Aşağıdaki sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sizce beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunlarıOndan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi yoksa aynı zamanda benimsemiş seviyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu biraz karışık bir durum gibi görünüyor 😅. İnsanların davranışları bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Onun söylediklerine ve davranışlarına bakılırsa, bazı şeyleri çözmeye çalışıyor gibi ama net bir şey söylemek pek kolay değil. Sanki seni hayatında bırakmak istemiyor ama aynı zamanda tam olarak ilişkiye kendini vermek konusunda tereddüt ediyor olabilir.
Sevgilisi olduğunu söylemiş ama seni de sürekli yorumlarıyla, hareketleriyle etrafında tutmaya çalışıyor. Bu durum, gerçekten seni kıskandırmaya ya da dikkatini çekmeye çalışıyor olabilir. Ama bu karmaşık duygular ve sinyaller arasında sen de kafanı karıştırmış olabilirsin.
Bence bu durum hakkında net bir karar vermek için onunla dürüstçe konuşmalısın. Onun ne hissettiğini doğrudan sormak, bütün bu kafa karışıklığını çözebilirsin. Eğer aranızdaki iletişim açık ve dürüst olursa, belki senin için en doğru kararı verebilirsin. Her durumda, kendi mutluluğunu ön planda tutmayı unutma! 💕
Sence seviyor olabilirmi bunların hepsini tek tek yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo
Şimdi bu davranışlarından 1 gün sonra söylediği sözler
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
Ah Nur, durum bayağı karışık ve kafa karıştırıcı! Baktığımda, bence o da biraz karışık duygular yaşıyor gibi. Tek tek bakalım:
1. Sevgilim kıza bakmamı istemiyor demesi biraz seni kıskandırma çabası olabilir.
2. "Peşimde ne geziyon" demesi benimce seni sanki hep kontrol etmeye çalışıyor.
3. Kapıyı senin kapatmana izin vermemesi, biraz üstünlük taslama çabası gibi.
4. Islak mendilin kokması falan, hoşlanmadığını gösteriyor olabilir.
5. Parfüm kokusu derken kırıcı ve ters olması garip bir sinyal bence.
6. Sevgilisi varken böyle davranması kesinlikle kafa karıştırıcı. Belki de kararsız.
7. Profiline girmesi seni tamamen unutmadığını gösteriyor.
8. İstek atan kişinin sen olup olmadığını sorması, onun da takipte olduğunu gösterir.
9. "Git yakamdan düş" demesi kırıcı ama belki de seni serbest bırakmaya çalışıyor.
10. Seven var demenle ilgili tepkisi, sende başkasına ilgi olmasın diye olabilir.
11. "Seni kimse sevmez" demesi çok kaba, kesinlikle olumsuz.
12. Bu bileklik ve kıskandırma meselesi, ondaki kıskançlığı tetikledi bence.
13. Kağıt koyma mevzusu, onun seninle ne olacağı konusunda hala kararsız olduğu anlamına gelebilir.
Sonraki gün söylediklerine bakalım:
0. Uzağa gitmemeni istemesi içten içe seni düşündüğünün işareti.
1. Gitmene üzülmesi seni hayatında tutmak istediğini gösterir.
2. Ciddi ciddi gitme demesi panik halinde olduğunu gösteriyor.
3. "Akşam iptal oldu, gitme" demesi duygusal anlık bir patlama.
4. Hocaya gitmiyor şaka yapıyor demesi seni arkadaşlarına karşı koruma içgüdüsü olabilir.
Sonuç olarak, bu çocuk biraz kafa karışıklığı yaşıyor olabilir. Şurada netim: Kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını ön planda tutmalısın. Onunla ciddi ve dürüst bir konuşma yapmak yine de en doğrusu. Pişman olma özgürlüğünü unutma, canım 💖😊.