Sevdiğim kıza "yeni yıldan beklentim seni yeniden görebilmek. Zor bir istek ama gerçekleşirse mutlu olurum" dedim. O da "Seninde söylediğin gibi zor" dedi. Bunun üzerine bende " İstemiyorsanız yapabileceğim bir şey yok" dedim. İyi yapmışmıyım? Ömrumu bu kizi bekleyerek mi gecirecegim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaa seni sevmiyorsa eğer salla birini beklemehe değmez iyi yapmissin herkes kendini bisey sanmasin
Pek fazla muhabbetimiz yok aslinda. Duygularimi acikladim hayir dedi bana. En azindan arkadas olabilirmiyiz dedim, olur dedi. Amacı egosunu tatmin etmek sanirim.
Önce kendini düşün, senin için böyle daha iyi olmus mu olmuş kızı unutuyorsun biri gider biri gelir sadece isimler değişir
Ama seviyorum napıyım. Ben bir baskasini degil onu istiyorum.
İyi yapmışsın ama keşke hiç adım atmasaydın
Niye?
Karşındaki egoist ve senin ilginden emin olduğu için bu dileğine böyle şımarıkça bir cevap vermiş işte ben olsam ben de böyle biriyle uğraşmazdım
Abla valla sen insan sarrafısın. Aynen senin gibi egoist birisi. Hatta hayatimda gordugum en kibirli insan. Valla muthişsin.
Benim gibi egoist mi? :D
Yani bu hayatta görüp görebileceğin en az egoya sahip insanım da neyse
Pardon eksik yazmisim. Senin dedigin gibi egoist birisi.
Pek fazla muhabbetimiz yok aslinda. Duygularimi acikladim hayir dedi bana. En azindan arkadas olabilirmiyiz dedim, olur dedi. Sizin hakkınızda kötü bir düşüncem olmadı dedi, onu sevdigimi soyledigim zamanı kastederek. Amacı egosunu tatmin etmek sanirim
İstediği onun biraz daha peşinden koşup yalvarman :D sen ne kadar ona ilgi gösterirsen o daha fazlasını isteyip oynayacaktır seninle
Eger oyleyse cok sacma. Yani daha fazla pesinden kosmam taciz anlamina gelir. Bazı kızlar gercekten ilginç. Zor kadın imajı vermek istiyor olabilir mi? Birde numarami hala silmemiş. Whatsappta resmini ve dirumunu görüyorum.
O da olabilir de dediğim olması daha yüksek
Sana karşı hissettiğim muhabbet ( sevgi) arkadaşlıktan öte değil dedi. Halbuki arkadaş falanda degiliz. Hic muhabbetimiz yoktu neredeyse..
Tribe bak ahaha seni seveni zor bulursun
E ne diyim ablacım. Pesinden kosup rahatsız mi ediyim?
Uzak mesafe ilişkisi sandım ablam ama sevgi dediğin emek ister üç günlük biri ise bir şey diyemem banane
Nasıl daha fazla emek verebilirim ki? Fazla ısrarcı olmak taciz anlamına gelir. Cok seviyorum ama boyle bir duruma dusuremem kendimi.
🤌🏿🤙🏿👏🏿👏🏿
Seninde soyledigin gibi zor dedi bana. Yani ben zor kadinim mi demek istedi.
Sevmio.
Cok egolu, kendini begenmis biri. Kendini agirdan satmak istiyor olabilir mi zor diyerek.
Yaw aw sevmio işte sevmiyo diye egolu deme
Oyle ama. Birde evli bir adamla iliski yasadi. Ben onu bu kadar severken o kendini mwtres durumuna dusurdu. Cok uzuldum, depresyona girdim.
S*k aw böyle biri için üzülme 😏
Uzuluyorum, kahroluyorum. Yasak ask yasadigi adami tokatlamak istiyorum ama yapamiyorum. Cunku hangi sifatla mudahale edebilirim ki?
Bulaşma ya seni a*ina takmayan kızla ne işin olur sana ne ki kafanı kullan aw
Ölüyorum anliyosundimi ölüyorum.
İyi yapmışsın
Evli bir adamla iliski yasadi bu kız. Kahroldum. Ben onu deliler gibi severken o kendini metres durumuna düşürdü.
boş ver alalh korumuş
Onu bu durumdan kurtarmak isterdim.
boş ver Allah seni kurtarmış