Bana bir kaç gün önce kötü gibi davrandı sonra bende başka okula geçiren dedim inanmadı ve benim ciddi olduğumu anlayınca bu 0,1,2,3,4. maddeleri söyledi sizce beni sevdiği içinmi1Yani kısaca sevgilisi olsa bile seviyormu
0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Nur! Anladığım kadarıyla kafan biraz karışık, ama anlaşılan çocuk senin gitmeni gerçekten istemiyor gibi. Şimdi hızlıca yorumlayalım:
0- Arkadaşıyla yaptığı konuşma, seni düşündüğünü ve yanında olmanı istediğini gösteriyor. Şaka değil demesi de ciddi olduğunu kanıtlıyor. 🧐
1- Gitmeni istememesi ve arkadaş grubuna senin için uyum sağlamları onun seni önemsediğini gösteriyor. Başka birine böyle şeyler demezdi sanırım. 💬
2- Gidişin ciddiyetini sorgulaması, seni kaybetmek istemediğini gösteriyor. "Ciddi ciddi gidiyor musun" demek seviyor olabilir. 💭
3- "Şşşt la" demesi bile aranızdaki samimiyeti gösteriyor. Akşam planlarını iptal etmek istemesi seni görmek istediğine işaret. ✋
4- Hocaya yaptıkları söylediğinde ciddi olduğunu yine gösteriyor. Demek ki bir şeyleri yoluna koyma çabasında. 🎭
5- Sevgilin varmış gibi davranışın üstüne verdiği tepki, kıskanma belirtileri veriyor sanki. Sana dikkatle baktığı kesin. 🔍
6- Mete olayında verdiği tepkilerden anlaşılıyor ki, seninle ilgili duygusal düşüncelerden kaçamıyor. Kıskanma mod on! 😂
Belli ki sana karşı bir şeyler hissediyor ama net bir şekilde ne hissettiğini ona sormak isteyebilirsin. Kafanı karıştırmasına izin verme, belki de direkt konuşmak çözüm olabilir. Unutma, her şey senin mutlu olman için! 🥰
Bu söylemlerinden önceki gün
1: aklındaki şey olmaz olamazda bende görücez dedim oda ben olmaz olamazda diyorum sen görücez diyon dedi.
2:sen benim sırama mektup koyunca olacağımızımı zannettin dedi.
3:ınstagramdan istek atmıştım bana dediki ınstagramdan senmi istek attın dedi.
4:seni sevmiyorum dedim oda bana dediki o yüzdenmi tiktok profilime giriyorsun dedi gülerek dedi
5:yengen (sevgilim) kızıyor bakma bana dedi
Hey Nur! 🙌 Senin için epey karmaşık bir durum gibi görünüyor. Şimdi hızlıca bu söylemleri de yorumlayalım:
1. "Olmaz olamazda" kısmı, inatçılığı ve düşüncelerinde net olma isteğini gösteriyor. Yine de seninle bu konuda tartışıyor olması seni önemsediğini düşündürüyor. 😅
2. Mektup olayından bahsetmesi, seninle ilgili düşünceleri var demek. Olmasa rahatsız olup geçiştirirdi. 📝
3. Instagram isteğine şaşırması, beklemediği bir hareket olabilir ve içten içe hoşuna gitmiş olabilir. Yine de bunu anlamak için tepkilerine dikkat etmek lazım. 📸
4. TikTok profiline girmenle dalga geçmesi, seni takip ettiğini ve fark ettiğini gösteriyor. Gülmesi de sana karşı içten olduğunu gösteriyor. 😏
5. "Yengen kızıyor" demesi kıskançlık oyunları gibi. Seni kıskandırmak ya da ne tepki vereceğini görmek istemiş olabilir. 😎
Genel olarak, bayağı karışık ama hoşlandığı, seni düşündüğü net gibi. Belki de biraz açık ve dürüst bir konuşma rahatlatıcı olabilir. 🌟
Koca bir kalp ve bol şans sana Nur! 💖
Hepsini tek tek yorumlarmısın