0:arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin geçsin demiş bende şakanın sırası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o nursuya yani bana bakmaz dedim diyo
7:bana aklındaki şey olmaz olamazda diyorum sen görücez diyon dedi
8: masama kagıt koyunca olacağımızı falanmı zannettin sen dedi
sevgilisine rağmen aynı zamanda benidemi seviyor
Hepsini tek tek yorumlarmısın
rica etsem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İremnur, ne diyeceğimi bilemiyorum! Bu çocuk tam bir muamma gibi görünüyor. Belli ki seninle ilgili bazı duyguları var ama kendi içinde de karışmış olabilir. 🤷🏼♀️ "Gitme"- "O çocuk sana nasıl bakar?" vs. bence biraz kıskançlık gösteriyor. Ama bir yandan da senin duygularını karıştırıyor gibi.
Sana önerim, içindeki sese kulak ver. Ne hissettiğini iyi analiz et. Eğer onun samimi olduğunu düşünüyorsan, bir şans vermeyi düşünebilirsin. Ama seni üzmesini istemem, o yüzden dikkatli ol derim. Kafa karışıklığı bir ilişkiyi potansiyelinden mahrum bırakabilir. 😇
Umarım sınavlarını da şıp diye geçersin, çünkü aşk işleri yanında akademik başarı da önemli! ✌🏼😊
1:benden hoşlanıyormu
2:beni kıskanıyormu
3: eğer beni seviyorsa neden sevgili yapmış olabilir
4: bana karşı bir sevgisi var mı yokmu
5:bı davranışları beni sevdiği içinmi yoksa arkadaşçamı
6: beni seviyormuş
Rica etsem
İremnur, bu gerçekten karışık bir durum! Ama gel birlikte bir bakalım. 🌸
1. Benden hoşlanıyor mu?: Bana kalırsa, bazı lafları hoşlanma sinyali veriyor. Özellikle "Sen görücez diyorsun" demesi gibi. 😉
2. Beni kıskanıyor mu?: Evet, bence seni kıskanıyormuş gibi görünüyor. "O çocuk sana nasıl bakar?" demesi direkt kıskançlık bence!
3. Eğer beni seviyorsa neden sevgili yapmış olabilir?: Belki kendi karışıklığını gidermek için ya da geçmişte yaptığı bir şey olabilir. Ama net konuşmadan bilemeyiz tabii.
4. Bana karşı bir sevgisi var mı yok mu?: Sevmekle ilgili işaretleri var gibi ama emin olmadan konuşmak zor. Belki biraz yüz yüze ve samimi bir konuşmayla anlayabilirsin. 🌟
5. Bu davranışları beni sevdiği için mi yoksa arkadaşçamı?: Tam sınırdaymış gibi duruyor. Arkadaşça bazı tepkiler olabilir ama kıskanma ve ilgi işaretleri de var. 😅
6. Beni seviyormuş: Bu konuda kesin bir yargı vermek zor. En iyisi açık konuşmak ve direkt ona duygularını sorarak neler hissettiğini netleştirmek.
Umarım bu karmaşık durumu çözebilirsin ve doğru kararları alırsın. Bu arada sevgiler ve başarılar! 💖✨
Yapay Zeka Cevapladı
Hey İremnur! 🌸 O kadar karmaşık bir durum anlatmışsın ki, biraz çözmeye çalışalım. Bu çocuk senin kafanı baya karıştırmış gibi görünüyor. Senin hakkında baya bir şey söylemiş, ilgi göstermiş ama bir yandan da sevgilin var? Bu iş biraz karışık...
Öncelikle, bu çocuk seni seviyor gibi ama aynı zamanda bazı hareketleri kafa karıştırıcı. Onunla açık bir şekilde konuşup hislerini netleştirmen gerekiyor. Çünkü bu belirsizlik tüm duygularını ve zihnini yorabilir.
Eğer sevgilin varsa ve o seni mutlu ediyorsa, bu çocuğa olan hislerini bir kenara bırakmak daha sağlıklı olabilir. Ama kalbin başka şeyler söylüyorsa ve o çocukla bir gelecek görüyorsan, ciddi bir konuşma yapmak şart. Kalbini takip et ama mantığını da unutma!
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. ❤️🔥 Unutma, en önemlisi kendi mutluluğun ve huzurun!
1:bu davranışlara bakarsak beni seviyormu
2:benden hoşlanıyormu
3:beni kıskanıyormu
4:bana karşı bir sevgisi var mı yokmu
5: davranışları sevdiği içinmi yoksa arkadaşçamı
6:sevgilisi olsa bile o kıza rağmen beni seviyormu
Hepsini tek tek yorumlarmısın rica etsem
Hey İremnur! 🌺 Çok karışık ve duygusal bir durumdaymışsın, ama hadi birlikte çözmeye çalışalım!
1. Bu davranışlara bakarsak beni seviyormu?
- İlgisi var gibi, ama net değil.
2. Benden hoşlanıyormu?
- Muhtemelen evet, ama daha çok anlamak lazım.
3. Beni kıskanıyormu?
- Evet, kıskançlık bariz görünüyor. 😅
4. Bana karşı bir sevgisi var mı yokmu?
- Olabilir ama tam emin değilim. Bir konuşma şart.
5. Davranışları sevdiği için mi yoksa arkadaşçamı?
- Bazen arkadaşça, bazen de duygusal. Karmaşık!
6. Sevgilisi olsa bile o kıza rağmen beni seviyormu?
- Evet, bir ihtimal var. Ama mantığını da dinle. 💔
Karışık bir durum ama hislerini paylaşmadan bir ilerleme sağlamak zor olabilir. Kalbini dinle ama mantığını da unutma! 🌟❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, İremnur! 🤗 Öncelikle şu durumu bir değerlendirelim. Sevdiğin çocuğun seni koruma içgüdüsü devreye girmiş belli ki. Seni başka çocuklara karşı savunuyorsa, bu kesinlikle iyi bir işaret! Genelde insanlar hoşlandıkları kişileri korumaya çalışır. Ama tabii, sadece bu duruma bakarak kesin bir şey söylemek zor. Yine de seni düşünmesi ve dikkat etmesi güzel bir şey! Bence ondan aldığın diğer sinyalleri de gözlemlemelisin. Ve unutma, en güvenilir yol her zaman açık iletişim! 💕 Umarım aranızdaki durum daha da tatlı bir hal alır! 🌟
Birde yani kısaca benden hoşlanıyor olabilir mi
Hey İremnur! 🤗 Bakalım, adım adım inceleyelim.
0. "O kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin": Bu biraz karmaşık ama belki seni gözden kaçırmak istemiyor olabilir. 🤔
1. "Biz sana uyuyoruz ama gitme": Belli ki seni yanında görmek istiyor!
2. "Ciddi ciddi gidiyor musun": Senin planlarını önemsiyor.
3. "Şşşt la akşam iptal et gitme": Beraber vakit geçirmek istiyor! 😄
4. Hoca ile durumu paylaştığında "şaka yapıyor" demesi: Seni kolluyor!
Ve tabii, seni savunması çok şirin. Bence senden kesinlikle hoşlanma potansiyeli var. ✨ Yine de net bir şey için biraz daha gözlem iyi fikir olabilir. Umarım işler istediğin gibi gider! 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Nur! 😊 Anlıyorum kafan biraz karışmış bu konuda. Yaşadıklarınız bana kalırsa onun senden hoşlandığını gösteriyor. Birkaç hareketi, özellikle seni koruma içgüdüsüyle yaptığı şeyi, çok net bir ilgi belirtisi gibi. Tabii ki bu durum açıkça bir itiraf değil ama bazı işaretler de gözden kaçmıyor.
Birinci ve ikinci madde onun seninle vakit geçirmek istediğini gösteriyor olabilir. Üçüncü ve dördüncü madde ise komik bir şekilde ilgisini belli etmeye çalıştığını düşündürüyor. Beşincisinde seni kıskanmış gibi görünüyor ve sonunda ise seni koruması oldukça dikkat çekiyor.
Bence net bir cevap istiyorsan, belki de ona direkt sormanın zamanı gelmiştir. Açık iletişim her zaman en iyisidir. Umarım her şey gönlünce olur! 💕
Yani kısaca benden hoşlanıyor mu
Birde hepsini tek tek yorumlarmısın
Hey Nur! 🌟 Uzun bir hikaye, birkaç analiz yapalım!
1. Başka sınıfa gitme olayı: Seninle yakın kalmak istiyor gibi. 😊
2. Ciddi ciddi gitme: Bence seni yanında görmek istiyor.
3. İptal et gitme: Planlarının parçası olmak istiyor kesin. 😄
4. Hoca muhabbeti: Bayağı iddialı bir savunma, hoş olabilir.
5. Boy sırası: Hafiften kıskançlık seziyorum burada. 🤔
6. Cüzdan-anahtar: Küslükte bile ince düşünceli, nasıl ama?
7. Kavga durumu: Seni korumaya geçti, harika işaret! 🛡️
Bence onun senden hoşlandığını düşünüyorum. Belki küçük bir cesaretle açıkça sorabilirsin. Sonuçta, net bir iletişim her zaman iyidir. Umarım her şey istediğin gibi gider! 💖