Kız bana kankitoş dedi. Sizce iyi yapmışmıyım?

Arkadaşlarla buluştuk benim evde hep beraber oturuyoruz. Neyse bizimkızlardan biri yanına arkadaşını getirmiş. Ben bunu bir gördüm hemen bir elektriklenme oldu. Kıvılcımlar çıktı. Neyse işte birşeyler yiyoruz filan bununla hep göz göze geldik. Ben dedim tamam bende bu kız. Mutfakta dururken geldi yanıma işte yemekler çok güzeldi filan dedi. Bende ben yapmadım aslında diye güldüm. O da tebessüm etti. Sonra epey bir muhabbet ettik. Bu bana en sonunda ayy kankitoşum oldun sen benim dedi gülerek. Ben bozuldum tabi. Ne kankisi ben sana aşık oldum canım dedim. Kız birden üstüme atladı. Öpüşmeye başladık. Hunharca mutfakta seviştik. Sonra kırbaç çıkardı ve bana vurmaya başladı. Derken birden uyandım. Kendime geldim. Ve olanların hayal olduğunu farkettim. Sonra bir baktım mutfaktayım. Kız at üstünde kurbaçla üstüme koşmaya başladı. Beni bağlayıp sürükledi. Arkadaşlarım ağlıyordu. Ninja mercan dede yazıp 1807 ye gönderdim. Mercan dede espiriyamus büyüsü yaparak kızı zebaniye dönüştürdü. Ve zindana attı. Anlayscağınız arkadaşlar bu kızlar kadar tehhlikeli başka hiçbir şey yok. Biz erkekler bunların yanında meleğiz. Neyse herkese iyi sabahlar.
Kız bana kankitoş dedi. Sizce iyi yapmışmıyım?