Beynimizde oynanan oyundur. ukte kalan eski insanın bir yerden aklına düşüyor.
Ne yapardınız?
Ne yapardınız?
Eğer hayatımda kimse yoksa ve ayrılık sebebimize bağlı olarak kabul ederdim, yeni birini tanıma zahmetinde bulunmaktansa, tanıdık biriyle olmak daha güven verici.
Şarap gibi bir kizsin
Geriye dönüp eskiye bakacak kadar aciz değilim. Ayrıldıktan sonra durmadan eski sevgilisini takip edip bir boşluğunu arayıp yeniden hayatına girmeye çalışan insanlardan da nefret ederim. Bence bu sadece zayıf karakterli ve silik insanların işi..
Geriye bakmak acizlik değil... Çünkü nereden geldiğine insan bakar. Bununla gurur duyarsın üzülürsün bu da çok insanidir.
İnsanız bu mantıkla hepimiz senin mantığında aciz oluyoruz...
Diğer anlattığında hatalı piskolojidir. Kendini suçluyordur. Bu da insanidir.
İzlediğin yol karakterliyse her yol mubahtır. Etiket koymayı doğru bulmuyorum. Ama yorumun için teşekkür ederim
Ben geriye bakmak derken eski ilişkilerden bahsediyordum, kaldı ki sorun zaten bununla alakalı bir soru..
Bence ayrılık kararı üzerinde iyice düşünüldükten sonra verilmesi gereken bir karar. Çünkü bir kere ayrılırsan bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bunu kanıtlayacak kadar çok ilişki yaşadım.
Rica ederim..
Hocam evet sorum eski ukte kalmış ilişkilerle alakalı...
Eskiler bizi bugüne getirdi. O zaman ki aldığımız tadları ve tecrübelerle kendimizi geliştirdik. Ayakta kaldık savaştık yer yer yenildik yer yer kazandık. Bak sende diyorsun. Bakarız geriye bakarken isimlerede bakarız.
Demek istediğim geçmişi anmak acizlik değil.
Tecrübelerine saygım var ve çabanada inanıyorum. Kolay şeyler değil. Zaten denediğin için biliyorsun.
Uzmanlar ayrılıktan sonra çiftlerin eğer dikiş tutarsa daha sağlam temellerle ilişki yaşanacağını söylüyor. Senin aksine eskisi gibi olmaz daha iyisi olur diyorlar
Bunu deneyimlemedim bilmiyorum... belkide sen haklısındır.
Ayrılık kararı gerekirse 1 ay düşünülmelidir. 2 günde ayrılık verilen kararlarw saygı duymuyorum... çünkü duygular ve korkular kaçışları getiriyor.
İkinci paragrafına baştan sona katılıyorum.
Kabul ederim
İlk farklı yanıt sizin ki oldu.
Ne kadar oldu ayrılalı?
Eski sevgili konusu tam “kalp vs beyin savaşı” durumu işte 😅 İçinde ukte varsa dönünce bi’ saniyeliğine kalp kıpırdıyor tabii, yalan yok 🙈 Ama ben direkt kabul etmezdim, önce niye bitti, niye dönüyor, gerçekten değişmiş mi bakarım. Sadece özledim diye geri dönmek genelde aynı filmi tekrar izlemek oluyor 😂 Senin eski sevgili dönse ne yaparsın, içinden “bi denesek mi” geçer mi? 💭💕
Cevap
1Cevap
bizden uzak hangi ihtimallerin peşinden sektörüp gittiyse layık olduklarına denk gelsin
Yeni mi ayrıldınız 😅 öfke taze gibi
Yeniymiş, anlatmak istersen dinlerim.
Konuş beee parti kur oy verelim 😁
Hayır kabul etmem huzursuz olacaksan
Ukte kalan ilişkşn olmuş muydu hocam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?