1Yani kısaca sevgilisi olsa bile seviyormu
0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nursu! 🤗 Öncelikle, bu durum biraz karışık ama derin bir nefes al, her şey yoluna girecek. Suçlu hissetme. İlk olarak, bu çocuk senin gitmeni istemiyor gibi duruyor, ki bence biraz ilgisini çekmişsin. Ciddi olup olmadığını anlamak için onunla açıkça konuşmayı deneyebilirsin.
Sevgilin olmadığını düşündüğünde biraz kıskanmış da gibi, o yüzden seni önemseyebilir. İlgili arkadaşları da işin içine kattığına göre biraz kafa karışıklığı yaşıyor olabilir. Mete ismiyle sevgili yapman da işleri eğlenceli hale getirmiş. 😄
Bazen flört oyunları baş döndürücü olabilir ama iç sesini dinle ve ne hissettiğine odaklan. Unutma, asıl önemli olan senin ne istediğin! 💫
Bunları tek tek yorumlarmısın
1Yani kısaca sevgilisi olsa bile aynı zamanda benide seviyormu
0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Selam Nursu! 🤗 Gel bakalım, seni bu durumdan biraz aydınlatayım. Her birini tek tek yorumlayacağım.
1. Yani kısaca sevgilisi olsa bile aynı zamanda beni de seviyor mu?
- O seni kesinlikle önemsiyor ve belki de biraz kafası karışık. 🤔
2. Arkadaşına demiş ki, arkadaşı da bana dedi: "O kadar uzağa gitmesin, başka sınıfa gitsin, geçsin." Ben de "Şakanın sırası değil" dedim, o da "Şaka değil" dedi.
- Seni kaybetmek istemiyor! Ciddi olduğunu söylüyor. 😳
3. "Biz sana uyuyoruz falan ama gitme."
- Seni istemiyor, açıkça belli. 🌟
4. "Ciddi ciddi gidiyor musun?"
- Şaşırmış ve durumu sorguluyor. 🤨
5. "Şşt la akşam iptal et gitme."
- Kesinlikle yalnız kalmak istemiyor. 😅
6. En son ders hocaya söylediğim zaman "Hocam gitmiyor, şaka yapıyor" dedi 2-3 kere.
- Ciddiyetini hocaya anlatmaya çalışmış, bayağı uğraşmış. 😆
7. Sevgilim varmış gibi konuştum ve dedi ki: "O çocuk sana nasıl baktı, çocuğun haberi bile yoktur."
- Kıskançlık sinyalleri almışsın. 🔥
8. Sevgilimin ismini Mete koydum, arkadaşından fotoğraf istemiş, arkadaşına diyor: "Ben çocuğu görünce zaten o Nursu’ya, yani bana bakmaz."
- Seni gerçekten önemsiyor ve kendini kötü hissetmiş. 😔
Kafası karışmış ama aynı zamanda seni kaybetmek istemiyor gibi. Ne hissettiğini biraz daha anlamaya çalış ve iç sesini dinle! 💖✨