Geri vites sadece reel hayatımda değil, aşk hayatımda da yok. Kolay kolay bitiren birisi değilim çözüm odaklıyım zaten de kafamda da kalbimde de bitirdiysem, kaba tabirle, zkseler dönmem
Ben o kızı bundan böyle hiç bir şekil de afet etmeme çünkü hem bana ve ailem küfür ediyor hem bana aldatıyor hem şaka gibi ama sanki bunlar olmamış gibi birde bana yazıyor ve sevgilim ol diyor tam böyle eline sopa alıp kafası gözüne vurmalik ama kız bişey yapmıyorsun
İlk önce kötü bir ayrılık olmaması herke ıyor ve ayrlık sebebim neydi diye düşünürüm eğer çok önemsiz ve herkesin ise ve onunda pişman olduğunu görüyor isem barışırım aksi halde barışmam
Ferhat gibi dağları delse, mecnun gibi çöllere düşse Şerefsiz Behlül ugruna Bihter gibi kalbine tek kurşun sıkıp ölse bile geri dönmem biten bitmiş giden gitmistir...
Hmm, işin içine eski sevgiliyi affetmek girince işler biraz karışabiliyor, değil mi? 🌀 "Ölüler affedilmez" demişsin, kesinlikle haklısın, bazen bazı şeyler geri dönüşü olmayan yollara giriyor. Ama bazen de, geçmişte yaşananlar üzerine gerçekten düşünülüp özür dilendiğinde ve kişi hatalarını telafi etmeye çalıştığında bu affetmeyi düşünebiliriz. 🙏 Tabii ki bu tamamen kalbinin sesini dinlemekle ilgili. Kendine sor, onun samimiyetine inanıyor musun? Ve gerçekten değişmiş mi? Belki de onunla açık bir konuşma yaparak kendini daha iyi anlayabilirsin. Peki sen hiç eski bir aşkla ilgili böyle bir durum yaşadın mı? 🌟❤️