlikte yayın açtı ve yine katıldım. Sonra kız bana yayını açar açmaz gelmemle ilgili bir şey söyledi, ben de biraz şakayla karışık bir cevap verdim. Bir süre sonra kıza Tango'dan biraz pahalı bir hediye gönderip " Sanırım sen yayınına gelmemden pek memnun değilsin, ama gördüğün gibi yine cömertliğimi gösteriyorum 😁. Ama sen bana karşı çok soğuk duruyorsun, umarım bu çabalarım bana karşı olan tutumunu değiştirir 😁 " dedim. Kız da " Evet, şu anda gerçekten sevgimi kazanmaya başladın " dedi. Sonra " Ayrıca ben bu tür uygulamalara tek kuruş para harcamam, bunu da bil 😁 " dedim ve kızın arkadaşlarından biri " Adama bak, sana o tiple para karşılığında bile bakmazlar. Bir de kalkmış ne diyor? " dedi ve beni yayından attılar. Sonra tekrar girdim ve kız tek başınaydı. Kıza " Galiba o arkadaşın kendisini dünya güzeli zannediyor. " dedim, kız gülümsedi. Sonra " Adamlar patatese makyaj yapıp patatesi prensese çevirmiş, siz de birçoğunuz güzelliğinizi makyaj ve estetiğe borçlusunuz " dedim. Sonra kız biraz bozuldu, ama yine güldü. Daha sonra bir şey daha yazdım ve " Atıyorum " diyerek beni yayından attı. Sizce kıza iyi cevap vermiş miyim?
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar, hepinizden nefret ediyorum.
Sizce kıza iyi cevap vermiş miyim?