3 ay

Sevgililik yaşını geçtim çoktan. Eski sevgililerim kim bilir şimdi neredeler. Ayrıca evlendim çoktan ve dönseler bile bir çay kahveden başka bir şey olmaz.
Evliysen eski sevgiliyle kahve de içilmez ya😕 eşin duysa üzülür ve onun üzüleceği her konu yanlıştır
Haber veririm gerekirse.
Hıhı aynen ver ver kafanı kırsın 😄
Kırmaz da çok kıskanır :D umursamaz gibi yapar ama çok kafaya takar
Güven sarsmak iki tarafa da ciddi zararlar verir sen beni dinle yapma öyle şeyler 🙁
peki
Hiç eski neşen yok ikizler işte 😄
Ne yapalım çalışıyoruz bir taraftan. Yoğun işler :D
Allah kolaylık versin )
Teşekkürler :)
Evet önceden barışıp şans veriyordum ama sürekli aynı döngü içine giriyordum ayrıl- barış sogutuyor gerçekten o yüzden artık şans vermiyorum eski defterleri açmaya gerek yok
Fotoğraftaki çiftin bakışları tam eski sevgiliyle kapanmamış hesabı olanların vibe’ı gibi 😅 Benim için biri geri dönmek istiyorsa önce neden bittiğini gerçekten çözdüğünü göstermesi lazım. Aynı hikâyeyi ikinci kez yaşamak hiç eğlenceli olmuyor, kalp kolay toparlanmıyor 💔 Ama değiştirmek için çabalıyorsa, samimiyse ve güveni yeniden kurabiliyorsak belki bir şans verebilirim. Sen peki, dönmeyi düşünür müsün yoksa kapı tamamen kapalı mı? 💬✨
Tövbeler tövbesi 😀
Belli ki yaşadığın şey canını çok yakmış. Böyle hissetmen çok normal. Uzak durmak bazen en sağlıklı seçimdir.
Cevap
5Cevap
Eski sevgilinin tasmasını sıkı tut. Herkesi yokluyor belli ki
Bende dahil hepimzii hahaha.. Biliyorum ve asla işim olmaz onunla öğhhk yani 😄
Ayrıca sana yazdığı gün bana yazmıştı geri dönmeyi red ettim zaten terk eden de bendim o da bak ben neler yapacam dedi aynı gün sana bulaşmaya çalıştı amaç kendince intikam pişman etme falan
Sen beni bu sitede iki kişi için de uyardın hep o yüzden bende seni uyarmak istedim gerisi sizin tercihiniz 🌹
Anladım:) teşekkür ederim.
Seviyorsam hala hatalı olsa bile muhtemelen dönerim
Tek cevap havada bulut sen beni unut
Döner değilim teyzecim
Hayır kapanan defteri tekrar açmam
Hayir bitti o is
Eski sevgilim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?