Sizi çok seven ama sizin sevmediğiniz birinin ilgisi ve sevgisine muhtaç olduğunuzu hissettiğiniz an u dönüşü yapar mısınız?
Bence böyle insanlar çok var.
Bence böyle insanlar çok var.
Çok korkunç bir şey eski sevgilide sevgi aramak.
Ne gurur tanır ne onur tanır, insan her şeyi bir kenara bırakıp aşk kırıntıları arar.
Sevgisiz kalsam dönerim muhtemelen, sevilmeye ilgiye ihtiyaç duyarım.
Allah düşürmesin tabii, en kötü senaryoyu yazdım ben. 😳
😂😂😂 Olar diye gülüm 😅
Neden ayrıldığımıza bağlı. Bizi ayıran koşullar-sebepler- ortadan kalkmışsa, bakış açıları değişmişse, Örnek ayrılığa sebep 3. kişi (İlla başka bir kadın olması şart değil, kaynana, görümce de olabilir ) artık yoksa dönerim ya neden dönmeyeyim.
Yanında iyi hissediyorsam tanıdığım insan yeni bir maceradan çok daha iyidir. :)
Cevap
22Cevap
Sadece içimdeki duygusal boşluğu doldurmak için kimsenin günahına giremem bu karaktersizliktir başka bişi değil..
Sevmediğim birine bırak U dönüşünü, Z dönüşü bile yapmam. Bak alfabenin son harfi, köprüden önceki son çıkış. Tüm çıkışları kapat çocum
İşin komik yanı ne biliyor musun? Eski sevgililerim gerçek manada beni sevmedi. Yoksa neden ayrılırdım ki?
soruda çelişki var. sizi çok seven , ama sizin sevmediğiniz eski ( SEVGİLİNİZ )...
insan sevmediği biriyle nasıl sevgili olurmuş :D
Yapmam olmum bitmiştir, gerçi istesemde olmaz hepsi evli😂
2. ye silah zoruyla donmem kodomun cocugu
Ama 1. ye belki donerdim iyi cocuktu
Sevgisiz kalmaktan degilde ondan baskasini sevememekten
Duruma ve ayrılma şeklimize, nedenimize bağlı olarak eğişir
Hayır dönmezdim. Zaten ayrılmış isem sevgisiz bırakma konusunda ustadır o, ne diye döneyim.
Evet ben sanırım böyleyim. Hep bir sevgiye ilgiye ihtiyacım açlığım var. Yalnızlıktan olsa gerek belki sosyal çevrem olsaydı sevgiliye çokta gerek duymazdım.
Böyle bir şey söz konusu olamaz. Eski eski de kalmıştır
Hayir gebersin x kisisi umrumda degil
dönmem. kürkçü dükkanı mı :D
Hayır ama olabiliyor bu
Hayır, eskiye geri dönmeye karşıyım.
Asla
Hayır dönmem kesinlikle.
Eski sevgilim evlendi arıyor hala
aslaaaaa dönüş yapmmam. kendimi severim bu yeter
Hayır eski eskide kalmalı
Tabiki de hayir gecmis gecmiste kaldi
Dönmem.