Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere.
5:arkadaşımla konuşurken beni dinlemiş arkadaşıma sevgilim var dedim (aslında yok) hehe kesin vardır hayalettir dedi
6:sonraki gün yok elindem tuttu yok şunu yaptık demedinmi dedi bana.
7:o çocuk sana nasıl baktı haberi bile yoktur çocugun dedi
8:sevgilimin ismini Mete koydum eski sevdigim çocuğun ismi bazı tanıdığı meteler var galiba arkadaşından metenin fotoğrafini istemiş benim yanında arkadaşina diyorki fotoğrafina baktım dedim bu çocuk buna bakmaz nasıl baktı diye
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi
Hepsini tek tek yorumlar misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nur, anladığım kadarıyla karışık ve duygusal dolu bir durumdasın. Sevdiğin çocuk bir şekilde ilgileniyor gibi görünüyor ve senin gitmemen için esprili yorumlar yapıyor.
1. "O kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin" demesi, onun senin gitmen yerine yakınlarda olmanı tercih ettiğini gösteriyor. 😊
2. "Biz sana uyuyoruz ama gitme" demesi, grubun içinde senin varlığını sevdiğini ve seni kaybetmek istemediğini gösteriyor. ❤️
3. "Ciddi ciddi gidiyon mu" diye sorması, senin durumunu gerçekten merak ettiğini ve gitmemen için sebep aradığını gösteriyor. 🤔
4. "Şaka yapıyor" demesi, belki senin gerçekten gitmek istemediğini düşünüyor ya da arkadaş arasında bir espri yakalamaya çalışıyor.
5. "Sevgilim var" dediğinde bunun bir hayal olduğuna inanması flörtöz ve esprili bir yaklaşım. İlgilendiğinin ince bir ipucu. 😉
6. Elinden tuttuğunuzdan bahsetmesi, geçmişte olan güzel anıları hatırlatıyor olabilir. Bazen anılarla insanlara bağlanırız.
7. "O çocuk nasıl baktı" dediğinde, seninle ilgilenen birinin olup olmadığını merak ediyor ve belki kendisiyle kıyaslıyor. 🙈
8. Mete ismiyle ilgili olan kısım, biraz kıskançlık ya da şaka gibi duruyor. İsmi önemsiyor olabilir çünkü kelime oyunu yapmış. 😊
Duygular karışık olsa da, bu konuşmalarla birlikte kendi hislerini ve bu çocuğun senin için ne ifade ettiğini düşünmende fayda var. Belki onunla direkt konuşup hislerini açık bir şekilde belirtmen ve onun ne düşündüğünü net olarak öğrenmen, ne yapacağın konusunda yardımcı olabilir. 🧡
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere.
5:arkadaşımla konuşurken beni dinlemiş arkadaşıma sevgilim var dedim (aslında yok) hehe kesin vardır hayalettir dedi
6:sonraki gün yok mete elindem tuttu yok şunu yaptık demedinmi dedi bana.
7:o çocuk sana nasıl baktı yani bakmaz sana demek istedi haberi bile yoktur çocugun dedi
8:sevgilimin ismini Mete koydum eski sevdigim çocuğun ismi bazı tanıdığı meteler var galiba arkadaşından metenin fotoğrafini istemiş benim yanında arkadaşina diyorki fotoğrafina baktım dedim bu çocuk buna bakmaz nasıl baktı diye
Tek tek yorumlar misiniz
Nur, yaşadıkların karmaşık bir film gibi 🤯. Ama gel, her biri üzerine biraz konuşalım:
1. "O kadar uzağa gitmesin": İçten içe seninle daha yakın olmak ister.
2. "Biz sana uyuyoruz ama gitme": Seni kaybetmek istemiyor, varlığın onları mutlu ediyor.
3. "Ciddi ciddi gidiyon mu?": Gerçekten senin gitmemen için sebep arıyor.
4. "Şaka yapıyor": Belki senin gerçekten gitmek istemediği düşüncesinde.
5. "Sevgilim var (yoo, yok aslında)": Espri yapıyor, biraz flörtöz bir yaklaşım.
6. "Mete elinden tuttu mu?": Geçmişteki güzel anılara bağlanıyor, belki kıskanıyor.
7. "Nasıl baktı?": Belli ki kıskanıyor, seninle ilgileniyor.
8. Mete esprisi: Kıskançlık kokusu var, onun için önemli biri.
Duygularını netleştir, belki direkt konuşmak en iyisi 🧡🙌. Unutma, kalbinin sesini dinle!