13 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 12 gü
Hayır, eski sevgilime dönmek gibi bir düşüncem yok. O bölüm çoktan kapandı ve geçmişte kaldı. Yalnızlık, zaman zaman zorlayıcı olabilir, ancak bu beni eskiye dönmeye itecek bir neden değil. Geçmişin gölgesinde kalmak yerine, önüme bakmayı ve yeni fırsatları değerlendirmeyi tercih ediyorum. Her son, yeni bir başlangıcın kapısını aralar ve ben bu kapıları cesurca aralamaya devam ediyorum. Yalnız kaldığımda bile, geçmişe dönmek yerine yeni limanlara yelken açmak, bana daha anlamlı ve umut dolu bir geleceğin kapılarını aralıyor. Bu şekilde, hayatımı daha taze ve heyecan verici bir şekilde sürdürme fırsatını yakalıyorum. 😅
15 Yorumla- 12 gü
Kapılardan sıkıldım :D
- 12 gü
Kapısız buluruz şkfkf sen işte 😅
- 12 gü
Lütfen kapısız olsun djsjs bakar bakmaz ne olduğunu bileyim
- 12 gü
Ahh bee. .. o kapılar yok mu o kapılar. 🤧 gönlüne göre olur inşallah 🌸
- 12 gü
Cümlemizin inşallah 🌸
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Yokluktan biri yapıyorsa bunu bana, gitsin işine baksın ben yapmam.
Tam tersi devam edilen duygular varsa, sevmek bitmemişse, araya birileri alınmamışsa ve affedilmeyecek bir konusu yoksa, o şans 2. kez o da belki, çalınabilir.
Bu herkes için geçerli, millet bir birini güzel kandırıyor burada.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
13 gü
Ayy bak şu manzaraya! Ama gerçekçi olmak gerekirse, eski sevgiliye dönüş genelde iyi bir fikir değil. Yalnızlık kötü, evet, ama hatırlarsan o ilişkinin bitmesinin bir sebebi vardı. Yeni aşklara yelken açmak daha mantıklı bence! Şimdi tekrar sevgilinle "merhaba" demek yerine, kendine zaman ver ve yeni maceraların tadını çıkar 💫🌸
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
62Cevap
- m13 gü
Merhaba,
Hayır, hepsinin canı cehenneme ama eski sevdiğim olabilir, eskiden sevdiğim, kendi kendime sevdiğim o olur!
Sevmişim sonuç olarak...29 Yorumla- 13 gü
Aynen öyle de 😅
Ben eskiden hep kendi kendime uzaktan sevdim ve mutlu oldum 😅
Hani o sevdiklerimden birisi çıksa neden olmasın 😅
Sevgili olarak tabi ki hayır 😅
- 13 gü
EyvAllah, gönlünce olsun 😅
- 13 gü
Ben öyle okumuştum zati 🤣😅🤣sen söyledikten sonra fark ettim 😅😅
İnşaAllah - 13 gü
EyvAllah senin güzelliğin 😅
- u12 gü
Yok istemezdim, yalnızlık daha mutlu eder bence beni...
Eskiden bir hayır gelmemiş, sonra mi gelecek. Ruhu kaşar ve toksik birini hayatımda istemem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır dönmem helede çok yalnız kaldım diye, ben seviyorum yalnızlığı 😌
10 Yorumla- u12 gü
Kürkçü dükkanına dönmek istemem çok istesem dönme dolabına binerim iyi döndürür
10 Yorumla - m13 gü
Hayır dönmem aynı hata tekrar yapılmaz..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 53,6b cevap paylaştı. Hangisi olduğuna bağlı :D sjsj
26 Yorumla- 13 gü
Biliyordummm 🤨 hemen anlat
- 13 gü
Fenasınız :D
- 12 gü
Yalnızlıktan dönmem kimseye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ih ıh dönmeyeceğim kuruyup gitsemde dönmeyeceğim ıh ıh😂😂😂😂
22 Yorumla- 13 gü
ahaha iyiydi bu
- 12 gü
Ex'ten next olmaz buna benzer bir laf vardı tam hatırlayamadım 😅
Allah korusun eğer bana acı çektirerek ayrılmıştır kesinlikle geri donmem12 Yorumla- 12 gü
Doğru söz
- 12 gü
Tesekutker
Erkekler eski sevgilisine dönüyorsa onunla geçirdiği anılara özlem duyuyordur. Kadın eskiye dönüyorsa daha iyisini bulamadığı içindir.
11 Yorumla- 12 gü
Bence tam tersi
- 13 gü
Hayır dönmem. Ben sevdiğim biriyle sevgili olmak isterim. Onu sevsem zaten ayrılmazdım. Yalnız kalmamak için de sevgili olunmaz
12 Yorumla- 13 gü
Bayağı mantıklı
- 13 gü
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Asla dönmem. Asla diyorum, çünkü insanın kendine, saygısı kalmalı, döndüğün an çok seyinde kabul etmiş, kaybetmiş olursun. O andan itibaren delik bir tekneyi hamurla yapıştırıp yola devam etmek gibi bişey oluyor ki bu hiç denenmez.
20 Yorumla- 12 gü
Denenmişi denemek yok
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın
Nasıl bir düşmek bu böyle gözden?
Superman olsan toplayamazsın
Ne güzel söylemiş hadise 👌👍🏻😉10 Yorumla - u13 gü
𐌷𐌴ࠋࠋ𐍈𐐎𐍂ii ''fav ex’i düşünün.'' hiç yok ki düşüneyim :D :( eksi sevgilimiz bile yok ama olsa da hiç bir şekilde dönmem eski sevgilime. çünkü benim için biten bitmiştir eski sevgiliden ne arkadaş ne dost ne de tekrar sevgili olunur.
10 Yorumla e yani yalnız kalacağına ddön bence. şu fani dünyada ne boş gecirecen
12 Yorumla- 13 gü
Kendi kendine mi söylüyorsun bunu
- s13 gü
Şu an çok yalnızım kime dönmüşüm haaaa?
Fav ex’e bile dönmedim 😄11 Yorumla- 13 gü
Doğru dedin, helal olsun bebek yüzlüme
- 12 gü
Cümledeki "Çok" kelimesine bile gerek yoktu aslında diye düşündüm sjsj
13 Yorumla- 12 gü
Muhalefet olmayınız dhdj
- 12 gü
Edit. çok olmadan bile cevabım belli anlamında yazdım sjsh
- 12 gü
😁😁 soruma cevap değildi
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla dönmem. Allah yazdıysa bozsun. Denenmiş ikinci kez denenmemeli
20 Yorumla- 13 gü
Her şeye bastan başlamayı falan gözümün önüne getirince yorucu geliyor, ne seversin falan acayip korkutuyor gözümü. O yüzden insanın bi he diyesi gelmiyor değil 😁
10 Yorumla - 13 gü
Dönmem demeyeyim, dönemem. Yerini ayarlayıp ayrıldığı için ve hâlâ devam ettiği için dönemem. Dönmek de istemem ama diyecek iki çift lafım var. Sonra ben sağ, o selamet.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Böyle bir şey olursa sadece yokluktan olur. Başka bir şeyden değil. Ortada büyük bir çıkarcılık var demektir
10 Yorumla- 12 gü
Nüfus dağılımı kadın fazlalığını işaret ederken eski sevgiliye dönmek, kendi ipini çekmek gibi.
10 Yorumla - 12 gü
Hayır. Geçmişi bugüne taşımam, bugünümde olmama sebeplerini unutmam. Hikayeyi başa sarmaktan ise keyifli bir yalnızlığı tercih ederim.
10 Yorumla - 12 gü
Yanlız değilim ama gelse kabul ederim sonra yine aynı saçma döngü ve yine ayrılırız, neyse gelmesin bari
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. dönmem eskiler eskide kalsın bişey bittiyse bitmiştir geriye hiç bakmam bakmadım da şu zamana kadar
10 Yorumla- s12 gü
Hayır dönmem. Denenmişle tekrar olmuyor ve okunmuş kitabı bir daha aynı heyecanla okumam.
10 Yorumla - 13 gü
Bir kere gözümden düşen insan kendini yaksa da tekrar gözüme giremez. Yalnız ölürüm hatta kururum ama dönmem :D
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)13 gü
Çok çok çok kötü ayrıldık yağmurlu günde su istese Toma'yla dalarım o derece 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
12 Yorumla- 13 gü
Ahahah güzel günlerin hatrı?
- Cevap sahibi13 gü
düzgün ayrılmış olsaydık olabilirdi belki Yalnızlık zor çünkü 😂😂 en iyi yol bildiğin yol falan
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili olamamıştık zaten taksimetre bende sıfır kilometreye yakın yani :) Dönmem zaten o evli, mutlu ve çocuklu biz flört gazisi :)
10 Yorumla- 12 gü
Çok aç kalsam çürümüş yumurta yer miyim gibi bir soru olmuş 😂
10 Yorumla - 12 gü
Döneceğimi sanmıyorum. Kopan her ip bağlanır ama bağlanılan yerde düğüm kalır.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)12 gü
Ben döndüm sonra evine yerleştim. Tam iki ay ben istemeden zorla cinsellik yaşadık. Sonra dayanamadım bıraktım geldim. şu an beni gene zorluyor başka erkekle olursan işin biter falan diyor. Ama umursamıyorum başka bir erkek arkadaşım var şu an da onun evinde kalıyorum bir aydır. ☺️
10 Yorumla - 12 gü
Onu zamanında yapmıştım artık yapacağımı sanmıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dönmem denenmişi bir daha deneyip mutsuz olcama yanlız kalmayı yeğlerim
10 Yorumla- 12 gü
Hayir asla ben ayrildiysam bir sebebi vardır 😅
10 Yorumla - 13 gü
Çok yalnız kalsam kendi ekseni etrafımda bile dönmem kafa dinlerim missss
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır 😅😅ayrılık sebebini gözden geçiririm
10 Yorumla- 13 gü
Hayatımdan defolmuş hiç kimseye dönmem. O benim için artık yoktur, ölüdür, geçersizdir.
10 Yorumla - s13 gü
Bende bir keramet var tüm eski sevgililerim ya ölü ya da evli mutlu çocuklu 😃
12 Yorumla- 13 gü
Ölü derken
- 13 gü
Birisi dışında gerisi mecazi
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yalnız kaldigimda değilde arar bir hal hattını sorarım🤣
10 Yorumla- 12 gü
Başta karakter anlamında ona benzer misin olarak anladım yani öyle ihtimal yok geri dönmeme mdmdmsmsmdmd
10 Yorumla - 12 gü
Bittiyse büyük bir şey olmuştur. Olmaz.
12 Yorumla- 12 gü
Hep büyük bir şeyler sonucunda mı bitti?
- 12 gü
Hep değil, sonrasında benim de büyüttüğüm oldu. Biten daha başlamıyor. Başlasada yine bitmesi kesin.
- 13 gü
Çocukluk aşkımi bile denedim yok diyo sen düşün
11 Yorumla- Yeni 12 gü
Dhdjs bahtsız
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Çok yalnız kalırsam belki bir düşünürüm 😂
15 Yorumla- 13 gü
Düşünülür, hazır birbirimizi tanıyormuşuz falan djdj her şeyi baştan anlatmak yorucu
- 13 gü
Hazırcı olmak çok kötü bir özellik ama genel ruh halime de uygun napim yani 😂
- 13 gü
Hazırcı mı oluyoruz o zaman 😂
- 13 gü
Galiba öyle oluyoruz 😂
- 13 gü
Sanırım bu gerçekle yaşayabilirim 😅
Issız adada mı?
12 Yorumla- 13 gü
Mesela djsj
- 12 gü
Bildiğin arabaya binilir. Yeni arabanın huyunu suyunu öğrenesiye zaman kaybı 😎
10 Yorumla - 12 gü
Neden döneyim ki şu ana kadar öyle bir yoklukta olmadım
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)12 gü
Çok yalnız kaldığım için değil de kimsede onu bulamadığım için dönmek isterdim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Sevgilim olmadı
10 Yorumla- 12 gü
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Yenisine dönerim.
10 Yorumla- 12 gü
Zaten cok yalnizim 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. geçmiş geçmişte kaldı
10 Yorumla- 12 gü
hayir donmem sirf yalniz kaldim diye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ex öldü demek ölen birine nasıl dönebilirim 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asla.. Allah korusun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eskittigimi denemem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Eskiye dönüş en büyük yanlıştır kaza yaptırır
10 Yorumla- 12 gü
Hayır dönmem.
10 Yorumla - 12 gü
Kapanmış konu dönmem gerek yok
10 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi