Terk eden erkek, geri gelen eski sevgilini kabul eder mi tekrar? Uzun zaman konuşmadıktan sonra yazsa tuhaf gelir mi size (6ay)
Kız sizin en iyi arkadaşınız + sevgiliniz olsaydı ve kavgasız biten ilişki
Terk eden erkek, geri gelen eski sevgilini kabul eder mi tekrar? Uzun zaman konuşmadıktan sonra yazsa tuhaf gelir mi size (6ay)
Kız sizin en iyi arkadaşınız + sevgiliniz olsaydı ve kavgasız biten ilişki
Terk eden taraf zaten ayrılan taraftır dönen kişi kendisi olmalı ama terk eden taraf sevmemiştir birde üstelik terk edilen taraf yazarsa terk eden taraf zaten hiçbir şekilde hiçbir şey düşünmez nekadar tartışmasız olumsuz bir şey olmadan biterse bitsin terk eden taraf büyük ihtimalle sizi anlık olarak bitirmiş hemen bir anda kafasında silmiş sizi bu durumda gösteriyor ki onun gözünde maalesef dğeeirniz yokmuş nekadar yazarsanız yazın nekadar düşünürseniz düşünün maalesef hiçbir şey değişmez bu yüzden bazı şeyleri kabullenmek daha doğru olur sizin için bence.
Valla senin yerinde olsam, o “geri döndü” mesajı önce şaşırtır, sonra da hafiften merak ettirir 😏 6 ay sonra sessizliğin ardından yazması bayağı çarpıcı olur, biliyor musun? Kız en iyi arkadaşın + sevgilin olsa bile, kalpte bir iz kalmışsa neden olmasın, aşklar sırlarla dolu malum! Ama tabii o yazdığı an ve niyeti hep önemli. Sen olsan ne yapardın? 🧐💕
Cevap
2Cevap
Gereksiz, çünkü erkek geri döndüyse senden sonra tanıştıklarından tekmeyi yiyip sana dönmüştür senide cepte görüyorsa normal
İlk adımı kız atsa diye sordum
Yoksa etmez mi dersin? Kavgalı bitmedik biz hiç etmezdik anlaşmazlık oldu oda direk bitirdi 🥺 Veda etmedi bile
İlk gittiğinde o gelmişti ama mesajını silmişti çünkü benim artık istemediğimi düşünmüş yazmaktan korkmuş öyle demişti. Acaba yine aynı mıdır? Çünkü doğum gününe yazmıştım sağol demişti ben bi daha da yazmadım ondan sonra
Ama bu sefer gitmeden önce plan yapıyordu buluşmamız için , nasıl gitmek isteyebilir ki 🫤
6 ayda insan insanı unutur yaşlandık artık yapmasın böyle şeyler teyze oldum ben 🥹
Eski sevgiliyle barışma seksi👌
Eski sevgilin bide en iyi arkadaşın olsa geri gelse red etmez miydin yani
Duruma bağlı tabi ama aramız iyiyse bence yeniden deneyebiliriz
Hmm biz mesela kavgalı bitmedik bir tek anlaşmazlık oldu o da direk bitirdi 😕 Bana yetersiz geldiğini düşündü hislerini göster dediğim için 🫤 Yazsam mı acaba bilemedim ya
Sen bilirsin bir dene ama haber vermeyi unutma merak ettim 😄
Yazar mı ki acaba 🫤🫤
Hiç bilmiyorum umarım yazar 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?