Eşimin bir anda değişmesi?

Biraz dertleşme biraz soru diyebiliriz çevremde kimseyle konuşamıyorum. Eşim her zaman dik başlı inatçı biriydi ama aynı zamanda benimle ilgilenen kızıyla ilgilenen sevgisini belli eden biri. şu an 1 yaşında bir kızımız var 7 senedir beraberiz çok severek evlendik ama son zamanlarda kavgalarımız inanılmaz çoğaldı, en son iki arkadaşımızın yanında çok gereksiz yere beni tersleyip aşağılayacak şekilde konuştu ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi davrandı ben de dayanamadım artık bağırıp çağırdım. Kendi çocukluğumda aile içi şiddet yaşamış biri olarak çocuğuma yaşatmayı asla istemem onun yanında seslerimiz yükseldi ve ben çok üzüldüm kaç gündür konuşmuyoruz benim içim içimi yiyor ama o çok rahat dışarı çıkıyor bilgisayar telefon oynuyor eve geldiğinde en fazla yarım saat kızımla ilgileniyor sonra kendisine vakit ayırıyor umurunda değil resmen benden soğudu mu diye düşünüyorum ilk ben konuşmak istemiyorum kalbim çok kırık ondan adım bekliyorum ne yapmam gerekiyor kafayı yiycem artık ara sıra çıkıp gitsem diye düşünüyorum pişman olmaktan korkuyorum
Eşimin bir anda değişmesi?