Eski sevgili diye bir şey yok arkadaşım! Mesela eski bira eski sigara diyormuyuz hiç? Hele eski sevgiliye dönmek kadar saçma birşey yok. Bitmiş bir parfüm şişesine su koyup tekrar tekrar dibini görmek gibi bişey oluyor. Gittikçe benliğini kaybediyor. Kokusunda bile bir değişiklik oluyor. Senin benimsediğin koku başka kokulara dönüşüyor artık. Hiç bir "eski" şey yeni olamaz artık hayatımızda Sen eskisin Ama ben eskici değilim mesela. NEJAT İŞLER
Ne yapmış olursa olsun unutamadığınız eski sevgilinize döner misiniz?
eski sevgiliyle barışma ihtimali, her zaman için zayıf bir ihtimaldir. ama velev ki zayıf da olsa ihtimal, gün geldi barıştınız, o ilişki tekrar bitmeye mahkumdur. bir kere giden yine gider, bir kere aldatan yine aldatabilir, bir kere üzen artık hep üzebilir, hiçbiri olmasa bile sen bunları hep hatırlarsın.
Olman lazim bana herkes kucuk gosteriyosun der mesela niye cunku ben biseyi kafaya takipta dusunmem olacagi varsa zaten olur. Ben hayatimi murphy kanunlarina gore yasiyorum 😂
Sevmek basit degil karmasik bir olay.. O yuzden cok sevsende biten bisiye baslamak tekrar tekrar ayni sorunlarin tekrarlanmasi ve 2 tarafinda kendini yipratmasina sebeb olur..
En İyi Cevaplar