Eşim evlenince çok değişti, küfürler etmeye başladı. Düzelir mi?

Eşimle 1 yıldır beraber yaşıyorduk 3 aydır da evliyiz o beraber yaşadığımız 1 senede gayet iyiydik gayet kibardı bana hani diyorlar ya aynı eve girmeden anlayamazsın tamamen hikaye. Asıl evlenince iş değişti balayında hakaret etti küfür etti bana. Sonra da annesini çağırdı anjiyo olacakmış memlekentinde de olabilirdi eşim anne illa gel eşim bişey demiyor dedi. Halbuki bana sormadı bile tamam hasta olabilir ama düşünmesi lazımdı bu koz yeni evli kalmam doğru DEĞİL kendi memleketimde olayım diye. Ben de haftanın 5 günü çalışıyorum eve kendimi anca atıyorum. Hem de evdeki eşyaların yerini değiştirmiş yatak odamıza girmiş dolaplarımı karıştırmış. Annedir bakılır ona lafım yok ama benden habersiz neden karıştırıyor ki eşime de söyledim annene söyle dolaplarıma bakmasın kibar bir dille kalbini kırmadan söyler misin. Ama benim dediğimi deme. mutfağa da beni sokmıyor 1 hafta oldu geleli evim sahibi kendisiymiş gibi davranıyor. Salı günü anjiyo olacak ondan sonra 2 hafta dah kalackamoş tamam toparlan 3 gün sonda felan git de 2 hafta nedir Ya biz yeni evliyiz insan biraz düşünür bunu. Çok bunaldım cidden eşim de ilgilenmiyor benle artık. Gidip annesine sarılıp duruyor asla kıskanmıyorum annesi sarılsın o onun evladı ama benle de ilgilensin kendimi kötü hissediyorum münasebet zaten bitti istiyorum arkasını dönüp yatıyor normalde kadınlar yapar bunu ben kadın olarak yapmaya çalışıyorum onda yok. Gerçekten bekar hayatımı özlemeye başladım. Eşime de aşığım ama soğuttu o hakaretler küfürler beni.

Güncellemeler
+1 yıl
Ve ek olarak ben alkolden nefret ederim balayında içki içti eve getirip de içti söz vermesine rağmen tutmadı içmeyecem diye.
Eşim evlenince çok değişti, küfürler etmeye başladı. Düzelir mi?