Eşimin bunalımdayken değişmesi?

Kızlar merhaba. Eşimle 7 yıl önce çok severek evlendik. Sonrasında geçen yıl eşimin işleri baya kötü gitti. O dönem ilgisizdi, eve geçmeleri ve alkol alma durumları başladı. Ben eşime çok güvendiğimden bir süreç geçer diyerek bunaltıp üzerine gidemedim. Ta ki bir gece eve sabaha karşı 5 te gelene kadar. Baya sarhoştu ve direk uyudu. Telefonunu alıp kurcaladığımda ofise paralı kadın çağırdıklarını gördüm. Arkadaşım için bir iş karşılığı çağırdım ben bir şey yapmadım diyerek yeminler etti. Tabi bende arayışlar başladı. Sonrasında o paralı kadınlardan birisinin telefonunda erkek olarak kayıtlı olduğunu gördüm. Birde en yakın evli bir arkadaşım vardı rehberinde o da telefonunda erkek olarak kayıtlıydı. Kavgalar, dövüşler oldu tabi. Arkadaşım hayırlı olsuna gelecekmiş numaralarını almışlar vs vs anlattı yine uzunca. Paralı kadınları da o gün o kafayla kaydetmiş hatırlamıyormuş. Neyse dün yine telini karıştırayım dedim yine o dönem eşleşme programı (tnder) hesabı açtığını gördüm ama eşleşme vs yazışma yoktu. Bunların hepsi o dönem oldu. şu an çok iyi ilgili, herşeyiyle benimle ilgileniyor. Ama ben sürekli o dönemde yaptığı bu hataları arıyorum aradıkça da buluyorum. Tam somut bişeyde yakalayamıyorum. İçime kurt düşürdü ona karşı güvenim sarsıldı. Bilmiyorum napıcam :(
Eşimin bunalımdayken değişmesi?