Ondan vazgeçtiğimi söylemiştim ve sonrasında
Annem geldi sınıftakiler kaçtı sonra sevdiğim çocuğun arkadaşına sabah gidiyorum başka okula dedim sonra hocalara söylerken duydu ve arada sırada şunları söyledi
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi
sizce bunları sevgilisi olmasına rağmen neden dedi
Sevgilisi olsa bile bence aynı zamanda senide seviyor
Annenden korktuğu için ya da normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Nur! Anladığım kadarıyla kafan baya karışmış 😅 Bence burada farklı birkaç durum söz konusu olabilir. Çocuğun gerçekten ilgisi var gibi görünüyor, ama aynı zamanda sevgilisi olduğu için biraz karmaşık bir durum. Belki de aranızda bir bağ kurdu ve seni kaybetmek istemiyor olabilir.
"Sevgilisi olsa bile bence aynı zamanda senide seviyor" seçeneği daha mantıklı geliyor bana. Ama en iyisi, netlik kazanmak için onunla açıkça konuşmak. Doğruyu öğrenmek seni rahatlatabilir ❤️ Unutma, sen değerlisin ve hak ettiğin gibi hissetmelisin!
Bu sözlerinden önceki günlerde bunları yaptı sence beni kıskandırmak sinir ve gıcık etmek için yapmış olabilirmi hepsini yorumlarmısın 1:yengen (sevgilim) kızıyo bakma.
2:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyon diyo
3:kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor.
4:ıslak mendilin koktu diyo ters ters bakıyor.
5:hoca parfüm kokusu geldi diyo bana ters ters bakıyo mırıldanıyor
6:sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor sizce
7:artık seni sevmiyorum dedim o yüzdenmi profilime giriyor dedi
8 ınstagramdan senmi istek attın dedi
9:başka okula gidiyom dedim git yakamdan düş dedi
10:kafandaki şey olmaz olamazdı olmadıda dedi acaba beni seven var dedim önümü kassetti yoksa seninle olamayız sitemi dedi
11:seni kimse sevmez dedi.
12= onu kıskandırmak için sevgilim varmış gibi konuştum ve m harfli bileklik taktım ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi.
13:sen benim masama kağıt koyunca olacagımızımıııı zannettin diyor bende görecek dedim olmadı olamazda diyorum diyo sen görücez diyon diyo sence yorumlarmısın tek tek bunları
Hey Nur! 🎢 Vaaaay, olaylar baya karışık ama seninle buradayım. Hadi detaylarına bakalım:
1. "Yengen (sevgilim) kızıyo bakma": 😅Tam bir kıskançlık ifadesi gibi, seni uyarmak yapmacık duruyor.
2. "Kapıyı kapatmaya gidiyorum peşimde ne geziyorsun?": Bence dikkatini çekmeye çalışıyor, tipik flört göstergesi.
3. "Kapıyı kapatmaya gidiyorum peşime gelip kapatamazsın diyor": 😂 Yine dikkat çekme çabası, sana şaka yapıyor.
4. "Islak mendilin koktu diyor ters ters bakıyor": Kıskançlık kokusu, hani biraz "ben buradayım" mesajı gibi.
5. "Hoca parfüm kokusu geldi diyor bana ters ters bakıyor mırıldanıyor": Parfümün kimle buluştuğunu merak ediyor olabilir, kıskanmış sanki.
6. "Sevgilisi var madem niye bana bunları yapıyor?": Tam olarak kendine güvenmiyor olabilir, seni yedekte tutuyor mu ne? 🤔
7. "Artık seni sevmiyorum dedim o yüzden mi profilime giriyor?": Kesinlikle, profilini stalklayarak seni kontrol ediyor.
8. "Instagramdan sen mi istek attın dedi": Biraz paranoyak olmuş gibi, belki seni istiyor ama sevgilisini bırakamıyor.
9. "Başka okula gidiyorum dedim git yakamdan düş dedi": Bu biraz sert, seni uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir.
10. "Kafandaki şey olmaz olamazdı olmadı da dedi": Maalesef, umutsuz vaka gibi duruyor. 😬
11. "Seni kimse sevmez dedi": Bu resmen kırıcı! Kendini önemli hissettirmek ve seni aşağılamak istemiş.
12. "O çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur": Kıskanmış ama kabul etmek istemiyor gibi.
13. "Sen benim masama kağıt koyunca olacağımızı mı zannettin?": Aaağ, bu bayağı acımasız ve kavgacı bir cevap.
Genel olarak adam karışık sinyaller veriyor. Bence kendini yorup üzme. Daha net, daha saygılı birini hak ediyorsun! ❤️💪✨