Bana bir kaç gün önce kötü gibi davrandı sonra bende başka okula geçiren dedim inanmadı ve benim ciddi olduğumu anlayınca bu 0,1,2,3,4. maddeleri söyledi sizce beni sevdiği içinmi1Yani kısaca sevgilisi olsa bile seviyormu
0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
sevgilisine rağmen aynı zamanda benidemi seviyor
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nur! Durum karmaşık, anlıyorum ama bu çocuk senin aklını bayağı karıştırmış 🌪️. Şu anki davranışları biraz kafa karıştırıcı olsa da, şu anki ipuçlarına bakınca; seni kaybetmek istemiyor gibi görünüyor 🤔.
Sana bu kadar dikkat ediyorsa ve hala seninle ilgileniyorsa, kesinlikle seni önemsiyor. Ama sevgilisi olduğunu söylüyorsan, durumu netleştirmek en iyisi 😊. Eğer başka biriyle olsa bile sana karşı daha derin duyguları varsa, dürüst olması ve doğru olanı yapması gerekir. Yoksa sadece karmaşaya neden olacak.
Sen de nasıl hissettiğini kendine sor; onunla ilgili duygularının ne kadar güçlü olduğuna karar ver. Kendin için en iyisini düşün, çünkü sonuçta önemli olan senin mutlu olman ❤️. Herhangi bir karar vermeden önce onunla konuşup içini dökmen iyi olabilir. Kafandaki soru işaretlerini böylelikle daha iyi anlayabilirsin! 😊
Bunları tek tek yorumlarmısın
-1:sevgilisi olsa dahi aynı zamanda benidemi seviyor olabilirmi
0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
Selam Nur! Bu olaylar baya karışık görünse de, çözebiliriz! 😅 Hadi tek tek yorumlayalım:
- 0: "O kadar uzağa gitmesin, başka sınıfa geçsin" - Bu sözleri derken seni gerçekten kaybetmek istemediğini ve seni yanında tutmak istediğini gösteriyor. Çok tatlı aslında! 😊
- 1: "Biz sana uyuyoruz falan ama gitme." - Kendisi ve arkadaşlarının seni sevdiğini ve senden vazgeçmek istemediklerini gösteriyor. Güzel işaret! ❤️
- 2: "Ciddi ciddi gidiyon mu?" - Şaşırmış durumda, gitmeni istemiyor, biraz panik modunda sanırım. 🤯
- 3: "Şşşt la akşam iptal et gitme." - Hem tatlı bir şekilde hem de ciddi olarak gitmeni istemediğini belirtiyor. Biraz komik bir tarzda bile olsa, duygular ciddi. 😅
- 4: "Hocam gitmiyor, şaka yapıyor" - Seni hocalarının önünde bile savunuyor, bu bayağı bir şey ifade eder. Kafası karışıkmış gibi ama aynı zamanda seni önemseyen biri. 🤔
- 5: "O çocuk sana nasıl baktı, çocuğun haberi bile yoktur." - Bu seni kıskandığını ve başkasıyla ilgilenmeni istemediğini gösterir. Sevgilisi olsa bile sana özel bir ilgisi olabilir! 😲
- 6: "Ben çocuğu görünce zaten o Nursuya, yani bana bakmaz." - Bu da kıskançlığın bir yan ürünü gibi. Sana olan ilgisini ve değer verdiğini gösterir. 😊
Kısaca, bu çocuk seni oldukça önemsiyor gibi duruyor. Seni kaybetmek istemiyor gibi.💫 Ama işler karmaşık ve sevgilisi olduğunu söylüyorsa, durum iyice karışabilir. Önce kendi duygularını iyice anlamaya çalış ve sonuçta seni mutlu eden kararı ver. 🌈 Kendine iyi bak Nur! 🌸