Eşimle 1 yıldır beraber yaşıyorduk 3 aydır da evliyiz o beraber yaşadığımız 1 senede gayet iyiydik gayet kibardı bana hani diyorlar ya aynı eve girmeden anlayamazsın tamamen hikaye. Asıl evlenince iş değişti balayında hakaret etti küfür etti bana. Sonra da annesini çağırdı anjiyo olacakmış memlekentinde de olabilirdi eşim anne illa gel eşim bişey demiyor dedi. Halbuki bana sormadı bile tamam hasta olabilir ama düşünmesi lazımdı bu koz yeni evli kalmam doğru DEĞİL kendi memleketimde olayım diye. Ben de haftanın 5 günü çalışıyorum eve kendimi anca atıyorum. Hem de evdeki eşyaların yerini değiştirmiş yatak odamıza girmiş dolaplarımı karıştırmış. Annedir bakılır ona lafım yok ama benden habersiz neden karıştırıyor ki eşime de söyledim annene söyle dolaplarıma bakmasın kibar bir dille kalbini kırmadan söyler misin. Ama benim dediğimi deme. mutfağa da beni sokmıyor 1 hafta oldu geleli evim sahibi kendisiymiş gibi davranıyor. Salı günü anjiyo olacak ondan sonra 2 hafta dah kalackamoş tamam toparlan 3 gün sonda felan git de 2 hafta nedir Ya biz yeni evliyiz insan biraz düşünür bunu. Çok bunaldım cidden eşim de ilgilenmiyor benle artık. Gidip annesine sarılıp duruyor asla kıskanmıyorum annesi sarılsın o onun evladı ama benle de ilgilensin kendimi kötü hissediyorum münasebet zaten bitti istiyorum arkasını dönüp yatıyor normalde kadınlar yapar bunu ben kadın olarak yapmaya çalışıyorum onda yok. Gerçekten bekar hayatımı özlemeye başladım. Eşime de aşığım ama soğuttu o hakaretler küfürler beni.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütemeyeceğinizi belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir, doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo ya boşanmak ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Diğer sorunuza cevaben : Hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu bunu unutmayın ayrıca kendinize sımsıkı sarılmalısınız, sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak bir elinizle diğerini tutun size siz lazımsınız umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın sabrınızı koruyarak dik durarak kaldığınız, yerden devam etmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin değişmemiş ki, evlendikten sonra normal karakterini göstermiş, öncesinde büründüğü karakter bu halini örten sahte bir karaktermiş. Eşin mesela şu anda senin gördüğün bu hali ile, bu karakteri ile bir başkasına aynı seninle evlenmeden önceki hali ile görünebilir. İnsanlar flört dönemlerinde veya bir kıza/erkeğe ilgi duyduklarından onlara karşı aşırı hassas, iyi ve hoş görünme gayretinde olurlar genellikle. Bu halleri doğal hallerini örter. Senin de aşık olduğun kişi/karakter o olsa gerek. Üzgünüm ama elindeki eş orijinal hali, bu yani, kazıklanmışsın mı desem, aldanmışsın mı desem bilemedim. Eski haline döner mi dediğin ise öyle bir hali yok, o rol yapılan bir döneme ait geçici bir karakter. Ancak onun bu şu anki orijinal karakterini, eğe, büke, yonta, uğraşa uzun bir süre sonra istediğin o dönemdeki bir karaktere bir miktar evirebilirsin. Bu gibi durumları açıkça konuşmak iyidir, onun da bu yönde gayreti olursa inanıyorum ki daha kısa sürede daha iyi sonuçlar alırsınız. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
Bir deyimde söylendiği gibi takke düşmüş, kel görünmüş. Yani eşinizde bu huylar zaten vardı ama sizi kaybetmemek için bunları size belli etmiyordu. Nikahla birlikte kaybetme korkusu ortadan kalkınca gerçek yüzü de ortaya çıktı. Eşinizin sizi sevdiği falan yok. Düzeleceğini de pek sanmıyorum. Bence bu sorunları açık bir şekilde eşinizle konuşun ve rahatsızlığınızı belirtin. Yine düzelme olmuyorsa artık boşanmayı düşünebilirsiniz..
08 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mu diyorsun
Soran+1 yılAnnesinin yanında beğenmiyorsan kapı orada mahkeme orada dedi
Soran+1 yılYani aldatıyor da olabilir mi sence
Soran+1 yılAynen cinsellik olarak ds yanaşmıyor artık zaten
Tamam evlilikde ilk 6 ay zordur ne kadar uzun süre tanısanda ama senin eşin evrim geçirmiş otur konuş sen böyle yaparsan sana olan sevgim zarar görüyor ve ben boşanmak bile aklıma geliyor lütfen bana destek ol yoksa evliliğimiz bitecek de seni kazanmaya çalışmayacaksa boşa zaman hayat her şey güzel kendine yeni bir yol çiz
020 Yorumla
Soran+1 yılBana kendisi mahkeme yol orada ben buyum beğenmiyorsan kapı orada dedi annesinin yanında
- +1 yıl
Kesinlikle durma bunları şahitlendir ve ya delillendir boşanman kolay olur. Durman hata sen onu beğenmek zorunda değil ikinizin birbirinize saygısı olması lazım. Sana saygısı bile yok boşan hayatını yaşa keyfine bak kimseyi de takma boşanınca ne yapacak diye düşün Me işine gir çalışmıyorsan biraz ailenin yanında dur gerekirse sonra ayrı eve çık ama kimseye hesap verme. Ciddi olduğunu hissettir
Soran+1 yılBen hemşireyim devlette 12 bin maaş alıyorum borcum yok 100 bin altın param var. Arabaya alacaktık ona verecektik ama vazgeçtim vermiyorum altınlarımı
- +1 yıl
Meslektaşımsın ve az çok bilirsin bizim meslek arkadaşlarımız %80 bayandır İnan o kadar çok boşanan arkadaşımız varki çocuğu olup boşananlarda var hiç stres sıkıntıları yok işinide yapıyor çocuğunada bakıyor 2 3 arkadaş toplanıp toplanıp 2 ayda bir güzelce gezintilerini de yapıyor hayat dolular.
Soran+1 yılBana kapı orada diyen biriyle evli kalamam ev hanımı da değilim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum zaten.
Soran+1 yılKüfür ett ne saygısı canım benim çocuk bilerek yapmadım dikkat ediyorum asla yapmam altınları da arabaya vermekten vazgeçtim
Soran+1 yılAilem arkadan durmayacak o belli altınlar da babamın kasasında ama onu vermek zorundaymış benim hakkım çünkü gerekirse polisle alabilrimişim
Soran+1 yılYani altınlarıma el koyamaz babam
Soran+1 yılEşim görücek o zaman şifrem onda telefonun nasıl alacam ben onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet bazı sorunlar yaşanmış olabilir, eşinizin annesi hastalık için gelmiş onda sorun yok zaten sizde kabul etmişsiniz. Dolapları karıştırması haricinde diğerleri düşüncesiz bir kadın olduğunu göstermez zaten yakında gidecek, asıl sorun olan eşinizin size küfürlü konuşması çünkü saygıyı bozmuş, alkol konusunda ortak karar alabilirsiniz. Annesi gittikten sonra oturup konuşun ve saygıyı aşka kaybetmemesini söyleyin kügür tekrarı olması halinde yasa hakaretler hemen boşanma davası açacağınızı ve yol yakınken boşanacağıızı söyleyin. Boşanın demiyorum sadece korkutun.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen son bir şans daha tekrarlarsa boşanma davasını görür zaten
Soran+1 yılBidaha tekrarlarsa asıl ona kapı orada
+1 yılBence sen biraz daha hoşgörülü olmalısın. esin sana sorsa gelmesin diyebilmek doğru mudur? Eşinden arti puan almak için sen telefon aç anne buyur gel başımızın üzerinde yerin var demelisin. Mutfağa seni sokmuyor ne güzel:) zaten yorgun geliyormussun. Kolay mı yemek yap bulaşık yıka sil süpür. Her insan cinsellik istemeyebikir her zaman. Giy bakalim bi dekolte tayt guzel bi parfum sık durabiliyor mu :) . Kayinvakidenin yatak odana girmesini doğru bulmuyorum. yorumlara bakma bekara avrat boşamak kolay. Senin de ailen gelecek bunlar güzel şeylerdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa gelmesine laf eden yok ki surat bile asmadım. Biz yeni evliyiz 3 hafta neden kalıyor 3 4 yıllık evli olsak amenna annedir bakılır lafım da yok eşim ben arkamı dönüp yatsam bir sürü laf eder. Ve küfür etti balayında bana zehir etti
- +1 yıl
Anlaşmaya çalışın. Anlaşılmayacak durumdaydaniz da boşanmak mantıklı
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan düpedüz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş gibi görünüyor, alınma sakın atasözü böyle uygun bi atasözü bulamadım zira.
Evlenmeden önce 1 yıl gül gibi geçinmiş ama evlendikten sonra nasıl olsa evlendik artık salayım demiş.
Bunu görücü usulü çok banal yiaaa ehehehe diyen ergenler de okur umarım.
Görücü usulünü beğenme tamam ben de beğenmiyorum ama bakın görüyoruz işte aynı evde yaşayıp sonra evlenenler bile mutlu olamıyor.
Şimdi yoruma damlar hemen ergenler küfürler ederek saldırmaya.00 YorumlaErkekler evlenince cok değişiyor ya katlanıcan ya boşuycan ama sakın bu durumda cocuk yapma. Cocuk yap düzelir diyorlarla kesinlikle yalan. Bir süre ayri kalmayi teklif et veya güzelce konuş belki değişir. Annesi tabiki gelip kalıcak veya annesi ile ilgilenicek.
Benimde kayınvaldem geliyor ve 2-3 ay kalıyor bu benim icin hic sorun değil cünki cocuklar babaannelerini cok seviyor.02 Yorumla
Soran+1 yılSorun gelmesi değil yeni evliyiz sorun burada biz daha evliliği oturtmaya çalışıyoruz. Eşimde annesinin yanında beğenmiyorsan kapı orada mahkeme diyor küfür etmeni hakediyor muyum dedikten sonra dediği cümle bu
- +1 yıl
Sana kapı orada diyor ve sen hala o evde kalıyormusun? Tabiki istediğini saydırır. Kayınvalden müdahale etmiyormu buna? Biz yeni evliyken ufacık evde kayınvaldemle yaşadım bu cok kötü bir şey. Sabahları gelirdi havlun niye ıslak değil diye sorardı. Dolaplarımın icini karıştırırdı ben okuldayken. Benim de eşim annesine müdahale edemezdi 1 sene korku filimi gibi gecti ama eşim beni seviyordu. Yaaa kayınvalden oğlu sana hakaret ediyorken bir şey demiyormu
Çok inatlaşma artık bırak ikisinide kendi haline. 2 hafta zor geçer ama geçecek bir şekilde. Sonrasında konuş normal davran tavır yapma. Eğer o düzeltmezse arayı o zaman anlayacağı şekilde konuşursun. Erkekler konu anne olunca çocuk gibi davranıyorlar hepsi böyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılValla sana tavsiyem bu işi eşin çözmeli. Eşin arada köprü olmalı önce senin gönlünü yapmalı. Siz kadınlar cok detaylı düşünüyorsunuz erkekler öyle değil ama tabikide düşünceli olmalı. Hic hoş olay değil mide bulandırır durur sende
011 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmasın kimse benim yatak odama girip eşyalarımı karıştırmamak çocuk değilim. Küfür eden bi insanı da çekemem işim var 12 bin maaş alıyorum 100 bin altın param var borcum yok
- +1 yıl
Aynı mesajı yapıştırıp yazmanda senin hatan olsun insan yerine koyup yazmakta benim hatam.
Soran+1 yılDerken? ben şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum zateb
- +1 yıl
Tamamda sormuşsun bişeyler yazıyoruz aynı cevapları veriyorsun altın paranımı sordum
Soran+1 yılHaklısın da boşansam bile zorda kalmam onu dedim
- +1 yıl
Anladımda boşanmak okadar basit bir olay değil. Çözümcü olsan biraz
Soran+1 yılBana ben buyum beğenmiyorsan kapı orada mahkeme orada dedi annesinin yanında
- +1 yıl
Yuh bunu dedimi trol olman ağır basıyor bana biraz. Bukadar abartı birisi olamaz bence
Soran+1 yılAllah belamı versin ki dedi.
- +1 yıl
Bence durmana gerek yok artık geleceğin daha zehir
- +1 yıl
Bu arada bende evliyim
+1 yılPaylaşımınızı ve yorumlardaki bazı yakınmalarinizi okudum. da bu adam size hayatı zindan eder çok fazla iğrenç özelliğe sahip ana kuzusu biri belli ki.
Bence sizden boşanmak isteyecektir o istemeden siz bosayiinnnnn00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHala ona aşığım diyebiliyorsun hayret 😅 aynı evin içine girmeden tanıyamazsin diyenlere de kapak olmuş soru... Demekki aynı evde yaşamak da boşmuş, duyurulur...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ywni
+1 yılAynı evin içine girip evli olunca anlarsın zaten bekarken birlikte yaşayınca anlayamazsın. Nedeni acaba daha önce birlikte yaşadığınız için mi alışılmışlık filan eşinle konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen Ya resmen bir sene beraber yaşadık resmen tanıyamamışım o kibar ince ruhlu adama gitti kaba küfürbaz bir adam geldi
- +1 yıl
Erkekler genelde böyle o yüzden evlilikle ilgili hayal kurmam çünkü biliyorum iyi de olacak kötü de evlilik zaman başlı başına imtihan
+1 yılCinsellik bittiyse seni aldatıyordur. Kanıt bulabiliyorsan bul. Bulamiycaksan şiddetli geçimsizlik ten ac davayı boşan al nafakanj gül gibi geçin gitsin. Ne dert cekesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Sana bir tavsiye bu işi uzatma mutlu olmanız imkansız bu. Durum ileride daha da berbat olacak beni dinle yavaştan kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedin
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılfazla hoşgörülü olmak iyi değildir sende olma resti çek baktın devam ediyor o zaman ne yapacağına karar ver
00 Yorumla Gavur gibi yaşayıp Müslüman gibi huzurlu olmanın derdinde olmak. İkiyüzlülük lan bu
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılTipik kanka erkek sevmiyor diyemem bence seviyordur ama hani evlenince zaten cepte kafasinda bakiyorlar ya ha ondan olmuş senin kocana
00 Yorumla
+1 yılMaalesef düzelen duymadım bu şekilde devam etme durumu yüksek
03 Yorumla
Soran+1 yılKüfür mü
- +1 yıl
Ger2k küfür gerek içki vs alışkanlıkları
- +1 yıl
Anlayışsızlık ilgisizlik
Boşan ne uzatıyosun ki annesine çok meraklıysa kalsın baş başa
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen hemde küfür et baba oğlum diyor lan diyor hakaret ediyor
Soran+1 yılYuvayı yıkmam kolay da eşimi de seviyorum ama bunalıyorum artık ruh halim hiç iyi değil
Soran+1 yılBabam ayrılmak gibi bisey duymayım dedi yani boşansam ailem benimle konuşmayacak onu anladım babamda baskı yapıyor sorununuzu duymayım diye
Soran+1 yılBabamın tutumu da yanlış ben başını öne mi eğmişim boşanırsam da boşanırım ailem bunu engelleyemez
Çocuk olmadan ayrıl tecrübeli biri olarak konuşuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnesi hasta ne yapsın adamda annamış tabi senin merhametsiz olduğunu adam en azından küfür ediyor sende merhamet yok o daha kötü Allah merhamet versin sana Biran önce
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Genelde hep öğle olur. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin annenin bir sağlık işi olsa almayacaksın eve yani? Merhametsizlik zor, boşanın, senden çocuk falan yapılmaz çünkü yazık.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Ben çok merhametli bir insanım tanımadan yorum yapma bence. Sorun o DEĞİL bi kere surat asmadım. Sorun çok uzun kalması biz yeni evliyiz yatak odama girip eşyalarımı karıştırıyor.
Soran+1 yılAnjiyo olacak salı günü 3 5 gün kalsın toparlansın dönsün 2 hafta daha kalmak nedir yeni evli bunlar diye düşünmesi lazım sadece sorun o DEĞİL eşim bana hakaret küfür etti balayında ikincisi beğenmiyorsan kapı orada mahkeme orada dedi annesinin yanında
Cevap sahibi+1 yılYeni evli falan değilsiniz 3 ay olmuş ondan öncesinde de beraber yaşamışsınız zaten, ufal da cebime gir yeni evliymiş. Eşinin yaptıkları zaten hata ona lafım yok şerefsizin önde gideni çıkmış da sen de az değilsin maalesef, hiç masum ayaklarına yatma. Kapını kitleyeckesin orası özelim diyeceksin sokmayacaksın, hasta kadın için "evinde olsun ameliyatını" demek ayıptır
Soran+1 yılNe diyosun ya sen yeni evli değilmiş 3 aylık evlilik eski mi bal gibi yeni evliliktir senin kafan mı iyi? Ben kalbini kırma ak için bişey demedim. Bişey demedikçe evin heryerini değiştirmeye başladı ev sahibi kendisiymiş gibi geldiğinden beri surat asmadım hizmetini eksik etmedim. Eşim bana fikir bile sormadı. Çağırırken etkisiz eleman gibi davrandı. Tamam olsun annedir bakılır toparlansın dönsün 2 hafta kalmak nedir ya
Cevap sahibi+1 yıl3 aylık evlilik yeni değildir evet. Zaten sizin evlilik balayında bitmiş, hala cicim aylarında gibi davranman suçu kaynanaya atman gereksiz. Atarını kocana yapacaksın hasta kadına değil
Soran+1 yılİyi de ben kadına tek laf ettim dedi. Mi kardeşim. Gelmesine de lafım yok hep güleryüzlü davrandım. anjiyo olsun iyice toparlansın dönsün ama belki 1 ay daha kalırım iki hafta kesin de diyor kusura bakmasın ama biz daha evliliğimizi oturtmaya çalışırken bu kadar uzun kalmak evlilik in sağlıklı da değil
Soran+1 yılBalayında bitmiş derken
Cevap sahibi+1 yılBalayında küfürler başladıysa evliliğiniz de cicim ayınız da bitmiştir orada. Cicim ayında küfür mü olur hele de balayında?
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen çocuk yapmamaya dikkat et. Bu evliligin sonu iyi durumuyor kendinide bir çocuğuda ziyan etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten yapmıyorum özellikle dikkat ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon 1 ay içinde evlenmeme kararı aldım ya gördüklerim duyduklarım soğuttu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana tavsiyem hamile kalma, bir süre daha bak eğer düzelmiyorsa hayatını harcamaya değmez boşan kendi yoluna bak, senin hayatın değerli unutma ve kimse için yıllarını harcama ♡
09 Yorumla
Soran+1 yılAsla kalmam son kez uyardım düzelmezse dava açacam
Cevap sahibi+1 yılEn güzel karar cidden umarım güzel bir hayatın olur
Soran+1 yılAnnesi de gitmiyor uzun süre burada kalacak kafayı tırlatacam az kaldı
Cevap sahibi+1 yılHiç çekmeye değmez insanlar gibi geliyor ne güzel maaşın da var ona muhtaç değilsin ki bir kere yapan yine yapar kötü davranmayı bence biran önce dava açma yoluna git eşyalarını alıp o da annesiyle kalsın baş başa onları onlardan başka kimse çekmez
Soran+1 yılDüşüncesiz gerçekten kadın ya kafayı yitcem bisi sorcam 100 bin altın param var kendi babamın kasasında nasıl alabilirim onu
Soran+1 yılAltınlar yani
Cevap sahibi+1 yılBabandan istesen vermez mi
Soran+1 yılBoşanırsam vermez sorunlarını duymayım dedi babam
Cevap sahibi+1 yılŞey boşanmadan önce iste gerekli gibi boşanacağını belli etmeden
Abla hiç evlenmedim ama evlenirsem de öyle biri olmayacağım, direk yolu ver ona ailen karşı çıkıyor ise ailene de yolu ver Allah yardımcın olsun.
00 Yorumlaher şey İmzayı atana kadar sonrasında onun malı olduğunu düşünüyo erkekler her istediğimi yaparım diye düşünüyolar
00 Yorumla
+1 yılBen diyom ama kafanız basmıyor işte resme değil içine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ysni
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda sen ilgisi kesildigi icin boyle olmussun seni yatakta pert edip tatmin etseydi boyle olmazdin sen sertlik istiyosun😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yıl beraber nasıl yaşadınız ailelerimiz nasıl bişi demedi
04 Yorumla
Soran+1 yılHaberleri yoktu
Cevap sahibi+1 yılHmm. Evlilikten bu yüzden çok korkuyorum işte nasıl olcak bilmiyorum ya bak bi yol aynı evde kalmışsınız al işte yaşananlara bal
Soran+1 yılHiç alakası yok sana tavsiyem o yolu hiç deneme bile
Cevap sahibi+1 yılNolacak nasıl yapacam peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin sana saygisi yok. Bazi davranislarindan dolayi umursamiyor seni. Kinci
017 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi davranış mesela
Cevap sahibi+1 yılBilemem ama bazi seylerine ses cikartmamis gormezden gelmis. Simdi de seni sallamiyor. Evlilik suresince bisey mi oldu
Soran+1 yılYo hiçbir şey olmadı ne aldattım ne de yalan söyledim evden işe işten eve onsuz dışarı bile çıkmam
Cevap sahibi+1 yılDur duk yere seni sallamamasi neden? Tamam annesi gelebilir ama sana sormasi gonlunu almasi gerek. Senle bir sorunu var.. sen dominamt bir tip msiin
Soran+1 yılEvet yani kendimi ezdirmem ama onu da ezmem. Hakkını savunan biriyim ama çirkeflik olarak değil
Cevap sahibi+1 yılInat yapmis olabilir mi bazi kesin tavirlarina karsi?
Soran+1 yılKüfür ederek mi inat yapılır sence
Cevap sahibi+1 yılYok inat degil o senle evlenene kadar oynamis rol yapmis. Simdi eski benligine donmus. Seni alincaya kadarmis.
Soran+1 yılDefolsun gitsin o zaman uğraşamam BM’yle biriyle
Cevap sahibi+1 yılIckiye basladi dedigine gore gizlemis zaten herseyi. Kararini simdiden ver. Huy degismez.
Soran+1 yılBalayında içti gelince evde 1 kere içti otelden getirdiklerini bidaha içmedi
Cevap sahibi+1 yılSenin ondan ustun cekemedigi bir yonun varki sana karsi boyle ezik piskolijisine girmis. Daha mi fazla kazaniyosun ya da ne olabilir
Soran+1 yılEvet ben 12 bin alıyorum o 10 bin benim maaşım ondan yüksek ailemin durumu da baya iyi
Cevap sahibi+1 yılAynen eziklik hissetmis guc gosterisi benim dedigim olur durumu cocukca. Cinsel yondende istemiyormus? Bakimsiz kilolu biride degilsen sebep? Zaten bo. ktan evlilik yoluna girmissiniz ilk yildan
Soran+1 yılYo fiziğim gayet güzel 90 60 90 ım manken gibi kızım güzelim baya. Beni artık sevmiyor o yüzdendir.
Cevap sahibi+1 yılDaha bu kadar yeniyken ve guzel oldugunu soyluyosun. Sasirdim. Yazik olmus guzelligine. Mesajdan yazsana bana merak ettim bu mankeni
Cevap sahibi+1 yıl?
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. Karakterini yeni tanıyorsun.
00 YorumlaTerbiyesizlik bu başka bişey değil
00 Yorumla
+1 yılBukalemunla evlenmişsin. Ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılKüfür eden erkek aciz bir erkektir bence kestir at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDetaylı konuşmak istermisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Annesi varken utanıyordur belki
00 Yorumla
+1 yılKafanı dağıt
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Çok dolmuşsun
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYolun sonu görünüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sizin için. Bu iş bu şekilde pek yürümez
Soran+1 yılAnnesi mi
- +1 yıl
Diyorum ki arada annesi varken ve aranızda pek saygı kalmamışken böyle hakaretler küfürler bilmem neler ilişkide evlilikte yürümez
Soran+1 yılBen zaten böyle düşüncesiz bir kayınvalide ve küfürbaz kocayı çekemem 25 yaşındayım 12 bin maaş alıyorum ayda 100 bin altın param var. Çekemem boşanacam
- +1 yıl
Mantıklı olan o gibi görünüyor. Ama detayını bilemem
+1 yılAbla kaynanadan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılİç yüzü cıkmış ortaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilecek kız değilmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO evlenilecek erkek mi acaba eşime küfür ediyor
Soran+1 yılBenim gibi insanı alsın başına koydun altın 30 gr istedim herşeyi ortak yaptık eşya aldırtmadım ben onun evine taşındım kanepede yatıyoruz yatak al bile demedim ben mi evlenilmeyecek kızım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosan bence
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılSenin fikrini bile almamis sana saygi duymuyor. Kufur etmeye de baslamis bunun ilerisi şiddet. Ayrietten ben buyum begenmezsen kapi orada demis seni o kadar cepte goruyor ki ya giderse diye bile düşünmemiş. Sana sevgisi de azalmis sanirim ki gitmen umrunda degilmis gibi davraniyor
Soran+1 yılHaklısın boşanacağım
Cevap sahibi+1 yılGelirin varsa calisan bir kadinsan beklemen bile hata
Soran+1 yıl12 bin maaş alıyorum.100 bin altın param var. Borcum yok altınlar babamın kasasında onu nasıl alacağım ama
Cevap sahibi+1 yılDüğünde geline takilan paralar gelinin hakkidir hukuki olarak. Babandan lazim diye isteyip kendi hesabina alicaksin
Soran+1 yılOnu eşim görecek hesap şifrelerim onda ondan bahsediyorum ki vermek zorunda vermeme gibi bi lüksü yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman babanda kalsin. Bosandiktan sonra alirsin ondan
Soran+1 yılBoşanırsam babam vermez sorun ords
Cevap sahibi+1 yılNiye baban sevmiyor mu seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buluyorsunuz bunlari?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde düzelmiyor
00 Yorumla
+1 yılaldattın mı hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
çok mu seviyorsun
Soran+1 yılSeviyordum ama küfür eden bi adamla evli kalamam
- +1 yıl
ne diyor ki
Soran+1 yılhadi ordan , canım
- +1 yıl
nasıl
Ağırlığını koy
06 Yorumla
Soran+1 yılKavinvalidemin kalbini kırmak istemiyorum yaşlıdır hastadır ama gerçekten bunalmaya başladım artık yatak odasına girmek ne ben çocuk muyum bende. Habersiz yapıyor bunları
Soran+1 yılBana kızdı ne laf ediyorsun diye
Soran+1 yılBoşanırım net.
düzelmez
00 Yorumla
+1 yıldüzelmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem